Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο forum ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω απόσυρση το ψυγείο που μας άφησε χρόνους μετά απο 5 έτη , liebherr η μάρκα δεν την ξαναπιάνω , ακριβό κιόλας , που να μην ήταν.Τέλος πάντων , είναι από αυτά τα ασημένια με το ανοξείδωτο ατσάλι , κούκλα . Δεν δουλέυει η ψύξη γιατί απο οτι μου είπαν έχει φουσκώσει η πλάτη , και βγήκε το φρέο περατζάδα , αλλά η κατάψυξη δουλεύει κανονικά , και το λυπάμαι να το δώσω σε παλιατζήδες .... αν γινόταν απόσυρση , ή αν το έβαζα σε καμία αγγελία , μήπως και κάποιος το ήθελε , τι λέτε? να βγάλω κανά σπασμένο.... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bc00l Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 τι να βγαλεις δηλαδη απο χαλασμένο ψυγειο? δοκίμασε το να το βαλεις σε αγγελία τι να σου πω χαχα η κρατα το και περίμενε μπας και βγει κανένα κρατικό πρόγραμμα για απόσυρση ψυγειου μπας και κερδισεις 100ε έκπτωση στην αγορά του επόμενου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μιας και ψάνχω ήδη για καινούργιο , κυρίως θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόγραμμα για απόσυρση για να μην το δώσω όπως είπα σε παλιατζή να τον χρυσώσω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω κάποια περίοδο ο κωτσοβολος έπαιρνε παλιές συσκευές με αντάλλαγμα κάποια έκπτωση για αγορά άλλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αρκετά καταστήματα δέχονται την παλιά σου συσκευή και έχεις έκπτωση στην αγορά νέας.πριν ένα χρόνο που αγόρασα ηλεκτρικές συσκευές στην πόλη μου ήταν δυο-τρία καταστήματα που δεχόταν τις παλιές μου.κάνε μια έρευνα να δεις ποιοι δέχονται απόσυρση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ο κοτσόβολος δεν δέχεται αποσυρση πια , γιατί μόλις έκλεισα το νέο μου ψυγείο , pitsos το ονομα , ελπίζω να μου κρατήσει μέχρι να πεθάνω , μιας και pitsos , siemens boss απο ότι έμαθα είναι απο τα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ο κοτσόβολος δεν δέχεται αποσυρση πια , γιατί μόλις έκλεισα το νέο μου ψυγείο , pitsos το ονομα , ελπίζω να μου κρατήσει μέχρι να πεθάνω , μιας και pitsos , siemens boss απο ότι έμαθα είναι απο τα καλά. Εξαρτάται και τι χρήματα δίνεις. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και πολύ καλύτερες επιλογές, ειδικά αν θες να σου κρατήσει τόσο, αν θες πες μου πόσα χρήματα θες να δώσεις και τι διαστάσεις και χωρητικότητα χρειάζεσαι, να σου προτείνω κάποια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 κανε το μπαουλο,ντουλαπα,στο φιναλε,κανε το ολοκληρο καταψυξη βουτα.το μοτερ αν δεν χαλασε ειναι γαματο εργαλειο.αν δεν εχεις χωρο,βαλε το αγγελια κανα 30ευρω να φυγει.αν και για να δουλευει η καταψυξη,αλλο προβλημα εχει και οχι διαρροη ο κοτσοβολος,ακομη και οταν εκανε αποσυρση,πολλες φορες δεν απαιτουσε την συσκευη .στην ουσια ,ηταν μια εκπτωση,τα αποσυρομενα προιοντα ηταν η φακα........ οι μαρκες που αναφερεις μαζι με την aeg,ειναι μια στην ουσια,και επαψαν να ειναι τοσο αξιοπιστες απο την στιγμη που εκαναν εργοστασια στην τουρκια ,σλοβακια κλπκλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ωχ μη μου λέτε τέτοια που το παρήγγειλα , στο νετ που εψαξα για αυτα λεγανε οι περισσοτεροι , μιας και διαβασα πολλες γνωμες αλλα πηγα με την πλειοψηφια.... τα χρηματα που θα δωσω ειναι 600-700 υψος 2.3 m βάθος 0,66m μηκος 0.60m αυτο τους εχω πει http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/162749-pitsos-pknb39vl30 δωστε τα φωτα σας μηπως και προλαβω τιποτα!! ευχαριστω οσο για το προβλημα ο τεχνικος που έφερα μου ειπε οτι δεν φτιαχνεται γιατι εχει τρυπησει και εχει βγει το φρεον , η καταψυξη δεν εχει προβλημα γιατι ειναι ξεχωριστα , κατι τετοιο δεν τα ξερω και εγω...