Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα γουστάρω να έχει κανένα prequel!!!

Σε φάση black-ops που έκανε τα παλιά τα χρόνια:), πριν από την πρώτη season ,με την οικογένεια που καθάρισε ο Bauer ,νομίζω Drazen

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικά μολις βγει η σεσον 5 σε dvd θα μας δείξουν και κανένα βιντεάκι για το ετοιμάζεται στη σεσον 6. Αλήθεια πότε περίπου βγαίνει στο εξωτερικό η 5 σεσον????

Δημοσ.
Εγώ θα γουστάρω να έχει κανένα prequel!!!

Σε φάση black-ops που έκανε τα παλιά τα χρόνια:)' date=' πριν από την πρώτη season ,με την οικογένεια που καθάρισε ο Bauer ,νομίζω Drazen[/quote']

Kai egw pshnomai gia ena prequel. Alla to problhma einai pws 8a kseroume poioi 8a einai oi prodotes...:P

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να παίζουν οι γνωστοί,άντε το πολύ πολύ να παίζει καμία Νίνα και ο Henderson, αλλά θα είναι από τους καλούς τότε ;).

Δημοσ.
Ο τροπος με τον οποιο πεθανε η Νινα, δεν αφηνει νομιζω περιθωρια για σεναρια αναστασης!

S2Katana ta paidia miloun gia prequel, opote den milame gia anastash ;)

Δημοσ.

Μάλιστα.... Τώρα μόλις τέλειωσα την πέμπτη σεζόν. Εννοείται ότι δεν κατέβαζα τίποτα όλη τη χρονιά και περίμενα να τη δω όλη μαζί όταν τελείωνε. Αλήθεια ρε παιδιά πως δεν τρελένεστε να περιμένετε μισή χρονιά.

Εγώ όλες τις σεζόν τις έχω δει αφού έχουν τελειώσει και δε σκοπεύω να το αλλάξω :)

Τι να πω... αφού καταφέραν για πέμπτη φορά να κάνουν μια εξαιρετική καθαρόαιμη σειρά περιπέτειας είναι απίστευτοι.... Παρόλες τις τρύπες και τα κενά η σειρά είναι απίστευτη....

Δεδομένου ότι η επόμενη σεζόν θα βγει Ιανουάριο από ότι είδα εδώ στο φόρουμ προβλέπω ότι εγώ θα τη δω μετά από κανα χρόνο (σιγά μη χαλάσω την παράδοση!)

Δημοσ.

Εγώ όλες τις σεζόν τις έχω δει αφού έχουν τελειώσει και δε σκοπεύω να το αλλάξω :)

Σκέφτομαι από του χρόνου να ακολουθήσω κι εγώ την τακτική σου...:mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτη η σειρα ειναι κατι το απιστευτο. Πρωτοτυπια στο Movieplay και δουλεια απο ατομαπου πρεπει να ειναι ιδιοφυιες. Τετοιες σειρες αξιζουν και οχι κατι Smallville και Desperate Housewives που προσπαθουν να "κλεψουν" τηλεθεαση. Ελεος δηλαδη, απο τη μια βλεπουμε τρομοκρατια και απο την αλλη τον Κλαρκ να ρωταει τη μανα του αν θελει να πηδ**** κοπελες!!!

Παιδια περιμενω τωρα την 5η γιατι εχω αρχιζει να βαραω ενεσεις, αμφιβαλλω αν θα αντεξω την στερηση... ;-)

Α, και κατι αλλο: ποιο μοντελο ειναι το κινητο του Jack το μαυρο στη 4η σεζον;

Δημοσ.

Παιδια περιμενω τωρα την 5η γιατι εχω αρχιζει να βαραω ενεσεις' date=' αμφιβαλλω αν θα αντεξω την στερηση... ;-)

[/quote']

Κάτσε...την 6η μάλλον εννοείς,γιατί η 5η μας άφησε χρόνους....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Α, και κατι αλλο: ποιο μοντελο ειναι το κινητο του Jack το μαυρο στη 4η σεζον;

Nomizp oti einai SPRINT den kykloforei europe. Pantos i 6 season deihnei arketa edianferousa. Stin 5 seson meta to 5 epeisodio ksenerosa (tote iha arhisei na protovlepo to LOST) alla meta to 12 i seira epeitelous pire ta apano tis. I 4 kai i 5 seasons einai oi agapimenes mou.

Δημοσ.

Κατσε ρε ποτε προλαβες και ειδες την 5η; Εχεις συγγενεις Αμερικη; :S

Ναι Sprint ειναι αλλα δεν καταφερα να βρω μοντελο... Εσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...