Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55K5500 55'' γνώμες..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την 55αρα μιλαμε τοση ωρα...αν βρει την j6200 σ αυτες τις ιντσες και τον καλυπτουν να την παρει. Αλλιως η j5500 ειναι σε πολη καλη τιμη στα 550€.

Δημοσ.

Για την 55αρα μιλαμε τοση ωρα...αν βρει την j6200 σ αυτες τις ιντσες και τον καλυπτουν να την παρει. Αλλιως η j5500 ειναι σε πολη καλη τιμη στα 550€.

Μισό γιατί μπλέξαμε με τα μοντέλα. Την K5500 έχει βρει σε προσφορά. Γνώμη σου είναι να κοιτάξει σε j σειρά? ΄Η είναι καλή η K5500 στα 550€

• Like 1
Δημοσ.

Μισό γιατί μπλέξαμε με τα μοντέλα. Την K5500 έχει βρει σε προσφορά. Γνώμη σου είναι να κοιτάξει σε j σειρά? ΄Η είναι καλή η K5500 στα 550€

Ναι η Κ5500 ειναι μακραν ανωτερη απο την J5500 τοσο σε εικονα οσο και σε smart. Θεωρω σε αυτα τα λεφτα σαφως αξιζει. Στην TV βεβαια ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις, αλλα μιλαμε για 55αρα με VA panel. Oποτε σιγουρα ειναι VFM. 

Σε αυτην την κατηγορια χρηματων δεν υπαρχουν και πολλα κριτηρια ειδικα στην εικονα. Ειναι ολες εισαγωγικα και απλα μοντελα. 

Αν το ζητουμενο ειναι θεαση ταινιων υψηλης αναλυσης απο 720 και ανω. Κατα προτίμηση 1080. τοτε να πας στην μεγαλυτερη δυνατη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια.. οποτε να μην κοιταξω για αλλες.. Στο θεμα 55 ιτσες σε αποσταση μολις 2μιση max (παιζει να ειναι και λιγο λιγοτερο), δεν ειναι too much το μεγεθος έτσι?

Να τονισω οτι πολυ συντομα μετα την αγορα της θα μπει και ps4 στην τηλεοραση, γι αυτο και θελω καλη ποιοτητα στο hd. Κυριως για fifa/pro και τπτ mortal kombat κτλ..

Για την j6200 σε 48΄΄ στα 560 μονο κατοπιν παραγγελιας υπαρχει..
Σε Sony σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι αξιολογο ετσι? Απ'οτι διαβαζω η ποιοτητα εικονας της Sony και το μαυρο της ειναι καλυτερα, δεν ξερω βεβαια αν ισχυει γι'αυτο ρωταω..

Καλημερα σας και ευχαριστω για τον χρονο σας αδερφια!

Υ.Γ. το καλο με την προσφορα που εχω για την Samsung ειναι οτι μπορω να την πληρωσω μεσω δωσεων και με βολευει. Αλλα αν ειναι να θυσιαστει ποιοτητα εικονας παω και σε αλλη δεν υπαρχει θεμα.

Δημοσ.

συνολικα σαν συσκευη, η J6200 πιστευω οτι σου προσφερει υψηλοτερο VFM.  

απο οτι διαβαζω, μονο, η SONY εχει καλυτερο-μικροτερο input lag απο τις υπολοιπες.  

οσο για το μαυρο, δεν νομιζω οτι θα εχει μεγαλη διαφορα.  

περιμενε και την αποψη του graphist83, που ειναι πιο ειδικος..!!

Δημοσ.

Το input lag ποσο αισθητο να είναι.. δεν θα παιζω competitive games on-line. Μονο κανα ποδοσφαιρακι κανα μπασκετακι κανα ξυλο με φιλαρακια..
Το μονο που κολλαω ειναι οτι την Sammy την σπαω σε οσες δοσεις θελω καθως εχω το πλεονεκτημα του καταστηματος που δουλευω, ενω για την j6200 θα πρεπει να τα δωσω ντουκου.. Αν οι διαφορες δεν ειναι τοσο τραγικες τοτε να παω στην 55αρα.
Αθλητικα δεν θα βλεπουμε μιας και δεν θα μπει OTE tv ούτε Nova..

Δημοσ.

καλα....., μην φανταστεις οτι θα εχεις χρονοκαθυστερηση ορατη...!!!  

μιλαμε για msec...!!   αδιαφορο ειναι για μενα προσωπικα, αν ειναι 20 η 30msec..!

εγω εχω την 40J6200 εδω και 4 μηνες περιπου, αλλα δεν την εχω δοκιμασει σε παιχνιδι..! πιστευω οτι ειναι πολυ καλη, και σε χρωματα, αλλα και σε κινηση, για τετοιου μπατζετ τηλεοραση...........!!!  

εχω κι αλλες 2 τηλεορασεις σπιτι (LG 42LM620S + Samsung LE32D550), και συγκρινω..!

ΕΔΙΤ....με μπερδεψες, η J6200 ειναι η Sammy.  ποια μπορεις να πληρωσεις με δοσεις...?  την SONY η την Sammy...?

Δημοσ.

Με συγχωρεις αν σε μπερδεψα.
Με δοσεις μπορω να πληρωσω μονο την 55αρα την Sammy που την βρισκω σε προσφορα λογω εταιριας 150 ευρω φθηνοτερα απτο Skroutz..
Για την 6200 ή οποια αλλη Sony βρω θα πρεπει να τα δωσω ντουκου

• Like 1
Δημοσ.

Στα 2μιση και κατω μετρα αποστασης ναι θα ειναι λιγο μεγαλη, αλλα συνηθηζεται. Ps4 φανταζομαι δεν θα παρεις το pro για να σ ενδιαφερει και καποια 4k. Οσον αφορα το input lag ολες κατω απο 40ms ειναι και δεν νομιζω να δεις καμια καθυστερηση (σε game mode παντα). Συμφωνα με τα δεδομενα τα δικα σου μαλλον θα πηγαινα στην 5500 λογω μεγεθους και μονο αφου μιλαμε για fhd. Τωρα η "καλη" fhd της sony ειναι η σειρα w800 αλλα ξεφευγει η τιμη. Σε 55αρα αφου μπορεις να παρεις την κ5500 στα 550€ ειναι η καλυτερη επιλογη

Δημοσ.

Με συγχωρεις αν σε μπερδεψα.

Με δοσεις μπορω να πληρωσω μονο την 55αρα την Sammy που την βρισκω σε προσφορα λογω εταιριας 150 ευρω φθηνοτερα απτο Skroutz..

Για την 6200 ή οποια αλλη Sony βρω θα πρεπει να τα δωσω ντουκου

Σε αυτη την περιπτωση...παρε την Κ5500...

Δημοσ.

Η απόσταση θέασης συμφωνα με την χθεσινη μετριση μου είναι ακριβώς 2 μέτρα.. εκτος και αν καποια στιγμη αλλαξουμε διαμορφωση στο σαλονι και αυξηθει.. Στα 2 μετρα θα την παλευουμε με τις 55 ε? Για PS4 θα ειναι μπομπα πιστευω.. για ταινιες θα δειξει..
Οχι δεν παω για 4k.

Απο Sony μονο την σειρα W να κοιταξω?

Μονο αυτήν βλεπω σε κοντινες ιντσες και περιπου σε αυτα τα λεφτα.. http://www.skroutz.gr/s/6650138/Sony-KDL-48W705C.html

Αξιζει να θυσιασω σε ιντσες ή οχι? Αν οχι παμε βουρ για k5500

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...