Skr1ll3x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Την εχω εγκαταστησει μαλιστα σε δυο πρακτορεια μεχρι τωρα. (εξου και η γνωση μου για την τιμη). Γενικα στην τιμη που την βρισκεις (550€) ειναι αξιοπρεπης λυση. Εχει VA με αρκετα καλο μαυρο (0,038nits) καλο scaler για σηματα χαμηλης αναλυσης και μια πλατφόρμα smart ευκολη, λιτη και αρκετα γρηγορη. Δεν εχει τις εφαρμογές του android tv αλλα τουλαχιστον εχει ολα τα βασικα και τα κανει απροβληματιστα. Το bezzel ειναι γκρι. Οχι πολυ ανοιχτο αλλα δεν το λες και σκουρο. Ανθρακι θα το ελεγα. Δεν ειναι μεγαλα. Καθως λεπτενουν πολυ στις ακρες. Σχετικα με την αποδοση της στα καναλια θα δειξει οτι θα εδειχνε μια μεγαλη οθονη οταν προσπαθεί προβάλει χαμηλη ανάλυση. Αν πχ το καναλι εκπεμπει πληροφορία 320p, πως περιμένεις ο scaler της TV να γεμισει το 55αρι πανελ με 1920p? Λογικο να υπαρχουν ατελειες. Καποιες TV το κανουν καλα καποιες καλυτερα. Overall το αποτελεσμα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι κακο. Αν το καναλι Ειναι HD και προβαλει HD υλικο τοτε η αποδοση που θα εχεις θα ειναι παρα πολυ καλη. Αν βλεπεις EXTRA η Kontra στα 2 μετρα, ε ναι μην περιμένεις να δεις ευκρίνεια. Οτι σου παραδίδει το καναλι θα βλεπεις. Στα μεγαλα καναλια HD ακομα και οι μέτριες εκπομπες σε ανάλυση προβάλλονται καπως καλύτερα γιατι έρχονται up-scaled και ο επεξεργαστής της TV κανει λιγο καλύτερη δουλεια. Φετος η samsung σε καναλια τα παει πολυ καλα. Απλα θα χρειαστούν μερικες ρυθμίσεις για να γινει λιγότερο επιθετικη σε αυτα τα σηματα και να γλυκανει λιγο η εικονα. Εν κατακλείδι ειναι μια απλη τηλεόραση εισαγωγική σειρα, αλλα πολυ τιμια στην τιμη που την αγοραζεις. Απλη και αξιοπρεπης για τα καναλια και αρκετα εντυπωσιακή στο 1080 χωρις να ξεχωριζει καπου ομως. Αν ειχες συνιθησει να βλεπεις σε παλιες TV πχ 8ετιας, αυτη θα σου φανει διαστημοπλοιο. ΥΓ. Οσοι την αγοράσετε οντως για πρακτορείο, ενημερώνω οτι εαν την θελετε για προβολή ιπποδρόμου στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ o browser της δεν θα κανει την δουλειά γιατι θελει εξωτερικά plug in. Οτιδηποτε με HTML5 (Οχι ADOBE flash) θα λειτουργήσει κανονικα. Καλώς το αγόρι.. Οι πληροφορίες σου για άλλη μια φορά χρησιμότατες! Σε ευχαριστώ θερμά για ακόμα μια φορά που μοιράστηκες τις γνώσεις σου.. Η τηλεόραση θα μπεί στο σπιτικό που νοικιάσαμε πρόσφατα με την κοπελιά.. Εγώ γενικότερα δεν έβλεπα ποτέ τηλεόραση.. Στο σπίτι των γονιών μια ζώη μάπα τηλεοράσεις είχαμε.. Πριν κανά χρόνο αγόρασα στη μανα μου μια 21'' samsung γιατί η παλιά που είχε (10ετίας και βάλε) βγήκε off στα χρώματα. Οι μόνες μεγάλες τηλεοράσεις που βλέπω είναι αυτές στο πρακτορείο που δουλεύω όπου μόνο η μία από αυτές είναι 40αρα και είναι και αρκετά παλιά.. Οι άλλες είναι 32αρες και σχετικά παλια μοντέλα και αυτές.. Γενικά δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα καλό σε τηλεόραση ποτέ, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτώ "ω ρε μλκ πολύ κακή επιλογή" μιας και δεν έχω καλύτερο μέτρο σύγκρισης. Εδώ περιφέρεια Κρήτης το μόνο HD της Digea που έχουμε είναι η ΕΡΤ.. Κάποια στιγμή απ'όσο ξέρω θα μας βάλουν και τα υπόλοιπα.. 