Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55K5500 55'' γνώμες..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας Insomniacs..
Μπορείτε να μου πείτε μερικές γνώμες για το συγκεκριμένο μοντέλο?
Την βρήκα 150 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz μεσω του καταστηματος που εργαζομαι..
Το θεμα είναι αν αξιζει ή οχι.. Αρχικα σκεφτομουν για 40-48'' Sony ή Samsung μεχρι 450 ευρω.. Αξιζει να δωσω αλλα 50 γι'αυτο το μοντελο ή τσαμπα ο κοπος?

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αναλογα την αποσταση, αλλα οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο, ειδικα οταν μιλαμε για μοντελα αυτου του ευρους τιμων.

Δημοσ.

Αποσταση 2 μετρα max.. το θεμα ειναι αν αυτο το μοντελο εχει καλη ποιοτητα εικονας ή καλυτερα να κοιταξω σε 40αρι 48αρι Sony που εχει και καλυτερο μαυρο?
Δεν ξερω καν αν ειναι AV panel το 55αρι που λεω παραπανω..

Κολλαω γιατι για 55αρι δε το λες και πολυ ακριβο και νομιζω οτι δεν θα λεει και πολλα απο αποψη ποιοτητας.

Δημοσ.

Θα μετρησω την αποσταση να δω ποσο ειναι ακριβως η αποσταση.. Αν ειναι στα 2 μετρα μονο, ειναι too much η 55αρα?
Ας μου πει και καποιος αν γνωριζει οσον αφορα την ποιοτητα εικονας-μαυρους κτλ σε hd και στα επιγεια..
Επισης το Smart της Sammy παλευεται ή οχι?

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες.. την 55αρα που γραφω εγω την βρισκω σε προσφορα στα 550 γι αυτο λεω αν αξιζει..
Μεχρι 500 δινω εγω για τηλεοραση.. αντε να εκανα την υπερβολη να δινα ενα 50αρι παραπανω αν οντως τα αξιζει, αλλιως να συνεχισω να κοιταζω για Sony ή Sammy στα 450-500 στις 40-48''

Δημοσ.

Σε Sony κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα (~500ευρω)?
Επειδη διαβαζω πολλα για το μαυρο της Sony οτι ειναι αισθητα καλυτερο.. εχετε να προτεινετε κατι?

Εκτος και αν αξιζει τοσο πολυ η προσφορα που σας ειπα και να παρω αυτην.

Επίσης στην προσφορά έχουν ην UE49K5100 (450ευρω), και την UE40J5100 (300ευρω).

Απόσταση θέασης 2 - 2μιση μετρα. Χρήση, επίγεια κανάλια, hd ταινίες, και κανα ps4 αργοτερα..
Τι ζητάω? Καλή ποιότητα εικόνας, και να παλευεται η smart λειτουργια της.

Δημοσ.

Σε Sony κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα (~500ευρω)?

Επειδη διαβαζω πολλα για το μαυρο της Sony οτι ειναι αισθητα καλυτερο.. εχετε να προτεινετε κατι?

Εκτος και αν αξιζει τοσο πολυ η προσφορα που σας ειπα και να παρω αυτην.

Επίσης στην προσφορά έχουν ην UE49K5100 (450ευρω), και την UE40J5100 (300ευρω).

Απόσταση θέασης 2 - 2μιση μετρα. Χρήση, επίγεια κανάλια, hd ταινίες, και κανα ps4 αργοτερα..

Τι ζητάω? Καλή ποιότητα εικόνας, και να παλευεται η smart λειτουργια της.

μα εσυ κοιτας σε NON Smart.....!!!!!!

Δημοσ.

Ναι το ξερω.. μα μονο για την 55αρα ελεγα και εγω.. Τις αλλες απλα τις ανεφερα..

Αν για τα 2-2μιση μετρα που εχουμε αποσταση θεασης.. αξιζει να παρω μια τηλεοραση με καλυτερη ποιοτητα και ας ειναι και λιγο μικροτερες ιντσες 40-48 τοτε θα προτιμησω την μικροτερη..

• Like 1
Δημοσ.

για 2-2,5 μετρα, πιστευω και μια 48-50" ειναι ΟΚ...!  

εγω εχω 40 και 42" τηλεορασεις σε μεγαλυτερες αποστασεις, και καταλαβαινω απολυτα, αυτο που σου λενε για το μεγεθος (οσο μεγαλυτερη, τοσο καλυτερα), αλλα μην κανεις και υποχωρησεις, ουτε σε ποιοτητα, αλλα ουτε και σε εξτρα που θελησεις να εχει η τηλεοραση σου..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...