nontasg Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Όντως η season κινείται με την αρχική ώθηση που έδωσε το δυναμικό έναυσμα με τους άπειρους θανάτους. Ειδικά στα τελευταία επεισόδια έχει παγιωθεί μια κατάτασταση και η πορεία μπορούσε άνετα να προβλεφθεί 4 επεισόδια πιο μπροστά (τουλάχιστό)' date=' πράγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για 24. Και μη πει κανεις ότι ήταν έκπληξη η "κίνηση" του Miles. Όλη τη season αυτός ο τύπος έχτισε ένα κοντόφθαλμο,καιροσκοπικό και αντιπαθέστατο προφιλ. Τώρα για την επιστροφή του Vladimir μυρίζει άγριο filler η φάση...Στερέψανε απο ιδέες ή κάστ; Πάντως κάτι μου λέει ότι οι ομάδα του γυαλάκια δεν πρόκειται να πάθει τίποτα στο τέλος... Η κίνηση του Miles να καλέσει τον President δεν μου έκανε καμμιά εντύπωση...Ήταν προβλεπόμενη... Όπως και το ότι επέζησε τελικά ο Heller νομίζω ότι οι πιο πολλοί το περιμέναμε...Πάντως εμένα προσωπικά η προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο μου άρεσε σαν σκέψη,μόνο που παραήταν εύκολη...Μπορούσε να είχε γίνει με περισσότερο ντόρο... :mrgreen:
I killed Palmer Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Την ευτυχή κατάληξη της βουτιάς του Heller γιατί να την προβλέψει κάποιος; Εκτός κι αν στο τέλος παίξει σημαντικό ρόλο στην καθαίρεση του Προέδρου, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω. Μάλλον έφυγε η ευκαιρία για ομαλή μετάβαση εξουσίας. Όσο για τον Bierko, πρέπει να ομολογήσω ότι δε μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες επιστροφές. Μάλλον έπρεπε να αφήσουν τα αέρια και να κοιτάξουν μπροστά. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε το γεγονός ότι είδαμε κάποιες πολύ δυνατές συναισθηματικές σκηνές, εκτός δράσης: J-A, C.L.-M.L. και επιτέλους θα μάθουμε και τι απέγινε ο Aaron. ΥΓ. Και τα 2 τρέιλερ αυτής της εβδομάδας είναι φωτιά και σε κάνουν να περιμένεις το επεισόδιο εναγωνίως.
chriskar Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Η κίνηση του Miles να καλέσει τον President [/color']δεν μου έκανε καμμιά εντύπωση...Ήταν προβλεπόμενη... ayto den einai aparaitita kako. mporei apla na ithele na epivevaiwsei auta pou tou eipe io alli, kai me auto ton to ekane. tha doume parakatw. isws na min thelei diladi na ton voithisei.. tosi diafthora pia? eleos. pantou vriskontai oi kakoi! kai ethelontes kakoi kiolas!!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Jack-Audrey Charles Logan-Martha Logan Bareto episodeio alla min adikoume tin season perissotero opws elega gia ta kala episodeia min enthousiazomaste mono apo 2-3 Gia mena i season einai 99% triti(meta apo 2 kai 4) ektos an ginei kati pragmatika fovero sto telos.Panw apo 2i omws me tipota
nontasg Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Panw apo 2i omws me tipota Ε ναι...η 2 ήταν Η season με φοβερό χαρακτήρα τον george mason κατά τη γνώμη μου....