'Ντάξει.. τρελές απαιτήσεις από τα κανάλια δεν έχω μιας και όπως προ-ανέφερα ποτέ δεν ήμουν φαν των τηλεοπτικών προγραμμάτων.. Και είναι απλή λογική το re-scale από χαμηλή ανάλυση σε πολύ μεγάλες ίντσες, ότι δεν πρόκειται να αποδίδει.. οπότε no problem! Θέλω όμως να βλέπω αξιοπρεπέστατα τις HD ταινίες που κατεβάζω, να παίζει αξιοπρεπέστατα το PS4 που θα αγοράσω σύντομα για να μαζεύω φιλαράκια να διασκεδάζουμε, και φυσικά το smart του να δουλεύει όπως πρέπει, και όχι να γίνονται κόμπος τα νεύρα.. Το μαύρο της που με ενδιαφέρει αρκετά, απ'ότι αναφέρεις είναι αρκετά καλό, οπότε μια χαρά.. Το smart τα βασικά που έχει (αυτά θέλουμε κι εμείς όχι τίποτα εξεζητημένο) αναφέρεις ότι δουλεύουν μια χαρά και γρήγορα, οπότε πάει και αυτό. Κατάλαβα πως εννοείς το χρώμα.. λογικά είναι όπως στην φωτογραφία που παράθεσες του μοντέλου.. "σκούρο γκρι". ΥΓ. για το πρακτορείο βάλαμε στην αίτηση τις 2 40αρες (non-smart) που είχε στην προσφορά.. Περιμένουμε να δούμε αν θα τις εγκρίνουν αύριο από τον ΟΠΑΠ. ΥΓ2. να μην το ματιάσω αλλά μάλλον την 55αρα θα την πάρω δωρεάν!.. οπότε δεν το συζητάω καθόλου αν είναι καλή επιλογή! Από κει που ήταν να δώσω 550 σε προσφορά και σε εύκολο διακανονισμό ξαφνικά θα την πάρω δωράκι.. μακάρι να πάνε όλα καλά και με αυτά τα λεφτά θα πάρω το σύνθετο και το ps4 που είχα σχεδιάσει να πάρω αργότερα!
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εν τέλη όλα πήγαν ρολόι.. Χθες μου ήρθε η τηλεόραση και είναι κόσμημα!Δυστυχως δεν καταφερα να την συνδεσω στο ιντερνετ μιας και το rooter βρισκεται στον πανω οροφο και το wifi πιανει χαλια... και πρεπει να βρω λύση γι'αυτο (σκεφτηκα τεραστιο καλωδιο ethernet αλλα δεν εχω ιδεα απο που σκατα να το περασω με τοση αποσταση)..Επίσης αν ξερει καποιος καλες ρυθμισεις για την εικονα στο συγκεκριμενο ας με βοηθησει γιατι ζοριστηκα και πονοκεφαλιασα λιγο χθες..Και τελος, περασα στα γρηγορα χθες 3 ταινειες σε ενα stickaki και τους υποτιτλους... τις φορτωσα στην τηλεοραση αλλα υποτιτλοι αφαντοι.. ηταν σε μορφη .srtΤι παιζει?
cabdik Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 κοιτα στο μενου της τηλεορασης να ειναι ενεργοποιημενοι οι υποτιτλοι.... πρωτα πρωτα...
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Από τις ρυθμίσεις της τηλεορασης εννοεις έτσι?Γιατί στο media player της Sammy δεν εμφανιζει πουθενα την επιλογη για υποτιτλους
slk200gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εν τέλη όλα πήγαν ρολόι.. Χθες μου ήρθε η τηλεόραση και είναι κόσμημα! Δυστυχως δεν καταφερα να την συνδεσω στο ιντερνετ μιας και το rooter βρισκεται στον πανω οροφο και το wifi πιανει χαλια... και πρεπει να βρω λύση γι'αυτο (σκεφτηκα τεραστιο καλωδιο ethernet αλλα δεν εχω ιδεα απο που σκατα να το περασω με τοση αποσταση).. Επίσης αν ξερει καποιος καλες ρυθμισεις για την εικονα στο συγκεκριμενο ας με βοηθησει γιατι ζοριστηκα και πονοκεφαλιασα λιγο χθες.. Και τελος, περασα στα γρηγορα χθες 3 ταινειες σε ενα stickaki και τους υποτιτλους... τις φορτωσα στην τηλεοραση αλλα υποτιτλοι αφαντοι.. ηταν σε μορφη .srt Τι παιζει? με αυτο θα λυσεις ευκολα το προβλημα του ιντερνετ χωρις καλωδια,βγαινουν τακτικα και σε προσφορα http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010pkit-av500-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612535
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πως ακριβως δουλευει αυτο το πραγμα? Συνδεω το πανω rooter σε αυτη την πριζα, και βαζω και το αλλο κατω? Και περναει το ιντερνετ μεσα απο καλωδιο της ΔΕΗ ? Δεν το καταλαβα πως δουλευει με συγχωρεις..
