KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Basika logw Unit xlwmo se kovw kai kyriws dioti einai pleon TOSO synithismeno auto pou katantaei gelio.Ase pou meta tin Nina an xanaginei thanai gia mpatses
agiosall~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά εδώ μιλάμε για 24 όχι για alias....Συν του ότι άθελά σας μου ρίξατε spoiler για alias που πρόσφατα ξεκίνησα να το βλέπω...:evil: :evil: Νομίζω ότι ψιλοχαθήκατε ο Keyzer έκανε πλάκα' date=' ο Τζακ [b']Μπάουερ[/b] στο τέλος μέσα στο καράβι είπε στον κινέζο "ξέρω πως "δουλεύει" το πράγμα, άσε με να κάνω ένα τηλεφώνημα".
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Basika den katalaba pou itan to mperdema...apla eipa oti o xanthos Jack ithele na parei ton aspromalli Jack giati mono autos mporouse na ton glytwsei....
nontasg Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Νομίζω ότι ψιλοχαθήκατε ο Keyzer έκανε πλάκα' date=' ο Τζακ [b']Μπάουερ[/b] στο τέλος μέσα στο καράβι είπε στον κινέζο "ξέρω πως "δουλεύει" το πράγμα, άσε με να κάνω ένα τηλεφώνημα". Τα έκανα σαλάτα νομίζω......Λέτε να φταίει η ζέστη??? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Basika logw Unit xlwmo se kovw kai kyriws dioti einai pleon TOSO synithismeno auto pou katantaei gelio.Ase pou meta tin Nina an xanaginei thanai gia mpatses Πάντως η Νίνα μετά την 3η season ψόφησε(ή μάλλον την ψόφησε ο μέγας Jack.Σωστά ή κάτι μου έχει ξεφύγει????? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Basika den katalaba pou itan to mperdema...apla eipa oti o xanthos Jack ithele na parei ton aspromalli Jack giati mono autos mporouse na ton glytwsei.... Ναι ρε,μάλλον η ζέστη έχει παρενέργειες και δεν αντιλήφθηκα την πλάκα...:oops: :oops:
firegarden Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Εγω εχω μεινει με την απορια: Σε ποιον ηθελε να κανει το τηλεφωνημα ο Jack?Κατι μου λεει οτι την απαντηση θα την παρουμε στο prequel της 6ης σεζον και κατι μου λεει οτι θα ειναι σοκαριστικη. Ποτε βγαινει το prequel? Επειδη ειπε οτι ξερει πως λειτουργουν αυτα (αρα νομιζε οτι θα τον σκοτωσουν)' date='πιστευω οτι το τηλεφωνημα ηθελε να το κανει στην κορη του ή στην Ωντρει για να την αποχαιρετισει.[/color']
Steven Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 nontasg giati prepei na kaneis 4 post to ena piso apo to allo gia na peis ena pragma...1 den sou ftanei???...
nontasg Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 nontasg giati prepei na kaneis 4 post to ena piso apo to allo gia na peis ena pragma...1 den sou ftanei???... Ήθελα να απαντήσω χωριστά στον καθένα.ΟΚ??Σου λύθηκε η απορία???:evil:
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Dekton re nonta alla xereis,sto quick reply to teleutaio koumpaki dexia einai to quote Kane c/p auto pou thes mesa se quote kai oriste pws apantas ston kathena xehwrista sto idio post
Steven Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 to anafero giati to kaneis synexeia kai einai ligo spastiko na kaneis scroll kai na vlepeis nontasg 4-5 fores sti seira... Pio poly me spaming exei na kanie para to oti itheles na apantiseis ksexorista...Kai se 1 post tha tin doun tin apantisi sou oloi...den xanetai...oso quote kai na kaneis sto idio post...
qspock Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 καλα μιλαμε εχω δωσει ρεστα!! φοβερο φιναλε! εχω φοβερη εμπνευση: Θα παρει τηλεφωνο τον david PALMER - καλα νομιζετε οτι πεθανε?? μουχαχα... λεετεεε???? Λεμε, λεμε! Ηταν κορυφαιος, πραγματικη απωλεια για τη σειρα. Οχι σαν κατι αλλους που, ηταν δεν ηταν, το ιδιο κανει...:twisted:
nontasg Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Λεμε, λεμε! Ηταν κορυφαιος, πραγματικη απωλεια για τη σειρα. Οχι σαν κατι αλλους που, ηταν δεν ηταν, το ιδιο κανει...:twisted: Πραγματικά ο Palmer ήταν πάρα πολύ καλός σε όλες τις seasons.Πιστεύω ότι έκαναν μλκια που τον έβγαλαν και μάλιστα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της 5ης season.Επίσης μου την έσπασε και η απώλεια του Τόνι...: που έπαιζε επίσης πολύ καλά... :evil:
I killed Palmer Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Πραγματικά ο Palmer ήταν πάρα πολύ καλός σε όλες τις seasons.Πιστεύω ότι έκαναν μλκια που τον έβγαλαν και μάλιστα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της 5ης season.Επίσης μου την έσπασε και η απώλεια του Τόνι...:[/color'] που έπαιζε επίσης πολύ καλά... :evil: Φαντάσου να ακολουθούσαν τη συνταγή Φώσκολου...1. Όταν λήγει το συμβόλαιο κάποιου ηθοποιού, βάζουμε κάποιον άλλο να παριστάνει το χαρακτήρα. 2. Όταν δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο πρώην πρωταγωνιστής πηγαίνει στην Αμερική για προσωπικούς λόγους και δεν αναφέρεται παρά το όνομά του. Κατά τα άλλα: 1.Ο Η. Gordon έχει δηλώσει ότι το θέμα του Τόνυ θα μπορούσαν να το χειριστούν και καλύτερα, παραδεχόμενος ότι έκαναν λάθος. 2.Prequel για το season 6 δεν προβλέπεται. Αν προκύψει κάποια καλή ιδέα, ίσως κάνουν κάτι, αλλά προς το παρόν, μπορούμε να το ξεχάσουμε. 3.Η season 6 δε θα γυριστεί στην Κίνα. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και η σειρά θα χάσει τον χαρακτήρα του real time ή απλά θα περάσουν γύρω στα 15 επεισόδια, μέχρι να φτάσει ο Jack πίσω στην αμερική. 4.Ξεκίνησε η συγγραφή του 1ου επεισοδίου της 6ης Ημέρας. Όλα τα παραπάνω από συνέντευξη του συνδημιουργού της σειράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.