Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα μόνο σχόλιο γιά το τελευταίο επεισόδιο...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

(Όσοι το είδαν κατάλαβαν. Οι υπόλοιποι, υπομονή... )

PS. Όχι Keyzer, μη χαίρεσαι. Δεν είναι αυτό που νομίζεις :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει, αλλά πριν απο 2 εβδομάδες, ο ΑΝΤ1 έδειξε ένα "teaser" (ας το πούμε έτσι) της σειράς, ότι και καλά έρχεται(?) σύντομα.

Δημοσ.

Το έχουμε αναφέρει αλλά δεν ξέρω πόσοι μπορεί να ενδιαφέρονται. Όταν θα αποφασίσει ο ΑΝΤ1 να προβάλλει τη σειρά, θα έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και η 2η σαιζόν σε DVD (άσε που πολλοί από εμάς θα έχουν δει και ολόκληρη την 3η).

Δημοσ.

Λες; Κι εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο αλλά είδα το τέλος γιά 2η φορά και μου έδωσε αυτή την εντύπωση. Θα δούμε την Τετάρτη.

Δημοσ.
Ax... exe xarh pou den mporw na mhlisw... Exw dei tis 2 prwtes season alla prepei na krathsw sigh ixthuos gia to kalo sas ;p

Μια από τα ίδια κι εγω, Sonam. Μόλις ξεκίνησα την 3η σεζόν και προσπαθώ να μη συμμετάσχω στη συζήτηση αυτή, για να μη σας τη χαλάσω. Κι έχω τόσα πολλά να πώ!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μη σκάσετε κιόλας... :P

Πείτε ότι θέλετε, αρκεί να προειδοποιείτε γιά τα spoilers (καλό θα ήταν να λέτε και γιά ποιό επεισόδιο είναι) και να χρησιμοποιείτε λευκό χρώμα στο κείμενο.

Δημοσ.

loipon to eida kai ego

συμφωνω με τον καιζερ στα περισοτερα.

καλη σκηνοθεσια ενδιαφεροντες χαρακτηρες καλογυρησμενο, ωραιος ο κιφερ ΑΛΛΑ

το real time ΔΕΝ λειτουργει. Για καποιο παραδοξο λογο γιατι ολοι περιμενουν να κανουν αυτο που ειναι να κανουν οταν εχουν καμερα εκει γυρω?

οι συνεχεις ανατροπες με κουρασαν. Η νινα ειναι κακια, yown...what else is new?

η γυναικα του παλμερ μεγαλη καριολα, οραιος χαρακτηρας

η κορη καλο μουνακι αλλα χριστε μου εχει iq -6

οι τρυπες στο σεναριο ειναι μεγαλυτερες απο το κουτελο της terry

στα τελευταια 5 επισοδια υπεφερα, δεν αντεχα ηταν βαρετα ανουσια και απλα ηθελα να δω τι θα γινει παρακατω, ποιος ΑΛΛΟΣ θα βγει κακος!

πως και δεν βγηκε η γυναικα του jack κακια δενξερω

αλλα ειχε μουλοσπορι μεσα της τι περιμενεις?

all in all μου σπαστικαν τα αρχιδια

αν εβλεπα ενα ακομα απο εκεινα τα "ειμαι τσαμπουκας αλλα παναγαθος γιγας" σηκωνω-τη-μυτη-μου-γιατι-δεν-ξερω-να-παιζω βλεματα του παλμερ θα ξερναγα στην οθονη

η νινα δουλευε για καποιους γερμανους, μαλακια, θα ηταν πιο ενδιαφερων αν οι γερμανοι τελικα δουλευαν για τη κορη του παλμερ

ουπς, δεν επιασα σποιλερ για τη τεταρτη σεζον ε?

Δημοσ.

Αφήστε εγώ ξεγελάστηκα. Είδα τον μαλακισμένο το τίτλο 24 και νόμισα ότι είναι απαραίτητο να το δω και γω σε 24 ώρες. Οπότε τα υπολόγισα όλα (και τις ώρες που θα έπρεπε να φύγω το πρωι) εκτός απο κάτι τηλεφωνήματα στα οποία ο ηλίθιος πάγωνα την προβολή. Έτσι ενώ άρχισα να βλέπω εχτές στις 10.10 τέλειωσα σήμερα κατα τις 10.25. Μου ξέφυγε ρε παιδιά γαμώ το φελέκι μου για ένα τέταρτο, λέτε να μου έκανα ζημιά στην κατανόηση της ταινίας;

***SPOILER***SPOILER***SPOILER ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ***SPOILER***SPOILER***

Αυτή η καριόλα ρε παιδιά σε όλη την ταινία αν ήταν όντως ρουφιάνος δε θα έπρεπε να κάνει και άλλα; Ας πούμε δε θα έπρεπε να αναφέρει το περιστατικό με το αλεξίσφαιρο γιλέκο σε κάποιον;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...