Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55K5500 55'' γνώμες..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια βγαλαμε ακρη εν τελη.. μετα απο τοσο πρηξιμο που σας εκανα..

Για τις ρυθμισεις μεσω pc θα υπαρχουν οδηγιες λογικα στην συσκευη σωστα? Δεν πιστευω να ειναι τιποτα τραγικης δυσκολιας οι ρυθμισεις..

ποιες ρυθμισεις? 

τα powerlines ειναι Plug n' Play....!!!

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιες ρυθμισεις? 

τα powerlines ειναι Plug n' Play....!!!

ox ναι δικηο εχεις ,μπερδευτικα με την εξυπνη μπριζα που εβαλα που χρειαζοταν pc ,αυτο δεν θελει ,μονο κατι κουμπακια να πατησεις,Παρε εναν οδηγο

• Like 1
Δημοσ.

Αψογα.. για να κανω αυτα που δειχνει στο βιντεο, αν τα κανω σε κοντινες πριζες για να ρυθμιστει, και μετα βαλω το 2ο powerline στο κατω σπιτι θα ναι οk? Ή να παω εξ αρχης το 2ο powerline στο κατω σπιτι και να πατησω απο κει τα κουμπια για να παρει τα στοιχεια του πρωτου?

Θα βολευε η πρωτη εκδοση για να παταω συγχρονως και τα 2 κουμπια που λεει..

Δημοσ.

ετσι το εκανα και εγω,διπλα διπλα και μετα το κατεβασα στο υπογειο

Αγόρασα τελικά κι εγώ το ίδιο με το δικό σου φίλε μου.. Το άλλο που είχε και υποδοχή για πρίζα θα με βόλευε αν ήταν στο κουτάκι με το wifi που θα κατεβασω κάτω.. οπότε δεν υπήρχε λόγος να δώσω 10 ευρώ παραπάνω..

Περιμένω να μου 'ρθει τώρα και ο Θεός βοηθός..

• Like 1
Δημοσ.

ολα θα πανε καλα

Αγορίνα καλημέρα..μια ερωτηση... Το rooter μου δεν εχει κουμπι wps κουμπι απο πισω.. τι κανω σε αυτη την περιπτωση για να παρει τα στοιχεια του Wi-Fi ?

Δημοσ.

Οπς ,κοιτά το πλήκτρο αυτο το χρειάζεσαι ουσιαστικά μονο για να μπουν αυτόματα τα στοιχεία του δυκτιου (SSID και κωδικό )αυτα μπορεί να τα βάλεις και χειροκίνητα ,συνέδεσε την μπριζα στο ρουτερ να πάρει ip ,ψάξε να βρεις ποια ip πηρε ( αν εχεις κινητό κατέβασε το fing σκανάρει όλες τις ip που εχεις στο δυκτιο σου )παρε αυτην την ip και βάλτην στο browser του υπολογιστή σου (κατι τέτοιο πρεπει να ειναι. 192.168.1.χ ) και εκει μέσα βαλε το ssid (το όνομα του δικτύου και τον κωδικό απο το password του wifi σου ) και μετά θα παίξει

• Like 1
Δημοσ.

Οπς ,κοιτά το πλήκτρο αυτο το χρειάζεσαι ουσιαστικά μονο για να μπουν αυτόματα τα στοιχεία του δυκτιου (SSID και κωδικό )αυτα μπορεί να τα βάλεις και χειροκίνητα ,συνέδεσε την μπριζα στο ρουτερ να πάρει ip ,ψάξε να βρεις ποια ip πηρε ( αν εχεις κινητό κατέβασε το fing σκανάρει όλες τις ip που εχεις στο δυκτιο σου )παρε αυτην την ip και βάλτην στο browser του υπολογιστή σου (κατι τέτοιο πρεπει να ειναι. 192.168.1.χ ) και εκει μέσα βαλε το ssid (το όνομα του δικτύου και τον κωδικό απο το password του wifi σου ) και μετά θα παίξει

192.168.1.1 ειναι για να μπω στα settings του rooter το checkara χθες.. Δηλαδη απο κει παιρνω τα στοιχεια και τα περναω στο κουτακι με το Wi-fi, αφου πρωτα το συνδεσω σε ενα laptop/tablet > συνδεθω στο ήδη υπάρχων wifi και μπω στο configure του tp link να περασω τα στοιχεια?

Καπου εδω ειδα την διαδικασια αλλα δεν ξερω αν ισχυει σε αυτο το μοντελο..

http://www.tp-link.us/faq-939.html

Δημοσ.

Ισχύει το ίδιο πράγμα ειναι

Τα στοιχεία ειναι το όνομα του δικτύου (ssid) και ο κωδικός του wifi

Αλήθεια αν συνδέσεις την μπριζα με εθερνετ στο ρουτερ και την άλλη μπριζα με εθερνετ στην tv λογικά πρεπει να εχεις Ίντερνετ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα εχθές.. Ολα δούλεψαν άψογα. Ζορίστηκα να ρυθμισω το wireless, γιατι το rooter μου δεν ειχε κουμπακι WPS. Αρχικα συνδεσα το extender με ενα mini laptop και κατεβασα τις εφαρμογες του tp-link απο το site αλλα δεν δουλεψαν.. δεν το αναγνωριζε καν.. Οταν αρχισα να διαολιζομαι επιασα το μικρο cd που ηταν στην συσκευασια, το εβαλα στο κεντρικο μου pc φορτωσα τις εφαρμογες και αναγνωρισε το extender κανονικοτατα.. εβαλα το ssid και το password και εκανα την προσευχη μου να δουλευουν στο απο κατω σπιτι.. Πηγα κατω το συνδεσα στην πριζα και ολα αψογα..
Να τονισω οτι και το repeater αλλα και το extender τα συνδεσα σε πολυπριζα και οχι σε κανονικες πριζες μιας και δεν ειχα κοντινες ευκαιρες, και παλι δουλευει απροβληματιστα.. Και στην τελικη εστω και λιγα mbs να τρωει στην "μεταφορα" του σηματος στο ισογειο απο κατω, δεν με ενοχλει.. το θεμα ειναι οτι εχουν σημα ολες οι συσκευες απο κατω, ενω πριν κουτσα στραβα να συνδεοταν ενα κινητο και αυτο οχι για πολυ ωρα..
Ευχαριστω παιδια!

skl200gr με σωσες απο πολυ ταλαιπωρια φιλε! Να 'σαι καλα, σ' ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 1
Δημοσ.

Αν και παντελως ασχετο με το τοπικ, τα powerlines υπαρχει περιπτωση να δουλευουν ακομα κ εαν βρισκοντε σε διαφορετικα ρολογια σε πολυκατοικιες.

Δημοσ.

Αν και παντελως ασχετο με το τοπικ, τα powerlines υπαρχει περιπτωση να δουλευουν ακομα κ εαν βρισκοντε σε διαφορετικα ρολογια σε πολυκατοικιες.

Ασχετο δεν το λες καθως οι τελευταιες σελιδες γι'αυτο μιλανε.. αλλα πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

Εχουν βγει powerlines και για τριφασικο. Για αλλο ρολοι μαλλον οχι φιλε μου καθως ειναι ξεχωριστα κυκλωματα.

Εγω παντως ημουν παντα του καλωδιου. Εβρισκα τροπο να τα περναω απο καπου σε πελατες μου και μετα η εβαζα καποιο acess point η switch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...