slk200gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πως ακριβως δουλευει αυτο το πραγμα? Συνδεω το πανω rooter σε αυτη την πριζα, και βαζω και το αλλο κατω? Και περναει το ιντερνετ μεσα απο καλωδιο της ΔΕΗ ? Δεν το καταλαβα πως δουλευει με συγχωρεις.. ετσ ακριβως,ετσι τραβηξα απο το ρουτερ στον πρωτο οροφο στο υπογειο,μια χαρα χωρις ντουμανι καλωδια
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απο τον πανω οροφο παιρνω ρευμα αλλα δεν μοιραζομαι ιδια γραμμη οτε με τον πανω οροφο, δεν εχει σημασια ετσι? Ουσιαστικα συνδεσες το ρευμα και το ethernet πανω στο φις αυτο ετσι? Kαι στο πανω rooter και στο απο κατω rooter?Περιεργο που περναει το ιντερνετ μεσα απο το ρευμα της Δεη.. Δεν εχω ιδεα απο αυτα βεβαια γι αυτο μου φαινεται περιεργο
slk200gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ετσι ακριβως δεν σε ενδιαφερει να εχεις ιδια γραμμη οτε και ναι περναει μεσα απο το ρευμα,πως ουτε εγω δεν ξερω αλλα ουτε και με ενδιαφερει,η δουλεια γινετα
nickts1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το powerline adapter δε χρειάζεται αναγκαστικά να υπάρχει δεύτερο router εκεί που θα το στείλεις, απλά συνδέεις το ethernet που θα βάλεις στην κάτω πρίζα σε όποια συσκευή θέλεις να έχει internet (smart tv στην προκειμένη). Νομίζω όμως ότι πρέπει οι δύο όροφοι να έχουν την ίδια παροχή ρεύματος (δε μπορεί να δουλέψει δηλαδή σε πολυκατοικια πχ με διαφορετικά ρολόγια). Ας το επιβεβαιωσει και κάποιος πιο έμπειρος.
slk200gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το powerline adapter δε χρειάζεται αναγκαστικά να υπάρχει δεύτερο router εκεί που θα το στείλεις, απλά συνδέεις το ethernet που θα βάλεις στην κάτω πρίζα σε όποια συσκευή θέλεις να έχει internet (smart tv στην προκειμένη). Νομίζω όμως ότι πρέπει οι δύο όροφοι να έχουν την ίδια παροχή ρεύματος (δε μπορεί να δουλέψει δηλαδή σε πολυκατοικια πχ με διαφορετικά ρολόγια). Ας το επιβεβαιωσει και κάποιος πιο έμπειρος. ναι δεν χρειαζεται 2 ρουτερ στο δευτερο και ναι πρεπει να ειναι ιδια γραμμη ρευματος (πανω ο φιλος μιλουσε για διαφορετικη γραμμη οτε οχι ρευματος)
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι η γραμμη ρευματος (παρανομα) ειναι ιδια και στα 2 διαμερισματα.. του ΟΤΕ ειναι διαφορετικη αλλα οπως ειπατε δεν μας αφορα αυτο..Με την ιδια λογικη αν θελω να εχω καλο wifi και στο κατω σπιτι, αμα κοτσαρω πανω σε αυτο το Powerline ενα 2ο rooter θα κανει δουλεια σαν access point σωστα? Η οχι?
slk200gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι η γραμμη ρευματος (παρανομα) ειναι ιδια και στα 2 διαμερισματα.. του ΟΤΕ ειναι διαφορετικη αλλα οπως ειπατε δεν μας αφορα αυτο.. Με την ιδια λογικη αν θελω να εχω καλο wifi και στο κατω σπιτι, αμα κοτσαρω πανω σε αυτο το Powerline ενα 2ο rooter θα κανει δουλεια σαν access point σωστα? Η οχι? και αυτο δινει wifi ουσιαστικα acces point ειναι με διαφοερτικο τροπο λειτουργιας,δες λιγο μονο τι ταχυτητα θελεις γιατι υποστηριζουν διαφορες ταχυτητες (αναλογα με το κοστος)
graphist83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και τελος, περασα στα γρηγορα χθες 3 ταινειες σε ενα stickaki και τους υποτιτλους... τις φορτωσα στην τηλεοραση αλλα υποτιτλοι αφαντοι.. ηταν σε μορφη .srt Τι παιζει? Πρέπει οι υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και να έχουν ακριβώς το ίδιο file name με το αρχείο της ταινίας. Μια τέλεια να κάνεις λάθος δεν θα παίξει. Επίσης μόλις εμφανιστούν υπαρχεθ περίπτωση να μην αναγνωρίζει τους χαρακτήρες. Θα πας στις ρυθμίσεις υποτίτλων και επιλέξεις κωδικοποίηση ελληνικά. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 και αυτο δινει wifi ουσιαστικα acces point ειναι με διαφοερτικο τροπο λειτουργιας,δες λιγο μονο τι ταχυτητα θελεις γιατι υποστηριζουν διαφορες ταχυτητες (αναλογα με το κοστος) Καλημερα αδερφια.. Να σε ρωτησω κατι αγορινα.. http://www.e-shop.gr/ypologistes-powerline-ethernet-tp-link-list?table=PER&category=HOMEPLUG&filter-7160=1 Απο αυτα εδώ ποιο χρειαζομαι εγω? Πακετο με 2 ή με 1 μοναχό του? Πρεπει να βαλω τετοιο φις και στο κεντρικο rooter ή μονο στον κατω όροφο θα χρειαστω που θελω να κανω αναμεταδοση του σηματος? Αμα χρειαζομαι μονο ενα γλυτωνω 20 ευρω γι αυτο ρωταω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα