KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ton Palmer ton kidepsane re kiolas,ton Tony ton tsekare o Jack,mono tin Michelle den eidame san ptwma.I alithia einai oti den mas exoun synithisei se nekranastaseis APAX kai deixoun ptwma kai tetoia
G_o_l_l_u_m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ton Palmer ton kidepsane re kiolas,ton Tony ton tsekare o Jack,mono tin Michelle den eidame san ptwma.I alithia einai oti den mas exoun synithisei se nekranastaseis APAX kai deixoun ptwma kai tetoia Nαι βεβαια δεν εχω δει τη τελευταια σεζον αλλα θεωρω ακραιο να μη παιζουν οι πρωταγωνιστες εκτος αν δεν επεκτειναν το συμβολαιο τους με τους παραγωγους της σειρας..
dim_b Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ένας είναι ο πρωταγωνιστής του 24. Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι. (καταλάβατε βέβαια ότι μιλάω γιά την Chloe )
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Ένας είναι ο πρωταγωνιστής του 24. Όλοι οι άλλοι είναι αναλώσιμοι. (καταλάβατε βέβαια ότι μιλάω γιά την Chloe ) Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν έβαζε το "ηλεκτρονικό" χεράκι της η "όμορφη" Chloe... :mrgreen: Εγώ πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία του Jack από τα Κινεζάκια στην 6η season...Για να δούμε...:twisted: :twisted: ΥΓ:Φίλε dim_b αν καμμιά φορά ξεχνιόμαστε και πετάμε κανά spoiler από την υπόθεση άσπριζέ το.οκ??;-)
Phed Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Egw nomizw oti stin 6th season 8a deiksoun pali kana duo xronia meta oti dil perase i katastasi pou mas afise kai 8a arxisei teleiws diaforetiko 8ema alla ston bauer 8a exoun meinei pali tipota xousouria apo tote...
nontasg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Egw nomizw oti stin 6th season 8a deiksoun pali kana duo xronia meta oti dil perase i katastasi pou mas afise kai 8a arxisei teleiws diaforetiko 8ema alla ston bauer 8a exoun meinei pali tipota xousouria apo tote... Παίζει κι αυτό...:twisted: :twisted:
mandipl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 an mporesoun na mas kratisoun to idio endiaferon kai stin 6i season tha einai pragmatika axiepenoi oi senariografoi . kata to telos tis 5is season arxisa na kourazome . alla mallon i 6mini apotoxinosi tha mas tonosei tin 24itida
nontasg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 an mporesoun na mas kratisoun to idio endiaferon kai stin 6i season tha einai pragmatika axiepenoi oi senariografoi . kata to telos tis 5is season arxisa na kourazome . alla mallon i 6mini apotoxinosi tha mas tonosei tin 24itida Το ελπίζω...:twisted: :twisted:
sugoruyo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Προσωπικά επειδή του είπανε ότι είναι πολύτιμος νομίζω ότι θα τον αναγκάσουν να κάνει το διπλό κατάσκοπο κρατώντας την Audrey ή/και την Kim. Πιο πιθανό το κόβω για Audrey γιατί μου φαίνεται ότι η κοπελιά που παίζει την Kim δεν έχει άλλο συμβόλαιο. Και φυσικά ο Jack θα το παίξει σε στυλ πρώτης σεζόν... Πάντως όντως στην 5η σεζόν το έχουν σκίσει το θέμα. Ελάχιστες φάσεις της σκοτεινής πλευράς του Jack. Εγώ θα τον έβαζα να του γαμάει τα κουτάλια του προέδρου στο ξύλο. Ίσως να του έριχνε και καμία στο πόδι. Επίσης έπρεπε να τρίψει τη μούρη του Robocop στο πάτωμα...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Πάντως όντως στην 5η σεζόν το έχουν σκίσει το θέμα. Ελάχιστες φάσεις της σκοτεινής πλευράς του Jack. Εγώ θα τον έβαζα να του γαμάει τα κουτάλια του προέδρου στο ξύλο. Ίσως να του έριχνε και καμία στο πόδι. Επίσης έπρεπε να τρίψει τη μούρη του Robocop στο πάτωμα... Και εγώ θα γούσταρα πολύ να του σπάσει τα μούτρα του βλάκα του Logan...Να τον κάνει να φτύσει αίμα το αρ...δι!!!:twisted: :twisted:
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ωραιο τοπικ εχετε εδω. Υπαρχει επισημη ανακοινωση για 6η season?Η απλα πιθανολογουμε?Αν και με τετοιο τελειωμα προφανως θα ακολουθησει και αλλη σεζον.Το θεμα ειναι ποτε.
nontasg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ωραιο τοπικ εχετε εδω. Υπαρχει επισημη ανακοινωση για 6η season?Η απλα πιθανολογουμε?Αν και με τετοιο τελειωμα προφανως θα ακολουθησει και αλλη σεζον.Το θεμα ειναι ποτε. Γύρω στις 15 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η 6η season απ'ό' date='τι ξέρω...Θα περιμένουμε πολύ για να μάθουμε αν Ο Jack τη γλύτωσε από τα Κινεζάκια... :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 @S2Katana Yparxei ananewsi tis seiras gia 6i season sigoura kai tou Sutherland gia alles 3 xronies.DEN einai episimo oti tha yparxei 7i kai 8i alla einai 99,9% sigouro.Dedomenou oti bgainei kai i tainia meta tin 6i season ti sto kalo tha tou skane 5M $ kathe xrono ton 7o kai ton 8o xrono?Gia na kathetai?Opote... Parepiptontws apo tis famous seires pou blepoume genika sto forum to 24 itan to mono me 14% auxisi fetos.Tha mou peis kati PB,kati Supernatural itan 1i season,opoote...,to Alias eixe tragikei ptwsi opws arketi ptwsi eixe kai to Lost To ilithio to tv.com den egrafe pouthena pws pige to Smallville
vaso7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Ωραιο τοπικ εχετε εδω. Υπαρχει επισημη ανακοινωση για 6η season?Η απλα πιθανολογουμε?Αν και με τετοιο τελειωμα προφανως θα ακολουθησει και αλλη σεζον.Το θεμα ειναι ποτε. Σύμφωνα με το επίσημο site η 6η σαιζον θα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2007! Αρκετή αναμονή αλλά αξίζει. Μα η ταινία θα βγει 2007 ή 2008? ξέρουμε κάτι?
S2Katana Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.Ευτυχως ησυχασα τωρα.Δε μπορω χωρις Jack Bauer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.