DimitRi_Del Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγώ θα γουστάρω να έχει κανένα prequel!!! Σε φάση black-ops που έκανε τα παλιά τα χρόνια, πριν από την πρώτη season ,με την οικογένεια που καθάρισε ο Bauer ,νομίζω Drazen
blu-ray Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Λογικά μολις βγει η σεσον 5 σε dvd θα μας δείξουν και κανένα βιντεάκι για το ετοιμάζεται στη σεσον 6. Αλήθεια πότε περίπου βγαίνει στο εξωτερικό η 5 σεσον????
Jastonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Εγώ θα γουστάρω να έχει κανένα prequel!!!Σε φάση black-ops που έκανε τα παλιά τα χρόνια' date=' πριν από την πρώτη season ,με την οικογένεια που καθάρισε ο Bauer ,νομίζω Drazen[/quote'] Kai egw pshnomai gia ena prequel. Alla to problhma einai pws 8a kseroume poioi 8a einai oi prodotes...
DimitRi_Del Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δεν είναι απαραίτητο να παίζουν οι γνωστοί,άντε το πολύ πολύ να παίζει καμία Νίνα και ο Henderson, αλλά θα είναι από τους καλούς τότε .
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ο τροπος με τον οποιο πεθανε η Νινα, δεν αφηνει νομιζω περιθωρια για σεναρια αναστασης!
parisb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ο τροπος με τον οποιο πεθανε η Νινα, δεν αφηνει νομιζω περιθωρια για σεναρια αναστασης! S2Katana ta paidia miloun gia prequel, opote den milame gia anastash
beastgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Μάλιστα.... Τώρα μόλις τέλειωσα την πέμπτη σεζόν. Εννοείται ότι δεν κατέβαζα τίποτα όλη τη χρονιά και περίμενα να τη δω όλη μαζί όταν τελείωνε. Αλήθεια ρε παιδιά πως δεν τρελένεστε να περιμένετε μισή χρονιά. Εγώ όλες τις σεζόν τις έχω δει αφού έχουν τελειώσει και δε σκοπεύω να το αλλάξω Τι να πω... αφού καταφέραν για πέμπτη φορά να κάνουν μια εξαιρετική καθαρόαιμη σειρά περιπέτειας είναι απίστευτοι.... Παρόλες τις τρύπες και τα κενά η σειρά είναι απίστευτη.... Δεδομένου ότι η επόμενη σεζόν θα βγει Ιανουάριο από ότι είδα εδώ στο φόρουμ προβλέπω ότι εγώ θα τη δω μετά από κανα χρόνο (σιγά μη χαλάσω την παράδοση!)
nontasg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Εγώ όλες τις σεζόν τις έχω δει αφού έχουν τελειώσει και δε σκοπεύω να το αλλάξω Σκέφτομαι από του χρόνου να ακολουθήσω κι εγώ την τακτική σου...
parisb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Endiaferonta tips gia thn nea sezon xwris polla details akoma omws: http://www.tv.com/story/story.html&story_id=4967?tag=gumballs;title;0
Timwros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αυτη η σειρα ειναι κατι το απιστευτο. Πρωτοτυπια στο Movieplay και δουλεια απο ατομαπου πρεπει να ειναι ιδιοφυιες. Τετοιες σειρες αξιζουν και οχι κατι Smallville και Desperate Housewives που προσπαθουν να "κλεψουν" τηλεθεαση. Ελεος δηλαδη, απο τη μια βλεπουμε τρομοκρατια και απο την αλλη τον Κλαρκ να ρωταει τη μανα του αν θελει να πηδ**** κοπελες!!! Παιδια περιμενω τωρα την 5η γιατι εχω αρχιζει να βαραω ενεσεις, αμφιβαλλω αν θα αντεξω την στερηση... ;-) Α, και κατι αλλο: ποιο μοντελο ειναι το κινητο του Jack το μαυρο στη 4η σεζον;
nontasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Παιδια περιμενω τωρα την 5η γιατι εχω αρχιζει να βαραω ενεσεις' date=' αμφιβαλλω αν θα αντεξω την στερηση... ;-) [/quote'] Κάτσε...την 6η μάλλον εννοείς,γιατί η 5η μας άφησε χρόνους.... :mrgreen:
blu-ray Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Α, και κατι αλλο: ποιο μοντελο ειναι το κινητο του Jack το μαυρο στη 4η σεζον; Nomizp oti einai SPRINT den kykloforei europe. Pantos i 6 season deihnei arketa edianferousa. Stin 5 seson meta to 5 epeisodio ksenerosa (tote iha arhisei na protovlepo to LOST) alla meta to 12 i seira epeitelous pire ta apano tis. I 4 kai i 5 seasons einai oi agapimenes mou.
Timwros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Κατσε ρε ποτε προλαβες και ειδες την 5η; Εχεις συγγενεις Αμερικη; :S Ναι Sprint ειναι αλλα δεν καταφερα να βρω μοντελο... Εσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.