kwstasps Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εχω το note 4 910c.μου έσπασε το προσατευτικο τζαμακι υποθετω απο την θερμοκρασια της οθονης γτ δεν το χτυπησα καπου.ψαχνω τζαμακι λοιπον αλλα δεν βρίσκω να καλύπτει ολη την οθονη.αφηναν εξω τα μπεζελς τα προηγουμενα δυο που ειχα και ειναι μια αηδια.ξερει καποιος κανενα να καλυπτει ολη την οθονη?
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ξέρω εγώ φίλε! Κάτσε να σκεφτώ πως λέγεται.. Ααα ναι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ! Έχει 2D glass κάνει κουρμπες στα πλαϊνά και δν γντ να πιάσει όλη την μπροστινή πρόσοψη! Από τα καλά κ φθηνά είναι τα nillkin k x-one δοκιμασμένα και τα δύο πάρε κάποιο από αυτά αλλά όλη την οθόνη δν θα ατην καλύψουν
EvilEyes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς σωστό γυαλί δεν υπάρχει. Στο δικό μου ωστόσω είχα βάλει το γνήσιο screen protector το οποίο μπαίνει άψογα. 1
kwstasps Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς σωστό γυαλί δεν υπάρχει. Στο δικό μου ωστόσω είχα βάλει το γνήσιο screen protector το οποίο μπαίνει άψογα. δεν ειναι τζαμακι ομως σωστα?
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ με ένα screen protector της Spigen το έχω, έχει φάει και τις σαβούρες του. Είναι και θέμα τύχης όμως. Περίπτωση ενός άτυχου, όπου του έπεσε η συσκευή συγκεκριμένα το s6 edge+, και το τζαμακι έμεινε ανέπαφο αλλά η ίδια η οθόνη φινιτο... Άμα δεν σε θέλει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα