Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55K5500 55'' γνώμες..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει να σου προσφέρει η sony κάτι παραπάνω ούτε μαύρα ούτε κάτι άλλο. Εφόσον μιλάμε για va πάνελ τα μαύρα θα είναι το ίδιο.

Αν έχεις ενδοιασμούς με τις ίντσες μιας και δύο μέτρα είναι σχετικά μικρή απόσταση, βγήκε η K5500 στις 49" στα 499€

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με βάση αυτά τότε θα πάω σίγουρα στην 55αρα σαν future-proof.. Δηλαδή σε περιπτωση που οπως προ-ανεφερα αλλαξουμε την διαμορφωση στον χώρο αυξηθει η αποσταση θεασης..
Στα 500 και σε 49αρα θα πηγαινα στην Sony μιας και μου αρεσει περισσοτερο σαν εμφανιση..
Με βαση την εμπειρια σου, θα την παλεψουμε με αυτην την αποσταση θεασης? Μιας και επιβεβαιωθηκε οτι δεν θα υπαρχει διαφορα στο θεμα ποιοτητας.. στο θεμα αποστασης πως το βλεπεις..?

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και ολους οσους απαντησαν νωριτερα φυσικα!

Δημοσ.

Στα 2 μετρα ακριβως θα ειναι τεραστια. Οποτε μπορεις να θυσιασεις για κατι καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Και αυτη μια χαρα ειναι η sony εφοσον μιλαμε για τετοιο budget. Ψαξε μηπως βρεις 48αρα την j6200.

Δημοσ.

Στα 2 μετρα ακριβως θα ειναι τεραστια. Οποτε μπορεις να θυσιασεις για κατι καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Και αυτη μια χαρα ειναι η sony εφοσον μιλαμε για τετοιο budget. Ψαξε μηπως βρεις 48αρα την j6200.

μπαα.....,  δεν συμφερει τιμολογιακα να παει σε 48J6200...!!  εχει 600€..!     το ιδιο βγαινει και η 48JU6000 (Μ΄2015) που ειναι παρομοια, αλλα... με 4Κ αναλυση...!!!!  

η με +€30 την KU6000 που ειναι 4Κ και μοντελο 2016....!!!  

αλλα.... νομιζω...., οτι αυτες ειναι πανω απο το μπατζετ που θελει να διαθεσει......!!!

Δημοσ.

Ναι αγορινες ισχυει αυτο.. ανεβαινει κατα πολυ το budget που αρχικα το ειχα στα 400-450.. Δελεαστηκα με την προσφορα για την 55αρα που και την βρισκω φθηνοτερα στα 550, και ειναι φετινο μοντελο, και μπορω να την σπασω σε οτι δοσεις θελω χωρις καρτα.. απλα δινοντας λεφτα στο αφεντικο μου καθε βδομαδα, μιας και η προσφορα ειναι αποκλειστικα για την αλυσιδα που εργαζομαι..
Αν ειναι να παω σε ντουκου μετρητα το budget θα ειναι max 500 και θα καθυστερισει η αγορα καμποσο μιας και δεν εχω ολο το ποσο διαθεσιμο λογω υποχρεωσεων.. :mellow:

Στο μονο αλλο κοντινο και σε αυτες περιπου τις ιντσες που θα μπορουσα να παω ειναι εδω αλλα και παλι θα καθυστερησει λιγο η αγορα..
http://www.skroutz.gr/s/6650138/Sony-KDL-48W705C.html

Δημοσ.

Αν ειναι να βλεπεις ταινιες 720 και 1080 δεν θα εχεις θεμα με τις 55''. 

Την 55Κ5500 πως και την βρίσκεις τοσο χαμηλα 550€?? Μηπως την αγοραζεις σαν ΟΠΑΠ απο καποιο BTB?? :devil:  ;)

• Like 1
Δημοσ.

"Υποχώρηση υποχώρηση, λοχία μας πήραν χαμπάρι!" :ph34r:
Ακριβώς φίλε graphist, μέσω Οπαπ και Κωτσόβολου την παίρνω μιας και ειμαι υπαλληλος σε πρακτορειο.. (btb =?)

Ειναι για συγκεκριμενα μοντελα και κομματια μονο.. Αλλα η 55αρα μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση για αυτα που ζηταμε στο σπιτι.

Κυριοι εδω εχουμε ομοφωνοι αποφαση, οποτε καταληξαμε..

Αυριο θα στειλω τις αιτησεις, γιατι ειναι να παρουμε και 2 40αρες για το μαγαζι.. ας ελπισουμε να μην τις εχουν ξαφρισει τις 55αρες..

Δεν υπαρχει και κανα βιντεο στο youtube να την δω ρε γμτ τι λεει απο εμφανιση συγκριτικα με την Sony..

Δημοσ.

Ειπα και εγω.... Εμεις χονδρική μετα βιας τις αγοράζουμε ελαφρώς πιο κάτω...!!

Δεν ηξερα οτι κανει σε ΟΠΑΠ direct και ο Κωτσοβολος. BTB (Business-to-business). Ειδικη κατηγορια.

de_UE55K5679xx.jpg

samsung-k5500.png

https://www.youtube.com/watch?v=-MoAdtzKlh8

Βαλε υποτιτιτλους και auto traslate.

Απο κοντα εχει ενα ανθρακι bezzel πλαστικο αλλα αρκετα λεπτη σαν TV. Δινει αισθηση λιγο ακριβοτερης.

Σπαστική εως απαράδεκτη οταν θες να την βαλεις στον τοιχο. Θελει τεραστιες Μ8 βιδες και αποστάτες. (την εχω πατησει ως εγκαταστατης πολλες φορες με αυτην) Η επιτραπεζια βαση πολυ ωραια με καλα υλικα αλλα θελει προσοχη στο βιδωμα. (ειδικα οι δυο επανω) καθως αμα σφίξουν πολυ δεν βγαινουν με τιποτα. (εχει δυο πλαστικα δαχτυλίδια τα οποια κανουν την κατασταση δυσκολοτερη).

Σαν εικονα τυπικη 50ΗΖ με πολυ καλα δυναμικα για την κατηγορια και κλασσικα μαυρα VA panel. Στο smart κινειται οπως ολη η σειρα 2016 που φετος ειναι πολυ δυνατες.

• Like 1
Δημοσ.

Α μπραβο.. τωρα μου εδωσες πραγματικα τα φωτα σου! Σε ευχαριστω θερμα φιλε graphist!
Ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις με το btb... Ναι τωρα προσφατα μας στειλαν ανακοινωση για προσφορα σε τηλεορασεις και περιορισμενο αριθμο τεμαχιων σε ολα τα πρακτορεια..

Ελπιζω το χρωμα του bezel να μην ειναι τοσο ανοιχτο γκρι οσο στο βιντεο γιατι με χαλαει ασχημα..

αφου δεν ειναι μαυρη τουλαχιστον να ειναι σκουρο να ξεγελαει και να φαινονται πιο μικρα τα bezel.

Χρησιμη η πληροφορια για τον τοιχο με τους αποστατες αλλα δεν το κοβω να την βαζω ποτε σε τοιχο..

Τα 50hz τωρα, κοιτα.. αθλητικα δεν θα βλεπουμε γιατι OTE tv και Nova δεν υπαρχουν, και δεν σκοπευω να βαλω.. στο gaming ισως χρειαζοντουσαν τα 100hz αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει σε 100hz monitor ή τηλεοραση οποτε δεν νομιζω οτι θα καταλαβω καποια απωλεια..

Μιας και εισαι ειδικος στο ολο θεμα να σε ρωτησω.. Πως την βλεπεις γενικα?

Σε σχεση με την Sony που προανεφερα φυσικα, σαν εμφανιση και σαν γενικο συνολο..

Το smart ελπιζω να παλευεται γιατι για την sony ακουω ψιλοτραγικα πραγματα..
Το μαυρο στις VA δεν το εχω δει να σου πω την αληθεια... ειναι εντονο το μαυρο να υποθεσω?

Τελος, ισχυει οτι τα digea καναλια σε τοσες ιντσες παιζει να μας κουρασουν ασχημα? Σε hd ξερω οτι θα ναι αψογο το αποτελεσμα..

Δημοσ.

Graphist graphist είσαι εδώ? Όταν βρείς λίγο χρόνο απάντησε μου σε ότι μπορείς αδερφέ μου. Σ'ευχαριστώ!

Δημοσ.

κανε παραθεση το μηνυμα του, για να σε δει πιο γρηγορα...

αλλα πιστευω οτι δεν θα σου πει μην παρεις την Samsung...!!! 

Δημοσ.

Είναι λίγο άκυρο να κάνω τώρα παράθεση το μήνυμα του.. (δεν το σκέφτηκα νωρίτερα)
Κι εγώ αυτό ελπίζω! Απλά θέλω να μου δώσει και μερικές πληροφορίες σχετικά με τις ερωτήσεις μου για την Sammy, εφόσον την έχει δει από κοντά.

Δημοσ.

Την εχω εγκαταστησει μαλιστα σε δυο πρακτορεια μεχρι τωρα. (εξου και η γνωση μου για την τιμη).

Γενικα στην τιμη που την βρισκεις (550€) ειναι αξιοπρεπης λυση. Εχει VA με αρκετα καλο μαυρο (0,038nits) καλο scaler για σηματα χαμηλης αναλυσης και μια πλατφόρμα smart ευκολη, λιτη και αρκετα γρηγορη. Δεν εχει τις εφαρμογές του android tv αλλα τουλαχιστον εχει ολα τα βασικα και τα κανει απροβληματιστα.

Το bezzel ειναι γκρι. Οχι πολυ ανοιχτο αλλα δεν το λες και σκουρο. Ανθρακι θα το ελεγα. Δεν ειναι μεγαλα. Καθως λεπτενουν πολυ στις ακρες.

Σχετικα με την αποδοση της στα καναλια θα δειξει οτι θα εδειχνε μια μεγαλη οθονη οταν προσπαθεί προβάλει χαμηλη ανάλυση. Αν πχ το καναλι εκπεμπει πληροφορία 320p, πως περιμένεις ο scaler της TV να γεμισει το 55αρι πανελ με 1920p? Λογικο να υπαρχουν ατελειες. Καποιες TV το κανουν καλα καποιες καλυτερα. Overall το αποτελεσμα σε ολες τις περιπτωσεις ειναι κακο.

Αν το καναλι Ειναι HD και προβαλει HD υλικο τοτε η αποδοση που θα εχεις θα ειναι παρα πολυ καλη.

Αν βλεπεις EXTRA η Kontra στα 2 μετρα, ε ναι μην περιμένεις να δεις ευκρίνεια. Οτι σου παραδίδει το καναλι θα βλεπεις.

Στα μεγαλα καναλια HD ακομα και οι μέτριες εκπομπες σε ανάλυση προβάλλονται καπως καλύτερα γιατι έρχονται up-scaled και ο επεξεργαστής της TV κανει λιγο καλύτερη δουλεια. Φετος η samsung σε καναλια τα παει πολυ καλα. 

Απλα θα χρειαστούν μερικες ρυθμίσεις για να γινει λιγότερο επιθετικη σε αυτα τα σηματα και να γλυκανει λιγο η εικονα.

Εν κατακλείδι ειναι μια απλη τηλεόραση εισαγωγική σειρα, αλλα πολυ τιμια στην τιμη που την αγοραζεις. Απλη και αξιοπρεπης για τα καναλια και αρκετα εντυπωσιακή στο 1080 χωρις να ξεχωριζει καπου ομως. Αν ειχες συνιθησει να βλεπεις σε παλιες TV πχ 8ετιας, αυτη θα σου φανει διαστημοπλοιο. 

ΥΓ. Οσοι την αγοράσετε οντως για πρακτορείο, ενημερώνω οτι εαν την θελετε για προβολή ιπποδρόμου στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ o browser της δεν θα κανει την δουλειά γιατι θελει εξωτερικά plug in. Οτιδηποτε με HTML5 (Οχι ADOBE flash) θα λειτουργήσει κανονικα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...