αλλα και στο ιντερνετ που διαβασα για το συγκεκριμενο προβλημα οι περισσοτεροι λεγανε πως οντως δεν αξιζει να το φτιαξεις ή μπορει και να μην φτιαχνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ωχ μη μου λέτε τέτοια που το παρήγγειλα , στο νετ που εψαξα για αυτα λεγανε οι περισσοτεροι , μιας και διαβασα πολλες γνωμες αλλα πηγα με την πλειοψηφια.... τα χρηματα που θα δωσω ειναι 600-700 υψος 2.3 m βάθος 0,66m μηκος 0.60m αυτο τους εχω πει http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/162749-pitsos-pknb39vl30 δωστε τα φωτα σας μηπως και προλαβω τιποτα!! ευχαριστω οσο για το προβλημα ο τεχνικος που έφερα μου ειπε οτι δεν φτιαχνεται γιατι εχει τρυπησει και εχει βγει το φρεον , η καταψυξη δεν εχει προβλημα γιατι ειναι ξεχωριστα , κατι τετοιο δεν τα ξερω και εγω...αλλα και στο ιντερνετ που διαβασα για το συγκεκριμενο προβλημα οι περισσοτεροι λεγανε πως οντως δεν αξιζει να το φτιαξεις ή μπορει και να μην φτιαχνεται Aν πρέπει να πάρεις από τον Κωτσόβολο οπωσδήποτε και δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις, εγώ θα έπαιρνα αυτό, ακριβώς στα ίδια χρήματα με αυτό που παρήγγειλες. http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/165244-lg-gbp20pzcfs Ή αυτό αν σε ενδιαφέρει η εξωτερική οθόνη ενδείξεων και βρύση για κρύο νερό. http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/fridges/fridge-freezers/162662-lg-gbf60nsfzb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για το ψαξιμο... Βλεπω πηγαινεις σε lg .. εχεις καλα λογια για τουτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για το ψαξιμο... Βλεπω πηγαινεις σε lg .. εχεις καλα λογια για τουτα? Σε αυτή την τιμή και από τις επιλογές από εκεί, σίγουρα είναι για μένα η πιο ασφαλής επιλογή. Η lg είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στις οικιακές συσκευές, προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ, είναι καλύτερης ενεργειακής απόδοσης και περισσότερο αθόρυβα. Κι έχει και εξαιρετικό after service, που και αυτό μετράει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτή την τιμή και από τις επιλογές από εκεί, σίγουρα είναι για μένα η πιο ασφαλής επιλογή. Η lg είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στις οικιακές συσκευές, προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ, είναι καλύτερης ενεργειακής απόδοσης και περισσότερο αθόρυβα. Κι έχει και εξαιρετικό after service, που και αυτό μετράει πολύ. Λάθος θέμα, τα ανέκδοτα ήθελες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτή την τιμή και από τις επιλογές από εκεί, σίγουρα είναι για μένα η πιο ασφαλής επιλογή. Η lg είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στις οικιακές συσκευές, προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για το μοτέρ, είναι καλύτερης ενεργειακής απόδοσης και περισσότερο αθόρυβα. Κι έχει και εξαιρετικό after service, που και αυτό μετράει πολύ. +1 και απο μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ch1picao Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 άκρη μαλλον δεν βρισκεις για να καταληξεις κάπου σίγουρα ... τωρα διαβαζα 1)Το δικό μου Liebherr έσκασε στα 6 χρόνια με κόστος επισκευής το 70% της αγοράς ενός καινούργιου και με απαράδεκτη αντιμετώπιση από τον "αντιπρόσωπο"Αν ψάξετε λίγο θα δείτε οτι και τα Pitsos/Bosch/Siemens νέας γενιάς ειναι εξίσου προβληματικά..Το planned obsolecense project καλά κρατεί (κρατάω μια θετική ψήφο πιθανώς για Sharp, Hitachi. LG, Samsung) 2)ΠΙΤΣΟΣ SIEMENS BOSCH. Εγγύηση και δοκιμασμένα. Διατηρούν την θερμοκρασία όσο ακριβώς την επιλέγεις (ηλεκτρονικά μοντέλα). Έκανα δοκιμές με θερμόμετρα εσωτερικά. Ανταλακτικά σου τα στέλνουν κατοίκον. 3)Σαν ποιότητα, απόδοση, value συστήνω ανεπιφύλακτα κορεάτη - Samsung ή LG. Και τα δύο δοκιμασμένα χρόνια τόσο στην οικογένεια όσο και φίλους που τα έχω συστήσει. Επειδή μάλλον προσεχώς θα χρειαστεί να αντικαταστήσω κι εγώ, και το σκεφτόμουνα το θέμα, κλίνω λίγο περισσότερο προς την LG λόγω υποστήριξης. η αληθεια ειναι οτι για lg δεν λενε πολλα ασχημα .... αυτο με την εγγυηση που ειναι 10 χρονια , τι σημαινει οτι τωρα πχ που το δικο μου liebherr χαλασε στα 5 χρονια αν ειχα lg θα μου το επισκευζαν ή θα ερχόντουσαν σπιτι για ελεγχο χωρίς κόστος ? εχει τυχει σε κανεναν ? για να καταλαβω το after sales που λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα