LL_NEO Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ανήμερα της γιορτής μου δλδ (και άρα ανήμερα της γιορτής του Προέδρου :razz:)
nontasg Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Χλωμό να αρχίσει 27...θα πρέπει να δείξουν αρκετά επισόδεια διπλά. Πιστεύω ότι με βάση τα όσα έγιναν τελευταία 2 χρόνια θα έχουμε διπλό επισόδειο στις 7 κ 8 Γενάρη (κυριακή και δευτέρα) και από εκεί κ πέρα 1 την εβδομάδα! Και εγώ κάπως έτσι πιστεύω ότι θα γίνει...Εξάλλου όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.... :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Βασικα εχει το τελειο συστημα.Μιση χρονια αλλα πανικος Απο κατι Λοστ και Σμολλβιλ που κανουμε ευχελαιο να δουμε το επομενο επισοδειο καλυτερα ετσι.Εγω αν ειχα 2 σειρες θα εβαζα την μια φουλ Σεπτεμβρη-Γεναρη και την αλλη φουλ Γεναρη-Μαη και νατο
grigas Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Kαι εντελώς τυχαία το FOX έχει τις δύο κατάλληλες σειρές να το κάνει αυτο...Prison Break & 24!!!
Jastonas Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 h prohgoumenh season ksekinhse 2 bdomades nwritera. e mporei auth na teleiwsei 2 bdomades argotera...
G_o_l_l_u_m Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Καλησπερααα σε ολο το forum σαν νεος χρηστης και sorry αν ειμαι off topic! Βασικα θα ηθελα μια πληροφορια επειδη δεν εχω ιδεα για την 6η σεζον του 24 ο προεδρος Palmer eιναι οff στη σειρα πλεον??Το ιδιο και με το Τονι και τη Μισελ???:neutral: :neutral: Και παλι σας χαιρετω!! :-D
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Καλησπερααα σε ολο το forum σαν νεος χρηστης και sorry αν ειμαι off topic! Βασικα θα ηθελα μια πληροφορια επειδη δεν εχω ιδεα για την 6η σεζον του 24 ο προεδρος Palmer eιναι οff στη σειρα πλεον??Το ιδιο και με το Τονι και τη Μισελ???:neutral: :neutral: Και παλι σας χαιρετω!! :-D Δυστυχώς ναι.... :( Και οι τρεις έπαιζαν φοβερά και ιδίως ο Palmer...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 O David exei to the Unit auto ton kairo(pou parepiptontws MAMAEI se ratings,enw egw den nomizw oti tha synexisw na to blepw kai tin 2i season)
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 O David exei to the Unit auto ton kairo(pou parepiptontws MAMAEI se ratings,enw egw den nomizw oti tha synexisw na to blepw kai tin 2i season) Σειρά είναι το the unit??Είναι καλή???:-| :-|
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Xmmm,etsi kai etsi.Genika kala einai ta episodeia alla re paidi mou den exei ena sovaro kormo.Diladi ama deis to 3o episodeio den mporeis na peis oti einai prin to 5o i meta to 2o
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Xmmm,etsi kai etsi.Genika kala einai ta episodeia alla re paidi mou den exei ena sovaro kormo.Diladi ama deis to 3o episodeio den mporeis na peis oti einai prin to 5o i meta to 2o Τι υπόθεση έχει στο περίπου???
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Einai mia omada Delta force pou pane se cover ops kai logodotoun mono ston proedro.Oute kanoi gynaikes tous den xeroun pou einai kathe stigmi.Pane apo diaswsi stratiwti mexri na kinigane tromokrates
G_o_l_l_u_m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Καλησπερααα σε ολο το forum σαν νεος χρηστης και sorry αν ειμαι off topic! Βασικα θα ηθελα μια πληροφορια επειδη δεν εχω ιδεα για την 6η σεζον του 24 ο προεδρος Palmer eιναι οff στη σειρα πλεον??Το ιδιο και με το Τονι και τη Μισελ???:neutral: :neutral: Και παλι σας χαιρετω!! :-D Kριμα γιατι κατα τη προσωπικη ταπεινη μου αποψη μαζι με το Τζακ αυτα τα 4 ατομα κρατουσαν την σειρα:? :? :?
nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Kριμα γιατι κατα τη προσωπικη ταπεινη μου αποψη μαζι με το Τζακ αυτα τα 4 ατομα κρατουσαν την σειρα[/color']:? :? :? Και ιδίως,κατα τή γνώμη μου,οι πιο μεγάλες απώλειες από τους τρεις είναι ο Palmer kai o Tony... :( ΥΓ:Φρόντιζε να "ασπρίζεις" μερικά από αυτά που λες για να μην τα βλέπουν άλλοι που δεν έχουν δει όλες τις seasons και θα τους πειράξει να μάθουν τι έχει γίνει...Πρέπει να τους σεβόμαστε κι αυτούς... Στο reply το άσπρισα ήδη εγώ αυτό που είπες...Κάνε κι εσύ το ίδιο,ΟΚ??;-)
G_o_l_l_u_m Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Και ιδίως' date='κατα τή γνώμη μου,οι πιο μεγάλες απώλειες από τους τρεις είναι ο Palmer kai o Tony... :( ΥΓ:Φρόντιζε να "ασπρίζεις" μερικά από αυτά που λες για να μην τα βλέπουν άλλοι που δεν έχουν δει όλες τις seasons και θα τους πειράξει να μάθουν τι έχει γίνει...Πρέπει να τους σεβόμαστε κι αυτούς... Στο reply το άσπρισα ήδη εγώ αυτό που είπες...Κάνε κι εσύ το ίδιο,ΟΚ??;-) Σωστος..αλλα εγω δε πιστευω οτι εχουν φυγει..Κατι με τρωει οτι θα ανστηθουν..Δεν ειναι δυνατον πρωταγωνιστες της σειρας να απουσιαζουν..Χανει πολυ η σειρα απο αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.