dim_b Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** Και εκεί που είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε τους πάντες να κυνηγάνε ένα κασσετοφωνάκι, η σαιζόν ξαναπαίρνει φωτιά και μας προετοιμάζει γιά ένα 2ωρο φινάλε με πολύ δράση και αγωνία. Ο Bierko ετοιμάζεται να ρίξει στο L.A. Ρωσσικά πυρηνικά, ο Aaron και η κυρία Logan προσπαθούν να ρίξουν τον πρόεδρο, αλλά κάτι μου λέει ότι στις 6:55 ο Jack θα έχει σώσει γιά άλλη μιά φορά τον κόσμο
nontasg Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** Και εκεί που είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε τους πάντες να κυνηγάνε ένα κασσετοφωνάκι' date=' η σαιζόν ξαναπαίρνει φωτιά και μας προετοιμάζει γιά ένα 2ωρο φινάλε με πολύ δράση και αγωνία. Ο Bierko ετοιμάζεται να ρίξει στο L.A. Ρωσσικά πυρηνικά, ο Aaron και η κυρία Logan προσπαθούν να ρίξουν τον πρόεδρο, αλλά κάτι μου λέει ότι στις 6:55 ο Jack θα έχει σώσει γιά άλλη μιά φορά τον κόσμο [/color'] Θυμίζει πολύ season 2 το όλο σενάριο της 5,γι'αυτό μου αρέσει...:twisted: Βέβαια η 2 είναι πάντα η καλύτερη κατα τη γνώμη μου....8-) 8-)
nontasg Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** SPOILERS ***** κάτι μου λέει ότι στις 6:55 ο Jack θα έχει σώσει γιά άλλη μιά φορά τον κόσμο Σίγουρα πράγματα...... :mrgreen:
I killed Palmer Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Θυμίζει πολύ season 2 το όλο σενάριο της 5' date='γι'αυτό μου αρέσει...:twisted:Βέβαια η 2 είναι πάντα η καλύτερη κατα τη γνώμη μου....8-) 8-)[/quote'] Mήπως θα τελειώσει και η 5η σαν τη 2η???
nontasg Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Mήπως θα τελειώσει και η 5η σαν τη 2η??? Λες???Και ποιος θα είναι τέζα αυτή τη φορά στο τέλος του επεισοδίου???? :mrgreen:
vaso7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Aν αφήσουν τον πρόεδρο να ξεφύγει και ασχοληθούν μόνο με τα πυρηνικά θα νευριάσω. Και οχι δεν με καλύπτει αν στην επόμενη σεζον δείξουν οτι τελικά τον έριξαν θέλω να το δω στο τέλος ΑΥΤΗΣ της σεζόν.
I killed Palmer Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Aν αφήσουν τον πρόεδρο να ξεφύγει και ασχοληθούν μόνο με τα πυρηνικά θα νευριάσω. Και οχι δεν με καλύπτει αν στην επόμενη σεζον δείξουν οτι τελικά τον έριξαν[/color'] θέλω να το δω στο τέλος ΑΥΤΗΣ της σεζόν. Θα προσπαθήσει να φροντίσει για αυτό ο Τζακ. Αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα τα καταφέρει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Θα προσπαθήσει να φροντίσει για αυτό ο Τζακ. Αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα τα καταφέρει. Μη ξεχνάτε ότι έχει πάρει το κολάι και η first lady Logan... (τώρα που πυροβόλησε τον αλλον τον agent... Μάλλον απο εκεί θα έρθει η λύση (Pierce, Logan woman, Mike) Κατα τα άλλα η μουφοseason πάει να ζωντανέψει... αλλά δίνοντας πάλι μια απειλή απο τα ίδια. Τεσπα, την επόμενη βδομάδα θα έχουμε φιναλε.
paschalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Επειδη 44 σελιδες ειναι παρα πολλες για να βρω την απαντηση στην ερωτηση ''Υπαρχει κ'αλλος που βλεπει την Σερι ή την Κιμ κ του γυρνανε τ'αντερα'' το ρωταω κατευθειαν . Υπαρχει κ'αλλος που βλεπει την Σερι ή την Κιμ κ του γυρνανε τ'αντερα ? Βασικα δν ξερω ποια απο τις δυο με κανει περισσοτερο εξαλλη .. Η γυναικα του Παλμερ ή το ξανθοπλυμα η κορη του Τζακ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.