firegarden Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παντως πιστευω οτι η 5η σαιζον ειναι η χειροτερη απο ολες.Η σειρα εχει χασει ενα αρκετα σημαντικο μερος απο την αληθοφανεια και την σημασια στη λεπτομερεια που ειχε στις προηγουμενες σαιζον.Πχ. Ο τροπος που μπηκε ο Τζακ στο αεροπλανο οταν ηταν στο αεροδρομιο χωρις να τον παρει κανεις χαμπαρι,που μπαινοβγαινε αργοτερα στην κεντρικη καμπινα του αεροπλανου,που επιτεθηκε στον "αεροσεριφη" και οι μ@λ@κιες που εκανε στο αεροπλανο για να εκβιασει τον κυβερνητη να του ανοιξει πιο πολυ στο Μαγκαιβερ αρμοζουν παρα σε μια σειρα οπως το 24
blu-ray Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Νομίζω πως έχεις άδικο. Πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες σεσον και αν έχουμε "έξυπνο" τέλος τότε ίσως είναι η καλύτερη!
firegarden Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Νομίζω πως έχεις άδικο. Πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες σεσον και αν έχουμε "έξυπνο" τέλος τότε ίσως είναι η καλύτερη! Kαλο θα ηταν εκτος απο τη γνωμη σου,να εδινες και καποια επιχειρηματα γιατι διαφωνεις μαζι μου και γιατι πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη σαιζον του 24,για να εχει και καποια βαση η συζητηση...
I killed Palmer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Περί ορέξεως.... Τα επιχειρήματα είναι απαραίτητα για να πείσεις κάποιον ή για να αξιολογηθεί ως αντικειμενική μία άποψη. Όταν μιλάμε για κρίσεις/κριτικές σε προϊόντα τέχνης (ή και "τέχνης"), δεν υφίσταται καν το τεκμήριο της αντικειμενικότητας, αλλά αντίθετα πρόκειται για μια 100% υποκειμενική αντίληψη (αυτό είναι καλό == αυτό μου αρέσει). Και αυτό συμβαίνει είτε κρίνει ένας τυχαίος θεατής, είτε κρίνει κάποιος εξ επαγγέλματος κριτικός. Τα επιχειρήματα δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα ο καθένας για να εκφράσει γνώμη κάπου βασίζεται. Στο προκείμενο: Σε μια σειρά όπως το 24, δεν είναι η αληθοφάνεια που συναρπάζει τους περισσότερους θεατές. Αρκετές φορές βλέπουμε/ακούμε τρομερά άσχετα σε βαθμό που αναλογίζομαι αν είναι ποτέ δυνατόν να γράφονται σενάρια χωρίς τεχνικό σύμβουλο για παράδειγμα. Αυτό όμως που σε κερδίζει στο 24, και σε κάνει να παραβλέπεις τις υπερβολές και τις συχνές τρύπες στο σενάριο, είναι η δραματική, αγωνιώδης, καθηλωτική εξέλιξη. Η απρόβλεπτη πλοκή (αν και κάπου επαναλαμβάνονταν στις προηγούμενες seasons) και η γρήγορη δράση σε κάνουν να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο αμέσως μετά το τελευταίο μπιπ.
