Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα με το να αναφέρει ο "I killed Palmer" τέτοια spoilers πιστεύει ότι κάνει κάτι σπουδαίο,πλανάται οικτρά....Πολύ άσχημη κίνηση εκ μέρους του και προτιμώ να μην πω άλλα...:evil: :evil: :evil: :evil:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι κάνω κάτι σπουδαίο. Φαίνεται όμως ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που έγραψα 2 μυνήματα πιο πριν ήταν απλώς ένα παράδειγμα, που δυστυχώς ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Πόσο σοβαρή μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την άποψη ότι αποτελεί το μεγαλύτερο spoiler του 24, και πρέπει να το κρατάμε επιμελώς κρυμμένο, κάτι που παίχτηκε στην τηλεόραση 4-5 χρόνια πριν; Άντε, δεν το είδατε τότε... 4 χρόνια μετά, πού είσασταν κρυμμένοι; Κι εγώ έχω φίλους που δεν το έχουν δει ποτέ. Τους δίνω τα DVD, χωρίς να τους αποκαλύψω ούτε σειρούλα. Αλλά, αυτοί δεν τρέχουν σε κάθε forum που είναι μέλη για να διαβάσουν το 24 thread.

Εκτός κι αν κάποιος που δεν έχει δει ούτε ένα season περιμένει εδώ να διαβάσει πόσο καλή είναι η μουσική επένδυση κάθε επεισοδίου κι αν οι υπολογιστές είναι apple ή dell.

Έλεος. Μην το παρατραβάτε. Ο χαρακτηρισμός "βασιλικότερος του βασιλέως" δεν είναι κομπλιμέντο. Ας μην το απαιτούν κάποιοι (ναι, ξέρουν αυτοί).

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική, αν σου πω ότι ο Bruce Willis στην "6η αίσθηση" ήταν νεκρός ή στους "Συνήθεις Υπόπτους" Verbal Kint=Keyzer Soze δεν αποτελεί spoiler γιατί οι ταινίες είναι παλιές και όλοι οφείλουν να τις έχουν δει.

Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις σε άσπρο χρώμα τα spoilers; Ακόμα και το nick σου είναι spoiler, και μάλιστα γιά κάτι που παίχτηκε πριν 3 μήνες στην Αμερική και όχι πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Και εγώ έμαθα τι θα γίνει στο 5.19 νωρίτερα αλλά δεν το αναφέρω γιατί δεν θα ήταν σωστή κίνηση απέναντι στους "συναδέρφους" οπαδούς του 24....:???:

Και εμένα προσωπικά που πριν λίγες μέρες κατέβασα και άρχισα να βλέπω την 1η season του 24,όταν διάβασα το spoiler για το ότι η nina σκότωσε τη γυναίκα του Jack στο τελευταίο επεισόδιο περιττό να πω πόσο νευρίασα!!!:evil: :evil: :evil:

Γι'αυτό λέω: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!

Δημοσ.

Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι οι moderators επιτρεπετε το συγκεκριμενο nickname. Ευτυχως εχω δει πεμπτη σεζον. ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.

Symfwnw apolyta gia to nick...to na min exeis dei tin 1i kai na mpeneis sto trhead einai koufo alla to na exeis dei mexri tin 4i kai na mpeneis sto thread kai na blepeis to onoma tou sygekrimenou xristi kai na xenerwneis einai poly logiko.Einai san na evaza egw sto nickname moy tin isothta pou anafere o dim

O opoios dim kala einai na to kanei edit to post tou

giati alliws tha skotwsw tin oikogeneia tou

kai tou filous tou

kai tis oikogeneies twn filwn tou:)

Δημοσ.
to na exeis dei mexri tin 4i kai na mpeneis sto thread kai na blepeis to onoma tou sygekrimenou xristi kai na xenerwneis einai poly logiko.

