Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χλωμό να αρχίσει 27...θα πρέπει να δείξουν αρκετά επισόδεια διπλά. Πιστεύω ότι με βάση τα όσα έγιναν τελευταία 2 χρόνια θα έχουμε διπλό επισόδειο στις 7 κ 8 Γενάρη (κυριακή και δευτέρα) και από εκεί κ πέρα 1 την εβδομάδα!

Και εγώ κάπως έτσι πιστεύω ότι θα γίνει...Εξάλλου όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Βασικα εχει το τελειο συστημα.Μιση χρονια αλλα πανικος

Απο κατι Λοστ και Σμολλβιλ που κανουμε ευχελαιο να δουμε το επομενο επισοδειο καλυτερα ετσι.Εγω αν ειχα 2 σειρες θα εβαζα την μια φουλ Σεπτεμβρη-Γεναρη και την αλλη φουλ Γεναρη-Μαη και νατο

Δημοσ.

Καλησπερααα σε ολο το forum σαν νεος χρηστης και sorry αν ειμαι off topic!

Βασικα θα ηθελα μια πληροφορια επειδη δεν εχω ιδεα για την 6η σεζον του 24 ο προεδρος Palmer eιναι οff στη σειρα πλεον??Το ιδιο και με το Τονι και τη Μισελ???:neutral: :neutral:

Και παλι σας χαιρετω!!:-D :-D

Δημοσ.

Βασικα θα ηθελα μια πληροφορια επειδη δεν εχω ιδεα για την 6η σεζον του 24 ο προεδρος Palmer eιναι οff στη σειρα πλεον??Το ιδιο και με το Τονι και τη Μισελ???:neutral: :neutral:

Δυστυχώς ναι....:( :( Και οι τρεις έπαιζαν φοβερά και ιδίως ο Palmer...

Δημοσ.
O David exei to the Unit auto ton kairo(pou parepiptontws MAMAEI se ratings,enw egw den nomizw oti tha synexisw na to blepw kai tin 2i season)

Σειρά είναι το the unit??Είναι καλή???:-| :-|

Δημοσ.
Xmmm,etsi kai etsi.Genika kala einai ta episodeia alla re paidi mou den exei ena sovaro kormo.Diladi ama deis to 3o episodeio den mporeis na peis oti einai prin to 5o i meta to 2o

Τι υπόθεση έχει στο περίπου???

Δημοσ.

Einai mia omada Delta force pou pane se cover ops kai logodotoun mono ston proedro.Oute kanoi gynaikes tous den xeroun pou einai kathe stigmi.Pane apo diaswsi stratiwti mexri na kinigane tromokrates

Δημοσ.

Kριμα:( γιατι κατα τη προσωπικη ταπεινη μου αποψη μαζι με το Τζακ αυτα τα 4 ατομα κρατουσαν την σειρα:? :? :?

Δημοσ.
Kριμα:( γιατι κατα τη προσωπικη ταπεινη μου αποψη μαζι με το Τζακ αυτα τα 4 ατομα κρατουσαν την σειρα[/color']:? :? :?

Και ιδίως,κατα τή γνώμη μου,οι πιο μεγάλες απώλειες από τους τρεις είναι ο Palmer kai o Tony...:( :(

ΥΓ:Φρόντιζε να "ασπρίζεις" μερικά από αυτά που λες για να μην τα βλέπουν άλλοι που δεν έχουν δει όλες τις seasons και θα τους πειράξει να μάθουν τι έχει γίνει...Πρέπει να τους σεβόμαστε κι αυτούς...

Στο reply το άσπρισα ήδη εγώ αυτό που είπες...Κάνε κι εσύ το ίδιο,ΟΚ??;-)

Δημοσ.
Και ιδίως' date='κατα τή γνώμη μου,οι πιο μεγάλες απώλειες από τους τρεις είναι ο Palmer kai o Tony...:( :(

ΥΓ:Φρόντιζε να "ασπρίζεις" μερικά από αυτά που λες για να μην τα βλέπουν άλλοι που δεν έχουν δει όλες τις seasons και θα τους πειράξει να μάθουν τι έχει γίνει...Πρέπει να τους σεβόμαστε κι αυτούς...

Στο reply το άσπρισα ήδη εγώ αυτό που είπες...Κάνε κι εσύ το ίδιο,ΟΚ??;-)

Σωστος..αλλα εγω δε πιστευω οτι εχουν φυγει..Κατι με τρωει οτι θα ανστηθουν..Δεν ειναι δυνατον πρωταγωνιστες της σειρας να απουσιαζουν..Χανει πολυ η σειρα απο αυτο..:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...