paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ναι . Το ειδα το εναλλακτικο φιναλε . Αλλα λεω μην τυχον την αναστησουνε σε στυλ Βικτορ κατι .. Κριμα ομως γιατι μ'αρεσε . Επισης Η φαση αυτη μου φανηκε σαν το Ρενεγκειτ . Αυτος που σκοτωνεται η δικια του κ μετα χανεται απο ολους κ ολα ..
nontasg Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ας πούμε ότι δε θα μείνουν και πολλά στη φαντασία για το τι απέγινε η Νινα... Αν και γυρίστηκε και εναλλακτικό φινάλε όπου η Νίνα δε σκοτώνει την Terry' date=' αυτό που υιοθετήθηκε αμετάκλητα για την συνέχεια της σειράς είναι "Terry R.I.P." ...[/color'] Δυστυχώς αγαπητή paschalia έτσι είναι...Η Terry μας άφησε χρόνους.... :( Κρίμα και τη συμπαθούσα ρε γμτ... :cry: Εγώ αυτό τον καιρό βλέπω την τρίτη season.Πολύ καλή!!Πιστεύω ποιοτικά πλησιάζει την καλύτερη απ'όλες κατ' εμένα δεύτερη...Είμαι στο 3.13.Δε λέω βέβαια τίποτα,don't worry... ΥΓ:Paschalia,πιστεύω θα την ευχαριστηθείς τη δεύτερη season,εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!!!
Jastonas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 re ti basanisthrio les? auto me thn petseta mesa se ena amaksi.... ?? (elpizw na mhn xarakthristei san spoiler auto...)
paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τζαστονα ο 2ος κυκλος θυμασαι πως αρχιζει ? Αυτο με την πετσετα , ηταν με τον χρηματιστη .. κ ηταν απλα απειλη ..
nontasg Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τζαστονα ο 2ος κυκλος θυμασαι πως αρχιζει ? Αυτο με την πετσετα ' date=' ηταν με τον χρηματιστη .. κ ηταν απλα απειλη .[/color']. Μωρέ κι εγώ όταν τον είδα εκείνο τον "κακομοίρη" και τα βασανιστήρια που του κάνανε στο 1ο επεισόδειο της season 2 τρόμαξα!!! :mrgreen: Αλλά καλά του κάνανε του παλιοβρωμιάρη αφού έπρεπε να τους πει για την πυρηνική βόμβα Paschalia σε πιο επεισόδιο είσαι??Σε αυτή τη season ο mason δίνει ρέστα!! :-D Κορυφαία για μένα τα επεισόδια 14 και 15 της season!!! :twisted: :twisted:
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Epeidh molis eida to 5x22 (apo tote pou arxisa douleia den ex wpia kouragio na dw seires,me pernei o ypnos opote tis blepw mazemenes to SK) kai basika epeidh to eipate prin POIA??? pyrinika???Milise kaneis gia pyrinika?O Jack rwtise "Pernoun pyrinika" kai apantise o Henderson "Oxi,alla mporoun na kanoun poly zhmia"
vaso7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 kaisersoze mallon kapou se pire o ypnos Sto 22 apedrase o bierko kai mazi me allous pou eixan meinei xrisimopoiisan mia fiali nerve gas pou eixe meinei kai pigan se ena rosiko ipovrixio prokeimenou na xrisimopoiisoun ta pirinika pou exei mesa. Kai apo oti edeixe ta kataferan kai eksontosan to pliroma.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 kaisersoze mallon kapou se pire o ypnos Sto 22 apedrase o bierko kai mazi me allous pou eixan meinei xrisimopoiisan mia fiali nerve gas pou eixe meinei kai pigan se ena rosiko ipovrixio prokeimenou na xrisimopoiisoun ta pirinika pou exei mesa. Kai apo oti edeixe ta kataferan kai eksontosan to pliroma. Vaso mallon den ta pas kala me ta agglika i sou xefygan oi ypotitloi Rwtaei o Jack "Ti oplismo pernei" kai leei o Henderson "12 pyraoulous Scorpion" Jack: "Einai pyrinikoi?" Henderson:"Oxi alla einai akriveis kai grigoroi.Exoun pollaples kefales' date='kathenas mporei na katedafisei polla tetragwna" Kai ekei to teleiwnoun.Den anaferetai pouthena oti telika oi pyrauloi itan pyrinikoi.Nomizw oti apo ta polla pyrinika 5 season twra mas emeine kousouri[/color']
nontasg Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Vaso mallon den ta pas kala me ta agglika i sou xefygan oi ypotitloi Rwtaei o Jack "Ti oplismo pernei" kai leei o Henderson "12 pyraoulous Scorpion" Jack: "Einai pyrinikoi?" Henderson:"Oxi alla einai akriveis kai grigoroi.Exoun pollaples kefales' date='kathenas mporei na katedafisei polla tetragwna" Kai ekei to teleiwnoun.Den anaferetai pouthena oti telika oi pyrauloi itan pyrinikoi.Nomizw oti apo ta polla pyrinika 5 season twra mas emeine kousouri[/color'] Ναι έτσι είναι...Δεν έχει πυρηνικά το υποβρύχιο.Και εγώ σήμερα το είδα καλά,γιατί περίμενα να βγουν και οι υπότιτλοι... Για να δούμε το διπλό επεισόδιο του finale...Δευτέρα βράδυ προβάλλεται,οπότε το αργότερο την Τρίτη το απογευματάκι πιστεύω θα μου το στείλει ο θείος από America... :mrgreen: Πιστεύω θα είναι full of action...Τον πρόεδρο Logan τον βλέπω τέζα και τον Τζακ να τους θερίζει όλους μ'ένα απλό 45αρι...:twisted: :twisted:
vaso7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 H αλήθεια είναι οτι τα βλέπω χωρίς υπότιτλους. Είχα την εντύπωση οτι ήταν πυρηνικά αλλά αφού το λέτε. Sorry!!! :oops:
winmik2kx Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και ποιος θα είναι ο νέος mr. President? Παίζει άραγε το Palmer-άκι?
I killed Palmer Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και ποιος θα είναι ο νέος mr. President? Παίζει άραγε το Palmer-άκι? Για την ώρα πρόεδρος υπάρχει. Γιατί τόση βιασύνη; Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει...
winmik2kx Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Σπουδαίος μας βγήκε ο πρόεδρος (όχι ότι δεν τον ξέραμε, αλλά από ηλίθιος και ανεπαρκής εξελίχθηκε σε μαριονέτα-προδότης)...
nontasg Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Σήμερα το βράδυ προβάλλεται έτσι???Αύριο θα το παραγγείλω στο θείο από America... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.