dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το κατάλαβα ότι σου ξέφυγε. Μόλις πήγα να κάνω edit είδα ότι είχες προλάβει να κάνεις εσύ.
nontasg Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το κατάλαβα ότι σου ξέφυγε. Μόλις πήγα να κάνω edit είδα ότι είχες προλάβει να κάνεις εσύ. Ε ναι... Εγώ πάντως έχω δει το 24 με μια πολύ ανορθόδοξη σειρά...Πρόσεξε:πρώτα είδα την 4η season(την ήθελε ένας φίλος μου και εγώ απλά του την προμήθευσα μέσω του γνωστού θείου και από περιέργεια την είδα κι εγώ).Μετά,αφού μου άρεσε το όλο σενάριο εξέλιξης,ζήτησα από το θείο να μου στείλει και την 5η season και μετά απέκτησα και τις 1,2,3 από τις οποίες δεν έχω δει ακόμα την τρίτη... Τελικώς είδα τις seasons με τη σειρά 4, 5(μέχρι εδώ που έχει φτάσει), 1, 2, 3(είμαι στο τρίτο επεισόδιο). Καλό εεε??? :mrgreen:
paschalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 nontasg δεν θα εσκουζα για σποϊλερ , μη ανησυχεις ωρε . Υπαρχουν οι φυλακες για αυτα :Ρ Btw απορουσα παντα γιατι ολοι γραφουν το ΟΚ με κεφαλαια .. , μεχρι που ειδα οτι ετσι το γραφουν στο 24 κ λυθηκε η απορια μου ( επισης ειναι ενας καλος τροπος να καταλαβεις τους 24πληκτους ) .
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Btw απορουσα παντα γιατι ολοι γραφουν το ΟΚ με κεφαλαια .. , μεχρι που ειδα οτι ετσι το γραφουν στο 24 κ λυθηκε η απορια μου ( επισης ειναι ενας καλος τροπος να καταλαβεις τους 24πληκτους ) . Είμαι σίγουρος ότι δεν το είχα πάρει καν χαμπάρι ότι γινόταν έτσι στη σειρά πριν αναφερθεί. (και φυσικά δε γράφω το ok με κεφαλαία). Desktops ναι, ringtones σε CTU ήχους (το πασιγνωστό στο κινητό και τον εναλλακτικό της 4η season στο σταθερό) ναι. Μέχρι και τις ατάκες του Τζακ (τις όχι και τόσο ευρηματικές είναι η αλήθεια αφού τις επαναλαμβάνει συνέχεια) τις έμαθα απ'έξω. Αλλά το "οk" ?
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 nontasg δεν θα εσκουζα για σποϊλερ ' date=' μη ανησυχεις ωρε .Υπαρχουν οι φυλακες για αυτα :Ρ Btw απορουσα παντα γιατι ολοι γραφουν το ΟΚ με κεφαλαια .. , μεχρι που ειδα οτι ετσι το γραφουν στο 24 κ λυθηκε η απορια μου ( επισης ειναι ενας καλος τροπος να καταλαβεις τους 24πληκτους ) .[/quote'] Το «Ο.Κ.» γραφόταν από πάντα με κεφαλαία.
paschalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για μενα που το εγραφα με μικρα κ εχοντας δει κ αλλους που επισης το εγραφαν με μικρα ( ακομα κ σε ταινιες - σειρες ) ηταν κατι το περιεργο το γιατι γραφοταν ετσι ..
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Για μενα που το εγραφα με μικρα κ εχοντας δει κ αλλους που επισης το εγραφαν με μικρα ( ακομα κ σε ταινιες - σειρες ) ηταν κατι το περιεργο το γιατι γραφοταν ετσι .. Γράφεται κι έτσι κι αλλιώς. Συνήθως γράφεται με κεφαλαία μιας και είναι acronym (Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., κλπ). Το σίγουρο είναι πως δεν είναι εφεύρεση του 24 και σίγουρα όσοι το γράφουν έτσι, δεν ωφείλεται στο 24. Ο.Κ.;
paschalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δεν εχει κ τοσο σημασια το τι νομιζω για να παρει τετοια εκταση το θεμα του ΟΚ-οκ . Σωστα ? Αν εγω το εχω συνδυασει ετσι .. , ετσι θα ειναι - για μενα .
mandipl Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 pantos meta apo poli kairo vrethike episodio na min patho plaka . kai enoo to teleyteo . pantos sigoura sto telos tou proteleyteou tha pane ola strava kai i apotyxia tha einai sxedon vevei alla sto teleyteo episodeio tha erthei i katharsi . elpizo na simvei kati allo giati paei poli provlepomeni i seira meta apo 5 seasons .
