Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η Kate Warner στη 2η season.:-D

Η Kim κατά τη γνώμη μου είναι ηλίθια...Όσον αφορά τη Σέρι...ούτε να την βλέπω...Μου θυμίζει θηλυκό πίθηκο.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τζαστονα δν εχω φτασει μεχρι αυτη που λες ακομα .

Ειμαι στο 5 ντιβιντι του πρωτου κυκλου ..

Νωνταςτζ ουτε αυτη την ξερω ..

Απο αυριο ..

Δημοσ.
egw otan blepw thn kim kati allo mou ginetai pantws!

Μια από τα ίδια :P

Στις 2 πρώτες σαιζόν δηλαδή, γιατί η 3η ήταν ξενέρωμα.

Δημοσ.
Τζαστονα δν εχω φτασει μεχρι αυτη που λες ακομα .

Ειμαι στο 5 ντιβιντι του πρωτου κυκλου ..

Νωνταςτζ ουτε αυτη την ξερω ..

Απο αυριο ..

Αν δεν έχεις δει τη δεύτερη και τρίτη σεζόν και εχεις αυτή τη γνώμη για τη σέρυ και την κίμ τότε ειλικρινά ανυπομονώ να δω την αποψή σου όταν δεις τις συγκεκριμένες σεζόν!!!! Δεν σου λέω άλλα....

Επιτέλούς άλλη μια κοπέλα που βλέπει 24! Ελα να κάνουμε club!:-D

Δημοσ.

Χμ, η σεζον μου αρεσε ως εδω, μετα απο αυτο το επεισοδιο την βλεπω να εχει παρει μια στασιμη μορφη... Δε μου αρεσει η στροφη προς τα πισω παλι. Και προβλεπω φιναλε σοφτ εως ξενερα. Αν δε γινει αυτο που ειπα σε προηγουμενο ποστ, δε σωζεται για μενα η σεζον.

Δημοσ.
Χμ, η σεζον μου αρεσε ως εδω, μετα απο αυτο το επεισοδιο την βλεπω να εχει παρει μια στασιμη μορφη... Δε μου αρεσει η στροφη προς τα πισω παλι. Και προβλεπω φιναλε σοφτ εως ξενερα. Αν δε γινει αυτο που ειπα σε προηγουμενο ποστ, δε σωζεται για μενα η σεζον.

Το φινάλι δεν πρόκειται με τίποτα να είναι ξενέρωμα. Το θέμα είναι αν θα μου/μας/σου/σας αρέσει. Τα γούστα όλων δεν είναι ίδια. :)

Δημοσ.

Ρε συ ''εγω σκοτωσα τον παλμερ'' ειναι πολυ πουστια αυτο που κανεις ..

Κ το ψευδωνυμο σου κ το αβαταρ σου ..

Κ εις 'ανωτερα ..

Δλδ οσοι ειμαστε ακομα στην αρχη κ θελουμε να μην ξερουμε τι γινεται μετα , πρεπει να μη ξαναμπουμε εδω μεσα , επειδη εσυ το παιζεις κ καλα μαγκας ?

Δημοσ.

Ναι ρε συ Τζαστονα , αλλα τα σποιλερς ειναι με ασπρο χρωματακι κ αν θελω τα διαβαζω .. + οτι αν θελω να γραψω κατι .. τι γινεται τοτε ?

Θα πρεπει να τρωω στην μαπα την εμπνευση που ειχε το καθε μαγκακι για να το παιξει ξυπνιος ?

Δημοσ.
Ναι ρε συ Τζαστονα ' date=' αλλα τα σποιλερς ειναι με ασπρο χρωματακι κ αν θελω τα διαβαζω .. + οτι αν θελω να γραψω κατι .. τι γινεται τοτε ?

Θα πρεπει να τρωω στην μαπα την εμπνευση που ειχε το καθε μαγκακι για να το παιξει ξυπνιος ?[/quote']

Αμ τι να πω εγώ που πριν λίγο καιρό είχα βάλει και έβλεπα την 1η season και έτυχε να διαβάσω από τον "I killed palmer" ότι στο τέλος η Νίνα είναι η προδότης και σκοτώνει τη γυναίκα του Τζακ??? Εκεί να δεις ξενέρωμα.........:evil: :evil:

Δημοσ.
Μια από τα ίδια :P

Στις 2 πρώτες σαιζόν δηλαδή' date=' γιατί η 3η ήταν ξενέρωμα.[/quote']

Συμφωνώ απολύτως!!!:evil: :evil:

Δημοσ.

Πρόλαβες και το έκανες edit :P

Ελπίζω να μην το είδε και αυτή η paschalia γιατί είναι στο τέλος της 1ης σαιζόν και θα τα ακούσεις κι εσύ :lol:

Δημοσ.
Πρόλαβες και το έκανες edit :P

Ελπίζω να μην το είδε και αυτή η paschalia γιατί είναι στο τέλος της 1ης σαιζόν και θα τα ακούσεις κι εσύ :lol:

Δεν το έκανα επίτηδες...Απλά ξεχάστηκα,αλλά μόλις το είδα αμέσως το "άσπρισα"...:oops: :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...