Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νεος προεδρος ΔΕΝ θα ειναι ο Palmer παντως. Απο κει και περα οποιον και να βαλουν, τον Palmer δε τον φτανει...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχοντας δει πια και όλη την τρίτη season(πριν μια ώρα είδα το τελευταίο της επεισόδιο) μπορώ να πω την προσωπική μου άποψη σχετικά με τη σειρά κατάταξης από την καλύτερη έως τη χειρότερη: 3 , 2 , 5 , 1 , 4 .

Βέβαια ακόμα δεν έχω δει το finale της season 5(δε μου το έστειλε ακόμα ο θείος) οπότε μπορεί η παραπάνω σειρά να αλλάξει...:twisted:

Δημοσ.
7μισι μήνες???? γουάι?

στέρεψαν από όπλα μαζικής καταστροφής?:P

Μπορεί να θέλουν να αγοράσουν πιο εξελιγμένα από αυτά που έχουν....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Η 6η season θα αρχίσει να προβάλεται Γενάρη 2007...

Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε όμως λογικό είναι,δικαιούται και ο Jack λίγη ξεκούραση...:mrgreen: :mrgreen:

Εγώ σήμερα ξεκίνησα να βλέπω alias,αν και έχω "αγοράσει" τις seasons εδώ και πολύ καιρό...Καλό μου φαίνεται...:-D

Δημοσ.
Πολύ καλό είναι και σήμερα ο θείος μου έστειλε το series finale!
Για το alias λες έτσι??Καλό το finale??Δηλαδή δεν θα γυριστεί άλλη season??

Εγώ περιμένω να μου στείλει αύριο ο θείος το finale της season 5 του 24...

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία πάει και αυτό.

Δε μου πολυάρεσε το φινάλε, εκτός ίσως απο την τελευταία-τελευταία σκηνή...

Γιατί:

α) το filler με τον Bierkov έληξε αναμενόμενα

β) η παγίδα στον πρόεδρο ήταν προφανής απο τη στιγμή που ο φακός εστίασε στο στυλό (αν και πάλι στηρίχθηκε αρκετά στην τύχη).

γ) τον πρόεδρο τον "αποχώρησαν" με συνοπτικές διαδικασίες... ούτε μια σφαίρα, ούτε ένα machine gun να τον γαζώσει, ούτε ένα φλογοβόλλο βρε αδερφε....

δ) Οι κινέζοι που τους μελετούσαμε μια ολόκληρη season κάναν την εμφάνιση τους στο τέλος τέλος και καταϊδρωμένοι.

ε) Ασχολίαστο το νέο πρόσωπο (Cloe's Ex) :X , και το φλερτ μεταξυ Biucannan και της άλλης απο την Homeland....

Συνολικά... η season πήγε οριστικά πρότελευταία... με αποστάσεις ασφαλείας ωστόσο απο την 3η που ήταν η χειρότερη

Δημοσ.

Ποιος περιμένει ρε παιδιά μεχρι τον Ιανουάριο!!!!!!!!!!

Λέτε το 6 να είναι οι Αμερικάνοι να προσπαθούν να σώσουν το Jack? Aν και δεν το πολυκόβω αλλά ποιος ξέρει τι θα σκεφτούν.

Όσο για το φινάλε κι εγώ περίμενα με τον πρόεδρο να γίνει κανα σκηνικό καλό με όπλα και τα σχετικά όμως ήταν αναμενόμενο οτι κάτι είχε κάνει στο στυλό. Αλλά ειλικρινά ανατρίχιασα τι στιγμή που έβαζαν το φέρετρο με τον Πάλμερ στο αεροπλάνο και ο πρόεδρος έξω να το παίζει θλιμμένη χήρα. Ηταν η μουσική δεν ξέρω πάντως ανατρίχιασα.

Καλή υπομονή τώρα.

Δημοσ.

Ολη την χρονια ελεγα οτι θα σκασουν η Κινεζοι αλλα οχι και στο τελευταιο τεταρτο!:) Παντως οταν ακουσα οτι τον ζηταει η Κιμ δεν ψαρωσα.7 παρα τον θυμηθηκε?

Αντε να τελειωνει και το LOST να τελειωνουμε με τις σειρες.Οχι τιποτα αλλο αλλα γεμισαν οι σκληροι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...