nontasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Auti i teleutaia frasi "we are talking about taking down the president" itan ola ta lefta!!! Eilikrina den mporo na perimeno alles 7 bdomades mexri to telos. Dose link gia to trailer na to doume kai emeis. http://feeds.feedburner.com/24Season5Promos Καλή διασκέδαση!!!
nontasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Παιδιά όσοι έχετε τις seasons 1,2,3 του 24 έχετε και υπότιτλους σωστά συγχρονισμένους???Γιατί εγώ που κατέβασα πριν λίγες μέρες αυτες τις seasons βρήκα υπότιτλους,αλλά είναι χάλια.Τις seasons τις κατέβασα σε format dvdrip.Άν κάποιος έχει τους αντίστοιχους υπότιτλους ας μου τους στείλει με ενα pm.Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας κουράζω συνέχεια με το ίδιο θέμα...:oops: :oops:
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τα DVD rips που κυκλοφορούν στο internet είναι συνήθως από τις εκδόσεις περιοχής 1, άρα σε 23,976 ή 29,978 fps, ενώ οι Ελληνικοί υπότιτλοι όπως είναι λογικό έχουν γίνει rip από την Ελληνική έκδοση περιοχής 2 που είναι στα 25 fps. Λογικά, αν τα επεισόδια είναι ακριβώς ίδια και στις 2 εκδόσεις με μοναδική διαφορά το framerate, με μια μετατροπή με το subtitle workshop οι υπότιτλοι θα συγχρονιστούν.
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Το Toyota parade συνεχίζεται πάντως, με κορυφαίο μέχρι τώρα το Lexus LS της Audrey που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
nontasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τα DVD rips που κυκλοφορούν στο internet είναι συνήθως από τις εκδόσεις περιοχής 1' date=' άρα σε 23,976 ή 29,978 fps, ενώ οι Ελληνικοί υπότιτλοι όπως είναι λογικό έχουν γίνει rip από την Ελληνική έκδοση περιοχής 2 που είναι στα 25 fps.Λογικά, αν τα επεισόδια είναι ακριβώς ίδια και στις 2 εκδόσεις με μοναδική διαφορά το framerate, με μια μετατροπή με το subtitle workshop οι υπότιτλοι θα συγχρονιστούν.[/quote'] Κατάλαβα...Μια βοήθεια για το πώς θα το κάνω με το subtitle workshop???? Ή έστω ένα link που να με παραπέμψει σε έναν οδηγό για τη συγκεκριμένη λειτουργία??? :cry:
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/TV/04/10/television.sutherland.reut/index.html
I killed Palmer Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τι θα έκανες εσύ αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στην τιμωρία ενός Προέδρου και την απώλεια της αγαπημένης; Τι θα διαλέξει να κάνει ο Jack Bauer?
vaso7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Siggnomi alla to avatar isxyei???? Min erxesai na petas tetoies vomves edo please i toulaxiston kalipse tis giati gia to 24 den thelo na mathaino tpt. Oi ekplikseis prepei na erxontai tin ora pou to vlepoume giati eksalou auto einai to 24 gemato anatropes pou an tis ksereis apo poio mprosta den iparxei noima.
nontasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Siggnomi alla to avatar isxyei???? Min erxesai na petas tetoies vomves edo please i toulaxiston kalipse tis giati gia to 24 den thelo na mathaino tpt. Oi ekplikseis prepei na erxontai tin ora pou to vlepoume giati eksalou auto einai to 24 gemato anatropes pou an tis ksereis apo poio mprosta den iparxei noima. Συμφωνώ.Είναι βλακεία να τα βγάζουμε όλα στη φόρα έτσι...Και εγώ παρακαλώ με τη σειρά μου μην το παρακάνετε....Και αυτό το avatar ρε παιδί μου.....:evil: :evil:
nontasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Κατάλαβα...Μια βοήθεια για το πώς θα το κάνω με το subtitle workshop????Ή έστω ένα link που να με παραπέμψει σε έναν οδηγό για τη συγκεκριμένη λειτουργία??? :cry: Τελικά τα κατάφερα και συγχρόνισα τους υπότιτλους!!!Τώρα παίζουν μαμάτα!!! :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Telika eimai o monos pou den enthousiastike apo to 17?Sigoura ta 2 proigoumena mou aresan perisotero,edw apla exw tin aisthisi pws den egine kai tipota tromero through the episode...Ti na pw...Isws arxizw na pathainw anosia.H 5h paramenei gia mena sto No3.Exei otentials na paei no2 alla tha prepei na kanei ena kalo long stretch sta teleutaia 7
nontasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Telika eimai o monos pou den enthousiastike apo to 17?Sigoura ta 2 proigoumena mou aresan perisotero,edw apla exw tin aisthisi pws den egine kai tipota tromero through the episode...Ti na pw...Isws arxizw na pathainw anosia.H 5h paramenei gia mena sto No3.Exei otentials na paei no2 alla tha prepei na kanei ena kalo long stretch sta teleutaia 7 Φίλε μου ούτε εγώ ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα από το 5.17.Όπως λες κι εσύ δεν είχε και καμμία τρομερή εξέλιξη κατά τη διάρκειά του.... Το μόνο πολύ σημαντικό που έδειξε ήταν ότι ο Jack βρήκε την κασσεττούλα που θα του επιτρέψει να πιάσει τον "ηλίθιο" στη φάκα.Για να δούμε τη συνέχεια....Πάντως κατά τη γνώμη μου τα 18,19,20 θα έχουν φοβερή εξέλιξη και γενικά το τέλος θα είναι πολύ καλό!!:twisted:
I killed Palmer Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Siggnomi alla to avatar isxyei???? Min erxesai na petas tetoies vomves edo please i toulaxiston kalipse tis giati gia to 24 den thelo na mathaino tpt. Oi ekplikseis prepei na erxontai tin ora pou to vlepoume giati eksalou auto einai to 24 gemato anatropes pou an tis ksereis apo poio mprosta den iparxei noima. Δεν νομίζω να ανέφερα ποτέ ως spoiler ότι ζει η Nίνα. Μην τα μπερδεύουμε χωρίς λόγο. Ακόμα και τα spoilers που κατά καιρούς γνωρίζω δεν τα γράφω εδώ. Ακόμα και τα περιστατικά του πρόσφατου επεισοδίου με "λευκό χρώμα" τα γράφω, μην τυχόν και χαλαστεί κάποιος που δεν έχει δει το επεισόδιο. Και εγώ παρακαλώ με τη σειρά μου μην το παρακάνετε. Καλό είναι να μην το παρατραβάμε γενικώς. Γιατί μερικοί είναι ικανοί να μου την πουν αν αποκακαλύψω ότι η Nina που το παίζει φίλος στον Jack στην πρώτη season, θα σκοτώσει τη γυναίκα του στο τελευταίο επεισόδιο. Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Jastonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 wraio spoiler exwses . Anyway. To 517 den kserw giati..... alla trela8hka!!! OMG! San na blepw prwth reason! Respect sto 24. Jack bauer kicks ass
dim_b Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Καλό είναι να μην το παρατραβάμε γενικώς. Γιατί μερικοί είναι ικανοί να μου την πουν αν αποκακαλύψω ότι η Nina που το παίζει φίλος στον Jack στην πρώτη season, θα σκοτώσει τη γυναίκα του στο τελευταίο επεισόδιο. Δηλαδή νομίζεις ότι όλοι πρέπει να έχουν δει την 1η σαιζόν και να το ξέρουν αυτό; Πετάς έτσι το μεγαλύτερο spoiler του 24 και περιμένεις να μη σου την πει κανείς; :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.