akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 5x19 SPOILERS Ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι πίσω απο τον αρχίβλακα υπήρχε 'κάποιος', ο οποίος μάλιστα παίζει και να τον εκβιάζει (απο ατάκες του στυλ "you've earned our trust" etc). Nevertheless, ενα κλύσμα το χρειάζεται.
nontasg Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 5x19 SPOILERS Ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι πίσω απο τον αρχίβλακα υπήρχε 'κάποιος'' date=' ο οποίος μάλιστα παίζει και να τον εκβιάζει (απο ατάκες του στυλ "you've earned our trust" etc). Nevertheless, ενα κλύσμα το χρειάζεται.[/color'] Κατά τη γνώμη μου ήταν ολοφάνερο.... :mrgreen:
grigas Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Με βάση τα όσα μάθαμε στο 18 ενδεχομένως να είναι οι 7 αδερφές (έτσι ονομάζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Anthony Sampson oι Texaco, Shell, BP, Chevron, Esso, Mobil & Gulf) πίσω από τα όσα γίνονται.....
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Με βάση τα όσα μάθαμε στο 18 ενδεχομένως να είναι οι 7 αδερφές (έτσι ονομάζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Anthony Sampson oι Texaco, Shell, BP, Chevron, Esso, Mobil & Gulf) πίσω από τα όσα γίνονται..... Λογικό μου φαίνεται...
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Βασικα λογικο ηταν τα ινια να τα εχει ενας πιο εξυπνος απο τον προεδρο αφου αυτος ειναι χαζος. Απο την αλλη ο καραφλας ( που με την ευκαιρια παιζει και στο ER ) λεει πως οταν δυσκολευομαι σκεφτομαι τα παιδια μου και προτεινε το ιδιο και στον αραπη οποτε μαλλον υπαρχει και καποιος πανω απο αυτους τους 4 που ειδαμε στο δωματιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δε νομίζω ότι είναι και κάποιος πιο πάνω απο αυτή την ομάδα. (εκτός και αν είναι κανένας ρώσος πρόεδρος lol) Πάντως η αυτοκτονία του Keller παραήταν τραβηγμένη... Άλλο ένα θύμα της 5ης season (a.k.a. the day of the dead). Για κάποιο λόγο ήθελα πολύ η Audrey να στείλει τον Χεντερσο-Robocop στα θυμαράκια. Δεν του αξίζει κάποιο τέλος με ανακρίσεις και presidential pardons (αυτό μάλιστα είναι κάπως δύσκολο πλεον). Εκτός και αν τον θέλουν και σε επόμενη season Επίσης έχουμε αρκετές ώρες να δουμε κάποια άμεση και τρομερή απειλή εναντια του λαού. Καλές οι συνωμοσίες και το κηνυγητο του Jack αλλά... νισάφι
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Τοτε ποιος ο λογος να φοβουνται για τα παιδια τους ?? Εκτος αν ειναι μεταφορικο και εννοουν πως οτι κανουν το κανουν για το καλυτερο Μελλον των παιδιων τους πραγμα που δεν νομιζω να εχουν τοσο μυαλο οι σεναριογραφοι
grigas Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω γιατί, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Heller ζει...Μην ξεχνάτε ότι από όσο είδαμε στην 4η σαιζόν είναι αρκετά commando για να μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο αφότου έπεσε στο νερό...
I killed Palmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μπορεί η (αμερικανική) κοινή γνώμη να δεχτεί ότι κουμάντο στην χώρα (και κατ' επέκταση στον πλανήτη) κάνουν μια χούφτα επιχειρηματίες; 4, 5 ή 7 δεν έχει σημασία. Πολύ φοβάμαι πως δε θα μάθουμε κάτι το συγκεκριμένο για την ομάδα που κινεί τα νήματα. Περισσότερο πιθανό είναι να αφήσουν τη φαντασία των θεατών να οργιάσει, φτάνοντας σε αοριστολογίες που καθένας μπορεί να αντέξει. Όσο για τον Heller χλωμό το κόβω να επέζησε, αλλά η πραγματική του τύχη θα κριθεί με βάση τις διαθέσεις των σεναριογράφων και μόνο.
Jastonas Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 egw pisteuw oti zei........poly apla giati exoume ma8ei sto 24 oti KANEIS den pe8anei, an den ton DOUME NA PE8AINEI kai na kremontai ta myala ap oksw.... re paidia... pragmatika... ti allo mporoun na kanoun gia alles 3 season pou 8a bgoun??????????
qspock Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Πεθαινουν ανετα και χωρις τα μυαλα αποξω. Με τετοιο φουντο δε βγαινει κανεις ζωντανος παρα μονο αν εχει πηδηξει απο πριν. Ενας ομως απο τους ψοφιους θα αναστηθει, το μυριζομαι... Το Day of the Dead θα εχει χαρμοσυνο τελος, αλλιως δεν εχει νοημα η σειρα. Ολοι να ψοφανε και αντε παλι με νεους ψαρακλες. Εγινε μια, δυο, πλεον ειναι λιγο βαρετο και αποτρεπτικο για τηλεθεαση. Ψοφανε ολο τον κοσμο αλλα κρατανε την Κλοη! Εχουμε φτασει να βλεπουμε εκτος του Τζακ ολο Κλοη με λιγο απο Λογκαν!
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Εχουμε φτασει να βλεπουμε εκτος του Τζακ ολο Κλοη με λιγο απο Λογκαν! Καλα χαλαρά ο Λόγκαν δεν πάει για του χρόνου. Θα σαπίσει σε καμμιά φυλακή ή θα τον κάψει ο Tζακ με φλογοβόλλο (όπως προείπα). Και την Chloe δεν τη βλέπω καλά τώρα που είναι φυγάς...
I killed Palmer Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ακούγεται η φήμη ότι ένας ακόμα ηθοποιός υπέγραψε για την 6η season. Δεν ξέρουμε ποιος είναι, αλλά οι φήμες μιλάνε για την Rajskub. H ίδια βέβαια δεν το επιβεβαίωσε. Σε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα show στην Αμερική, είπαν ότι τουλάχιστον 1 από τους δύο Logans δεν θα περάσει στην επόμενη season. Δεν είπαν αν συνεχίσει ο άλλος.
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ολα θα πανε καλα με την κλοη αφου βοηθαει τον τζακ , στανταρντ πραγματα. Οσο για τον λογκαν μαλλον θα βρει κακο τελος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.