Jastonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 egw otan blepw thn kim kati allo mou ginetai pantws! basika h pio bitch ever htan marianne...
nontasg Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η Kate Warner στη 2η season. Η Kim κατά τη γνώμη μου είναι ηλίθια...Όσον αφορά τη Σέρι...ούτε να την βλέπω...Μου θυμίζει θηλυκό πίθηκο. :mrgreen:
paschalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Τζαστονα δν εχω φτασει μεχρι αυτη που λες ακομα . Ειμαι στο 5 ντιβιντι του πρωτου κυκλου .. Νωνταςτζ ουτε αυτη την ξερω .. Απο αυριο ..
Jastonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ou pasxalia... exeis polla na deis........ kalytera na deis k tis 5 season k na epistrepseis an eisai true jack bauer fan... geek dhladh:p
dim_b Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 egw otan blepw thn kim kati allo mou ginetai pantws! Μια από τα ίδια Στις 2 πρώτες σαιζόν δηλαδή, γιατί η 3η ήταν ξενέρωμα.
vaso7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Τζαστονα δν εχω φτασει μεχρι αυτη που λες ακομα .Ειμαι στο 5 ντιβιντι του πρωτου κυκλου .. Νωνταςτζ ουτε αυτη την ξερω .. Απο αυριο .. Αν δεν έχεις δει τη δεύτερη και τρίτη σεζόν και εχεις αυτή τη γνώμη για τη σέρυ και την κίμ τότε ειλικρινά ανυπομονώ να δω την αποψή σου όταν δεις τις συγκεκριμένες σεζόν!!!! Δεν σου λέω άλλα.... Επιτέλούς άλλη μια κοπέλα που βλέπει 24! Ελα να κάνουμε club!
qspock Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Χμ, η σεζον μου αρεσε ως εδω, μετα απο αυτο το επεισοδιο την βλεπω να εχει παρει μια στασιμη μορφη... Δε μου αρεσει η στροφη προς τα πισω παλι. Και προβλεπω φιναλε σοφτ εως ξενερα. Αν δε γινει αυτο που ειπα σε προηγουμενο ποστ, δε σωζεται για μενα η σεζον.
I killed Palmer Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Χμ, η σεζον μου αρεσε ως εδω, μετα απο αυτο το επεισοδιο την βλεπω να εχει παρει μια στασιμη μορφη... Δε μου αρεσει η στροφη προς τα πισω παλι. Και προβλεπω φιναλε σοφτ εως ξενερα. Αν δε γινει αυτο που ειπα σε προηγουμενο ποστ, δε σωζεται για μενα η σεζον. Το φινάλι δεν πρόκειται με τίποτα να είναι ξενέρωμα. Το θέμα είναι αν θα μου/μας/σου/σας αρέσει. Τα γούστα όλων δεν είναι ίδια.
paschalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ρε συ ''εγω σκοτωσα τον παλμερ'' ειναι πολυ πουστια αυτο που κανεις .. Κ το ψευδωνυμο σου κ το αβαταρ σου .. Κ εις 'ανωτερα .. Δλδ οσοι ειμαστε ακομα στην αρχη κ θελουμε να μην ξερουμε τι γινεται μετα , πρεπει να μη ξαναμπουμε εδω μεσα , επειδη εσυ το παιζεις κ καλα μαγκας ?
Jastonas Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 i killed jack.paschalia... egw sou eipa..... des prwta kai tis 5 season k meta ela sto forum giati alliws 8a akouseis polla spoilers!
paschalia Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ναι ρε συ Τζαστονα , αλλα τα σποιλερς ειναι με ασπρο χρωματακι κ αν θελω τα διαβαζω .. + οτι αν θελω να γραψω κατι .. τι γινεται τοτε ? Θα πρεπει να τρωω στην μαπα την εμπνευση που ειχε το καθε μαγκακι για να το παιξει ξυπνιος ?
nontasg Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Ναι ρε συ Τζαστονα ' date=' αλλα τα σποιλερς ειναι με ασπρο χρωματακι κ αν θελω τα διαβαζω .. + οτι αν θελω να γραψω κατι .. τι γινεται τοτε ? Θα πρεπει να τρωω στην μαπα την εμπνευση που ειχε το καθε μαγκακι για να το παιξει ξυπνιος ?[/quote'] Αμ τι να πω εγώ που πριν λίγο καιρό είχα βάλει και έβλεπα την 1η season και έτυχε να διαβάσω από τον "I killed palmer" ότι στο τέλος η Νίνα είναι η προδότης και σκοτώνει τη γυναίκα του Τζακ??? Εκεί να δεις ξενέρωμα.........:evil: :evil:
nontasg Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μια από τα ίδια Στις 2 πρώτες σαιζόν δηλαδή' date=' γιατί η 3η ήταν ξενέρωμα.[/quote'] Συμφωνώ απολύτως!!!:evil: :evil:
dim_b Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πρόλαβες και το έκανες edit Ελπίζω να μην το είδε και αυτή η paschalia γιατί είναι στο τέλος της 1ης σαιζόν και θα τα ακούσεις κι εσύ
nontasg Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Πρόλαβες και το έκανες edit Ελπίζω να μην το είδε και αυτή η paschalia γιατί είναι στο τέλος της 1ης σαιζόν και θα τα ακούσεις κι εσύ Δεν το έκανα επίτηδες...Απλά ξεχάστηκα,αλλά μόλις το είδα αμέσως το "άσπρισα"...:oops: :oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.