ΈΛΑ ΝΤΕ!!!!Τουλάχιστον ο Palmer πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο' date='για σκέψου να πέθαινε πχ στο 15!!!![/color']Πλήρες ξενέρωμα μετά για αυτόν που θα είχε δει το nick!!!!:evil: :evil:

Δημοσ.
Δεν νομίζω να ανέφερα ποτέ ως spoiler ότι ζει η Nίνα. Μην τα μπερδεύουμε χωρίς λόγο. Ακόμα και τα spoilers που κατά καιρούς γνωρίζω δεν τα γράφω εδώ. Ακόμα και τα περιστατικά του πρόσφατου επεισοδίου με "λευκό χρώμα" τα γράφω' date=' μην τυχόν και χαλαστεί κάποιος που δεν έχει δει το επεισόδιο.

[/quote']

Koita den to eipes, alla to iponnoouses kai malista fonaxta!!!!!! Proton to avatar kai deuteron stin ipografi kato apo ti foto egrafes "poses fores mporei na pethanei kapoios?"

Ayta ta dyo se sindiasmo den theloun kai poly na ponirepsoun kapoion!!!! Ego den ksero ti ginetai parakato, oute an isxiei ayto, alla to 24 stirizetai stis anatropes kai an tis ksereis apo pio mprosta xanei oli ti mageia!

Δημοσ.

Kai basika re paidi mou,kai gia sena re Palmer...diladi ti axia exei na mpeis na deis ti tha ginei se 5 meres kapou grammeno?Diladi exoume kanena extra gonidio oloi emeis pou antexoume mexri na to doume to episodeio?

Pragmatika diladi,kathese kai diavazeis mia grammi diladi?Ti kerdizeis/Arage meta to blepeis to episodeio?Pws niwtheis?Kai mia teleutaia aporia..AN kapoios sou elege "Xerw ti tha ginei sto teleutaio episodeio ever tou 24"..tha ton akouges?

Δημοσ.

ayta einai vlakeies paidia . i ka...la tou 24 einai akrtivos oti simvenei ayto pou den mporeis na fantasteis pote . an to xereis apo prin tote einai san na vlepeis mia opoiadipote seira . allios den einai na vlepeis proti fora ena episodeio kai alios den einai na to vlepeis se epanalipsi (panta gia to 24 milao)

Δημοσ.

Συμφωνώ μέ όλα τα παραπάνω.Άν ξέρεις από πριν τι θα γίνει στη συνέχεια δεν έχει αξία να δεις το επεισόδιο μετά...Και εγώ που βρήκα και διάβασα κάποια spoilers,τελικά το μετάνοιωσα....:cry:

Τουλάχιστον όποιος postαρει spoilers πάντα να βάζει άσπρα γράμματα!!

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα τη σπάσω σε μερικούς με την παρακάτω αποκάλυψη, αλλά δεν κρατιέμαι:

Φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός και του χρόνου είναι κανονισμένο να το πάρει η Ξάνθη.

Έχω μια έγκυρη πηγή μέσα στα κέντρα των αποφάσεων και ότι έγραψα είναι 100% σίγουρο.

Από όσους έχασαν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ζητάω συγγνώμη. Μπορώ σε αντάλλαγμα να τους συστήσω μια πολύ αξιόπιστη θεραπεία.

ΥΓ. Όλες οι βροχές δεν είναι ίδιες.

Δημοσ.
Λυπάμαι που θα τη σπάσω σε μερικούς με την παρακάτω αποκάλυψη' date=' αλλά δεν κρατιέμαι:

Φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός και του χρόνου είναι κανονισμένο να το πάρει η Ξάνθη.

Έχω μια έγκυρη πηγή μέσα στα κέντρα των αποφάσεων και ότι έγραψα είναι 100% σίγουρο.

Από όσους έχασαν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ζητάω συγγνώμη. Μπορώ σε αντάλλαγμα να τους συστήσω μια πολύ αξιόπιστη θεραπεία.

ΥΓ. Όλες οι βροχές δεν είναι ίδιες.

Σιγά ρε φίλε,αυτά τα ξέρω κι εγώ.Και μάλιστα ξέρω ότι το μεθεπόμενο πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ και το αμέσως επόμενο ο ΟΦΗ.Για νέο μας το λες αυτό???Κάνε καμμιά καλύτερη αποκάλυψη....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά βγήκε το 5.18 ή όχι ακόμα???:confused: :confused:

Ρωτάω γιατί έχω από προχθές να μπω internet και δεν παρακολούθησα τις εξελίξεις.Για πείτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...