grigas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Nαι...όλοι έχουμε μερικούς θείους που κάθε τρίτη πρωί μας στέλνουν το καινούργιο επισόδειο.......
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Nαι...όλοι έχουμε μερικούς θείους που κάθε τρίτη πρωί μας στέλνουν το καινούργιο επισόδειο....... Έτσι,έτσι.... :mrgreen: Ρε timwros φέτος τελείωσε η 5η season.....Η επόμενη είναι η 6η....:-|
Timwros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 re file to kserw egw eixa rwtisei pws tin elaves, eleos
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 re file to kserw egw eixa rwtisei pws tin elaves, eleos Μέσω του θείου από Αμερική.... :mrgreen: Sorry αλλά παρεξήγησα πριν....:oops: :oops:
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Γενικα θα δεις οτι σε αυτο το φορουμ ολοι εχουμε καποιον θειο στην Αμερικη Απλα ο δικος μου ειναι νιντζα και πλουσιος
Timwros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον επειδη εχω φαει τον κοσμο δεν καταφερα να βρω τροπο να αγορασω το 24 την 5η σεζον, δεν το εχει ουτε στο επισημο καταστημα της ΦΟΞ, ελεος!!! μπορω να συννενοηθω με καποιον να μου την πουλησει; αν ειναι διαθεσιμο και το prison break!
gokal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον επειδη εχω φαει τον κοσμο δεν καταφερα να βρω τροπο να αγορασω το 24 την 5η σεζον, δεν το εχει ουτε στο επισημο καταστημα της ΦΟΞ, ελεος!!! μπορω να συννενοηθω με καποιον να μου την πουλησει; αν ειναι διαθεσιμο και το prison break! Αν εννοεις να αγορασεις αυθεντικα DVD της 5ης σεζον τοτε συμφωνα πχ με το Αγγλικο Amazon βγαινει 6 Νοεμβριου 2006 και δεχονται pre-orders.
winmik2kx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 [gkoux](αν δεν εννοείς τα αυθεντικά, να μη δεχθείς να σου τα πουλήσουν, άντε να πληρώσεις τα κενά dvd)[/gkoux]
Timwros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αν εννοεις να αγορασεις αυθεντικα DVD της 5ης σεζον τοτε συμφωνα πχ με το Αγγλικο Amazon[/url'] βγαινει 6 Νοεμβριου 2006 και δεχονται pre-orders. Εννοω HDTV απο εσας, η αν τα εχετε παρει απο Ιντερνετ ;-)
astrolabos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Egw nomizw oti stin 6th season 8a deiksoun pali kana duo xronia meta oti dil perase i katastasi pou mas afise kai 8a arxisei teleiws diaforetiko 8ema alla ston bauer 8a exoun meinei pali tipota xousouria apo tote... [6th season spoiler]Από ό,τι διάβαζα το θέμα της 6ης σεζόν θα είναι εντός των αμερικάνικων συνόρων[/6th season spoiler]
savvvas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Συγνώμα για αν έχετε απαντήσει, αλλα΄θα ήθελα να σας ρωτήσω: θα βγει καινούργιο 24, γιατί από ότι κατάλαβα από τον τελευταίο κύκλο, δεν θα υπάρξει.
gokal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 H Season 6 αρχιζει 14,15 Ιανουαριου. Το trailer της S6 βγαινει 24 Οκτ. - δες εδω Καπου διαβασα, κ δεν μπορω να το βρω τωρα, οτι θα βγει κ 7 κ 8.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Psaxe http://www.tv.com O Kieffer Sutherland ekleise 3eth epektash symvolaiou.Arxika to thema itan oti ekleise o Kieffer,oxi to idio to 24(an kai ayta pleon einai synwnyma) alla NOMIZW ligo meta ananewthike kai to 24 san seira
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.