Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nαι...όλοι έχουμε μερικούς θείους που κάθε τρίτη πρωί μας στέλνουν το καινούργιο επισόδειο.......

Έτσι,έτσι....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ρε timwros φέτος τελείωσε η 5η season.....Η επόμενη είναι η 6η....:-|

Δημοσ.
re file to kserw egw eixa rwtisei pws tin elaves, eleos :D

Μέσω του θείου από Αμερική....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sorry αλλά παρεξήγησα πριν....:oops: :oops:

Δημοσ.

Γενικα θα δεις οτι σε αυτο το φορουμ ολοι εχουμε καποιον θειο στην Αμερικη

Απλα ο δικος μου ειναι νιντζα και πλουσιος

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον επειδη εχω φαει τον κοσμο δεν καταφερα να βρω τροπο να αγορασω το 24 την 5η σεζον, δεν το εχει ουτε στο επισημο καταστημα της ΦΟΞ, ελεος!!! μπορω να συννενοηθω με καποιον να μου την πουλησει; αν ειναι διαθεσιμο και το prison break! :)

Δημοσ.
Λοιπον επειδη εχω φαει τον κοσμο δεν καταφερα να βρω τροπο να αγορασω το 24 την 5η σεζον, δεν το εχει ουτε στο επισημο καταστημα της ΦΟΞ, ελεος!!! μπορω να συννενοηθω με καποιον να μου την πουλησει; αν ειναι διαθεσιμο και το prison break! :)

Αν εννοεις να αγορασεις αυθεντικα DVD της 5ης σεζον τοτε συμφωνα πχ με το Αγγλικο Amazon βγαινει 6 Νοεμβριου 2006 και δεχονται pre-orders.

Δημοσ.
Egw nomizw oti stin 6th season 8a deiksoun pali kana duo xronia meta oti dil perase i katastasi pou mas afise kai 8a arxisei teleiws diaforetiko 8ema alla ston bauer 8a exoun meinei pali tipota xousouria apo tote...

[6th season spoiler]Από ό,τι διάβαζα το θέμα της 6ης σεζόν θα είναι εντός των αμερικάνικων συνόρων[/6th season spoiler]

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγνώμα για αν έχετε απαντήσει, αλλα΄θα ήθελα να σας ρωτήσω: θα βγει καινούργιο 24, γιατί από ότι κατάλαβα από τον τελευταίο κύκλο, δεν θα υπάρξει.

Δημοσ.

H Season 6 αρχιζει 14,15 Ιανουαριου. Το trailer της S6 βγαινει 24 Οκτ. - δες εδω

Καπου διαβασα, κ δεν μπορω να το βρω τωρα, οτι θα βγει κ 7 κ 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...