Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ειχα ενα θεμα με το κινητο και εκανα hard reset. Πατησα VolDown + power buttom  μετα στα κινεζικα το xxxxxxΕE κάπως ετσι ηταν. Ξεμπλοκαρε το κινητο,ανοιξε και τωρα εχει φτασει στο σημειο που πρεπει Υποχρεωτικα να βαλω το gmail. Αλλα δεν το θυμαμαι καθολου. Ουτε mail ουτε κωδικο. Εχω ψαξει στο google και υπαρχει μια εντολη wipe-reset αλλα στο κινεζικο Kingzone N5 που εχω δεν βλέπω το μενου που βλεπω στο ιντερνετ σε αλλα κινεζικα τηλεφωνα. Το μυνημα που μου βγαζει λεει οτι εχει γινει επαναφορα συσκευης και πρεπει να βαλω λογαριασμο ο οποιος ειχε συνδεθει παλιοτερα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο.

Δημοσ.

Φρόντισε να το θυμηθείς, όταν βάζουμε το Gmail στο Android δεν το βάζουμε για πλάκα μέσα σε αυτό αποθηκεύεται οι επαφές μας και διάφορες ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

Μπες από τον υπολογιστή σε αυτό το Gmail και κάνε recovery το PASSWORD ώστε να έχεις πρόσβαση.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα θα με έβαζε σε σκέψεις η όλη φάση με το wipe της συσκευής. Σου ζητάει το mail και τον κωδικό για κάποιον λόγο. Δεν παρακάμπτεται, θυμήσου. Απο τον υπολογιστή πχ.

Δημοσ.

Καλημέρα. Ειχα ενα θεμα με το κινητο και εκανα hard reset. Πατησα VolDown + power buttom  μετα στα κινεζικα το xxxxxxΕE κάπως ετσι ηταν. Ξεμπλοκαρε το κινητο,ανοιξε και τωρα εχει φτασει στο σημειο που πρεπει Υποχρεωτικα να βαλω το gmail. Αλλα δεν το θυμαμαι καθολου. Ουτε mail ουτε κωδικο. Εχω ψαξει στο google και υπαρχει μια εντολη wipe-reset αλλα στο κινεζικο Kingzone N5 που εχω δεν βλέπω το μενου που βλεπω στο ιντερνετ σε αλλα κινεζικα τηλεφωνα. Το μυνημα που μου βγαζει λεει οτι εχει γινει επαναφορα συσκευης και πρεπει να βαλω λογαριασμο ο οποιος ειχε συνδεθει παλιοτερα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο.

Καθε φορα που θα κανεις επαναφορά στην συσκευη σου, θα πρεπει να θυμάσαι το εμαιλ και το κωδικό του που ηταν συνδεμένη πριν την επαναφορά, και για να τα βάλεις θα πρέπει να περιμένεις 3 μερες 72 ωρες και να δεχτεί ξανα τους κωδικούς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...