firegarden Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Περί ορέξεως....Τα επιχειρήματα είναι απαραίτητα για να πείσεις κάποιον ή για να αξιολογηθεί ως αντικειμενική μία άποψη. Όταν μιλάμε για κρίσεις/κριτικές σε προϊόντα τέχνης (ή και "τέχνης")' date=' δεν υφίσταται καν το τεκμήριο της αντικειμενικότητας, αλλά αντίθετα πρόκειται για μια 100% υποκειμενική αντίληψη (αυτό είναι καλό == αυτό μου αρέσει). Και αυτό συμβαίνει είτε κρίνει ένας τυχαίος θεατής, είτε κρίνει κάποιος εξ επαγγέλματος κριτικός. Τα επιχειρήματα δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα ο καθένας για να εκφράσει γνώμη κάπου βασίζεται. Στο προκείμενο: Σε μια σειρά όπως το 24, δεν είναι η αληθοφάνεια που συναρπάζει τους περισσότερους θεατές. Αρκετές φορές βλέπουμε/ακούμε τρομερά άσχετα σε βαθμό που αναλογίζομαι αν είναι ποτέ δυνατόν να γράφονται σενάρια χωρίς τεχνικό σύμβουλο για παράδειγμα. Αυτό όμως που σε κερδίζει στο 24, και σε κάνει να παραβλέπεις τις υπερβολές και τις συχνές τρύπες στο σενάριο, είναι η δραματική, αγωνιώδης, καθηλωτική εξέλιξη. Η απρόβλεπτη πλοκή (αν και κάπου επαναλαμβάνονταν στις προηγούμενες seasons) και η γρήγορη δράση σε κάνουν να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο αμέσως μετά το τελευταίο μπιπ.[/quote'] Καλο το "δοκιμιο" σου αλλα εγω δεν μιλησα για αντικειμενικοτητα πουθενα.Το μονο που ειπα ειναι να μου πει την δικη του προσωπικη,υποκειμενικη αποψη με παραδειγματα για να εχει μια ροη,μια συνεχεια η συζητηση.Aλλιως φανταζεσαι να εμπαινε ο καθενας εδω μεσα και να ελεγε μονο "πολυ μ@λ@κια το σημερινο επεισοδιο" ή "πολυ τελειο το σημερινο επεισοδιο";;Αυτο κανουμε εδω,συζηταμε,ανταλλασουμε αποψεις,εντυπωσεις,κτλ σχετικα με τη σειρα.Δε χρειαζεται κανεις να πεισει κανεναν,απλα να εχει λιγο ενδιαφερον η συζητηση... Υ.Γ Δικηγορος του εισαι;;:-p Just kidding!
nontasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Off topic:Ρε I killed Palmer μένεις στο Los Angeles??? Γιατί έτσι γράφει κάτω από το avatar σου..... :mrgreen: Μη μου πεις ότι μένεις και κοντά στη CTU???? :mrgreen:
I killed Palmer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Απαντώ σε αυτό το μύνημα του firegarden (είχα ξεχάσει το quote και εν τω μεταξύ παρεβλήθη κι άλλο μύνημα) Όχι, προς Θεού, δεν είμαι δικηγόρος! Ίσως εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς, αλλά είχες γράψει επιχειρήματα και όχι παραδείγματα, οπότε με παρέσυρες στο λάθος. Βασικά κι εγώ διαφωνώ μαζί σου. Θεωρώ την 5η σχεδόν ισάξια με την 1η (που είναι η κορυφαία κατά τη γνώμη μου). Η πρώτη είχε το προσόν της πρωτοτυπίας κι αν και σε μερικά σημεία ήταν τραβηγμένο το story από τα μαλλιά, η γενικότερη πλοκή και η αποφασιστικότητα των σεναριογράφων (αναφέρομαι στο τέλος) μας άφησε άφωνους.
nontasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Θεωρώ την 5η σχεδόν ισάξια με την 1η (που είναι η κορυφαία κατά τη γνώμη μου). Η πρώτη είχε το προσόν της πρωτοτυπίας κι αν και σε μερικά σημεία ήταν τραβηγμένο το story από τα μαλλιά' date=' η γενικότερη πλοκή και η αποφασιστικότητα των σεναριογράφων (αναφέρομαι στο τέλος) μας άφησε άφωνους.[/quote'] Συμφωνώ.....:twisted:
firegarden Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ρε παιδια,κι εγω θεωρω την πρωτη την καλυτερη απο ολες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.Το θεμα ειναι γιατι θεωρειτε την 5η ισαξια η περιπου ισαξια;Αυτο ρωταω.Αν εχετε καποια παραδειγματα τα οποια σας κανουν να θεωρειτε την 5η σεζον καλη,κακη,μετρια κλπ,πειτε τα.Εγω οταν ειπα οτι τη θεωρω τη χειροτερη,εφερα καποια παραδειγματα μεσα απο καποια επεισοδια.Εσεις δε μπορειτε να κανετε το ιδιο παρα μονο να λετε "τη θεωρω κορυφαια","καλυτερη απο ολες","ισαξια της πρωτης",κτλ;;
nontasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ρε παιδια,κι εγω θεωρω την πρωτη την καλυτερη απο ολες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.Το θεμα ειναι γιατι θεωρειτε την 5η ισαξια η περιπου ισαξια;[/b']Αυτο ρωταω.Αν εχετε καποια παραδειγματα τα οποια σας κανουν να θεωρειτε την 5η σεζον καλη,κακη,μετρια κλπ,πειτε τα.Εγω οταν ειπα οτι τη θεωρω τη χειροτερη,εφερα καποια παραδειγματα μεσα απο καποια επεισοδια.Εσεις δε μπορειτε να κανετε το ιδιο παρα μονο να λετε "τη θεωρω κορυφαια","καλυτερη απο ολες","ισαξια της πρωτης",κτλ;; Λοιπόν,εγώ θεωρώ την season 5 ως την καλύτερη,επειδή το σενάριο έχει πολλές πρωτοτυπίες και ανατροπές,με βασική το ότι ο πρόεδρος,ενώ στην αρχή φαίνεται ο ηλίθιος της υπόθεσης που τον κάνουν ό,τι θέλουν η γυναίκα του,οι σύμβουλοί κ.λ.π,τελικά αποδεικνύεται πολύ αρ...ι και ότι μόνο ηλίθιος δεν είναι...Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει έναν καλό και ηθικό πρόεδρο(βλέπε Πάλμερ).Επίσης έχει πολύ δράση και αλλάζει συνεχώς σκηνικά διατηρώντας αμείωτη την αγωνία.Κοντεύει να ελείωσει η season και ακόμα δεν ξέρουμε ποιο είναι το big boss!!Βέβαια πολύ καλή θεωρώ και τη δεύτερη season...:twisted:
avenger Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Έρχεται και η 24:The movie και μάλλον ο Jack θα τα κάνει λίμπα στην Ευρώπη! Kiefer Sutherland has apparently revealed some clues as to how Fox’s “24” movie will differ from Fox’s “24” TV show. According to the BBC’s website, Sutherland told London chat show host Jonathan Ross that the “24” movie he hopes to shoot next year will be set “here.” Which I guess could mean London or the United Kingdom or Europe or the Eastern Hemisphere. The Brit newspaper The Sun, meanwhile, says the “24” movie will be shot in London, Prague and Moracco, suggesting that the movie will drop the TV show’s distinctive “real time” format. Which I guess is how a two-hour movie can get away with calling itself “24”! For the record, the movie will NOT mark the first time Jack Bauer has been depicted operating outside Los Angeles. A short on the season-four DVD set dealt with a long-haired Jack Bauer escaping assassins in Chicago.
grigas Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 For the record, the movie will NOT mark the first time Jack Bauer has been depicted operating outside Los Angeles. A short on the season-four DVD set dealt with a long-haired Jack Bauer escaping assassins in Chicago. Ποιος άσχετος δημοσιογράφος τα γράφει αυτά?? Σε αρκετά επισόδεια της 3ης σαιζόν ήταν στο Μεξικό με τους Σάλαζαρ....
nontasg Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Έρχεται και η 24:The movie και μάλλον ο Jack θα τα κάνει λίμπα στην Ευρώπη! Είμαι ενημερωμένος εδώ και πολλές μέρες επί του θέματος...:twisted: Θα γίνει της π.....ς.Αραγε στην ταινία θα παίζει και η Elisha??? :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 My high hopes gia tin season 5 prin 2 episodia psiloepesan apo tin apopsi oti to pollitical game pou ithela mallon paei aklafto(entaxy twra den nomizw na einai sovari politiki auti twn teleutaiwn episodeiwn) Exoume perasei pali se season 4 mode,kratontas diakrites apostaseis omws drasis-agwnias-mystiriou Opote gia mena i season einai SIGOURA katw apo tin 2 kai mallon perimenw to telos gia na pw an tin thetw sto proswpiko chart katw apo tin 4(gia allous logous).Pantws metalliaki toxei sigouro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.