I killed Palmer Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Ρε συ ''εγω σκοτωσα τον παλμερ'' ειναι πολυ πουστια αυτο που κανεις .. Κ το ψευδωνυμο σου κ το αβαταρ σου .. Κ εις 'ανωτερα .. Δλδ οσοι ειμαστε ακομα στην αρχη κ θελουμε να μην ξερουμε τι γινεται μετα ' date=' πρεπει να μη ξαναμπουμε εδω μεσα , επειδη εσυ το παιζεις κ καλα μαγκας ?[/quote'] Κατ'αρχήν "πουστιά" δεν είναι. Αλλά άντε και να δεχτώ ότι σε χαλάει το nick... το άβαταρ τι σχέση έχει; μήπως ξέρεις ποιος είναι; Όσο για τα σποιλερ, είτε άσπρα είτε μωβ, εγώ σπόιλερ εδώ δε γράφω. Α, αν αλλάξω το νικ σε "Είμαι ο κακός του Παρά 5" θα έχεις πάλι πρόβλημα, ή θα είναι όλα ΟΚ? BTW, επειδή την κλάψα δεν την αντέχω καθόλου... nontasg όταν τρέχεις να κάνεις registration για να διαβάσεις spoilers και εκ των υστέρων πετάς τις σοφίες που διάβασες λες και είσαι ο μόνος με πρόσβαση στα άκρως απόρρητα κρατικά μυστικά, δεν σκέφτεσαι ότι είναι τουλάχιστον αφελές να μου την πέφτεις; Να θυμάσαι ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός για να μη μας καταλάβει κανείς.
qangel Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Πάντως δεν ήξερα οτι το OK προερχέται απο το "'Ολα καλά"!!!! Αν αληθεύει αυτό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Μπα δύσκολα. Βασικά για wiki πρόκειται, ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του (ειδικά σε τέτοια θέματα). Πόσο μάλιστα όταν το O.K. το προφέρουμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) o-key . Πολλά πράγματα είναι δικά μας, αυτο όχι
nontasg Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2006 BTW' date=' επειδή την κλάψα δεν την αντέχω καθόλου... [b']nontasg[/b] όταν τρέχεις να κάνεις registration για να διαβάσεις spoilers και εκ των υστέρων πετάς τις σοφίες που διάβασες λες και είσαι ο μόνος με πρόσβαση στα άκρως απόρρητα κρατικά μυστικά, δεν σκέφτεσαι ότι είναι τουλάχιστον αφελές να μου την πέφτεις; Να θυμάσαι ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός για να μη μας καταλάβει κανείς. Δεν έκρυψα τίποτα...Γούστο μου και καπέλο μου το το τι κάνω,όμως τουλάχιστον εγώ δεν τη σπάω σε άλλους που δεν θέλουν να μάθουν...Ό,τι μαθαίνω,το κρατάω για τον εαυτό μου...Γκε γκε?? :mrgreen: Και κάτι ακόμα:τότε που από τα ωραία σου spoilers έμαθα για το τέλος της 1ης season,δεν πήγαινα σε διάφορα sites για να μάθω όπως κάνω τώρα(είπαμε το παραδέχομαι).Αλλά τότε με ξενέρωσες τόσο που σκέφτηκα ότι καλύτερα να τα μαθαίνω μόνος μου παρά από τα κατάμαυρα spoilers σου άθελά μου... Απλά για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα....άντε και καλή συνέχεια στην αγαπημένη μας σειρά!!!
paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μολις αρχισα τον 2ο κυκλο . Κ εχω δυο ερωτησεις . Ερωτηση νο1 Θα μαθουμε για την Νινα στα επομενα επεισοδια - κυκλους ? Ερωτηση νο2 Η φαση με Τερι - Νινα στο τελος του πρωτου κυκλου ηταν εντελως φλου . Οντως την καθαρισε την Τερι ή θα την δουμε φαντη μπαστουνι προσεχως οπως τον Σερβο ? Επισης Αν στα προηγουμενα ηθελα να ξεμαλλιασω την Κιμ , τωρα θελω να της κανω τα βασανιστηρια που εκαναν στον κακομοιρη του πρωτου επεισοδιου του 2ου κυκλου . Κ εχω δει μονο το μισο επεισοδιο απο το πρωτο ντιβιντι . Ειναι δυνατον να ειναι ΤΟΣΟ ψυχρη απεναντι στον πατερα της ? ( που στην τελικη κ αυτος εχασε την γυναικα του ..) + Τι σοι βασανιστηριο ηταν αυτο ? Δεν καταλαβα τι του κανανε ..
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Μολις αρχισα τον 2ο κυκλο .Κ εχω δυο ερωτησεις . Ερωτηση νο1 Θα μαθουμε για την Νινα στα επομενα επεισοδια - κυκλους ? Ας πούμε ότι δε θα μείνουν και πολλά στη φαντασία για το τι απέγινε η Νινα... Ερωτηση νο2 Η φαση με Τερι - Νινα στο τελος του πρωτου κυκλου ηταν εντελως φλου . Οντως την καθαρισε την Τερι ή θα την δουμε φαντη μπαστουνι προσεχως οπως τον Σερβο ? Αν και γυρίστηκε και εναλλακτικό φινάλε όπου η Νίνα δε σκοτώνει την Terry' date=' αυτό που υιοθετήθηκε αμετάκλητα για την συνέχεια της σειράς είναι "Terry R.I.P." ...[/color']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.