nontasg Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 kai ego meshmeri to da' date=' den anteksa. Ase pou molis eida kai to 2x17 tou prison break! full on pistolidia kai action, tha frikarane oi geitones to xa kai dynata. Auta ta moulika (walt apo lost, to paidi ths evelyn....) tha mas katastrepsoun looool Aaaa kai autes oi kleftoerotikes maties ths mrs palmer pros ton AARON bgazoun poly gelio. Pisteuo o aaron tha einai o epomenos president. O tyflopontikas o mike pou xathike re pedia?? egine kati kai to ksexasa?[/quote'] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Καλαααααα.......
tzinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ela re den einai kai kana spoiler, les kai katalabeneis tipota ama den to xeis dei. anyway ebala aspraki.
mandipl Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 allo ena fovero episodio (to 517). apo to 1 lepto os to teleytaio se vazei se tromeri agonia .apisteyto isos apo ta kalitera episodeia tou 24 poy exo dei .kai ta exo dei ola .......
nontasg Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 allo ena fovero episodio (to 517). apo to 1 lepto os to teleytaio se vazei se tromeri agonia .apisteytoisos apo ta kalitera episodeia tou 24 poy exo dei .kai ta exo dei ola ....... Το είδα το 5.17 χωρίς υπότιτλους αλλά και πάλι μια χαρά.Όντως πολύ καλό.Και το πιστολίδι στο τέλος άψογο!!!Πρόεδρε τρέμε' date='έρχεται ο Jack!!!![/color']
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 You understand what this means. We're talking about taking down the President of the United States. ETZ BENTOYZA!! :mrgreen: Material Defender 1032
dim_b Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τελικά φαίνεται ότι το πιό ενδιαφέρον μέρος της 5ης σαιζόν θα είναι μετά την εξουδετέρωση της τρομοκρατικής απειλής (αν δεν υπάρχει και άλλη γιά τη συνέχεια). Αν συνεχίσει έτσι, πάει χαλαρά γιά να γίνει η 2η καλύτερη σαιζόν (μετά τη 2η που παραμένει η καλύτερη γιά μένα).
nontasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τελικά φαίνεται ότι το πιό ενδιαφέρον μέρος της 5ης σαιζόν θα είναι μετά την εξουδετέρωση της τρομοκρατικής απειλής (αν δεν υπάρχει και άλλη γιά τη συνέχεια). Αν συνεχίσει έτσι, πάει χαλαρά γιά να γίνει η 2η καλύτερη σαιζόν (μετά τη 2η που παραμένει η καλύτερη γιά μένα). Εκτός αν μας δείξουν και κανά πιο κουφό,όπως πχ να είναι μέσα στο κόλπο και ο Jack.... :mrgreen: Τότε δεν θα υπάρχει καλύτερη season.... Λέμε τώρα,η φαντασία μου καλπάζει.... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Πάντως,το ότι ο "ηλίθιος" ήταν τελικά μέσα στο κόλπο(αν και πιστεύω ότι άλλος είναι ο μεγάλος αρχηγός),αρκεί για να κάνει την season 5 ίσως και την καλύτερη season του 24.Ποιος ξέρει τι θα μας δείξουν στην 6η???:twisted: Τη Χλόη αρχιτρομοκράτισσα???:twisted: :twisted: :twisted:
nontasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Παιδιά,έχει κανένας σας σωστούς υπότιτλους για τη season 1??? Αυτοί που έχω εγώ δεν είναι καλά συγχρονισμένοι.... Άν ναι,ας μου τους στείλει pleaseeeee :sad:
nontasg Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κάποιος για υπότιτλους της season 1???? :???: :???: :???:
dim_b Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Παιδιά' date='έχει κανένας σας σωστούς υπότιτλους για τη season 1???Αυτοί που έχω εγώ δεν είναι καλά συγχρονισμένοι.... Άν ναι,ας μου τους στείλει pleaseeeee :sad:[/quote'] Τι εννοείς "τους σωστούς" ; Τι μορφής είναι τα επεισόδια που έχεις; (tvrip, dvdrip@30 fps, dvdrip@25fps ή κάτι άλλο Οι υπότιτλοι γιά ποιά βίντεο λένε ότι είναι; Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν έχουμε μαντικές ικανότητες.
nontasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τι εννοείς "τους σωστούς" ;Τι μορφής είναι τα επεισόδια που έχεις; (tvrip' date=' dvdrip@30 fps, dvdrip@25fps ή κάτι άλλο Οι υπότιτλοι γιά ποιά βίντεο λένε ότι είναι; Δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν έχουμε μαντικές ικανότητες.[/quote'] Sorry έχετε δίκιο.:oops: :oops: Λοιπόν,τα επεισόδια που έχω είναι dvdrip@23976 fps,ενώ οι υπότιτλοι για 25 fps.Μάλλον με subtitle workshop θα πρέπει να το διορθώσω ε??? Άσχετο:είδα το trailer του 5.18.Πολύ καλό!! :) Πιστεύω αυτή η season θα έχει συγκλονιστικό τέλος!!!:twisted: :twisted:
vaso7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Auti i teleutaia frasi "we are talking about taking down the president" itan ola ta lefta!!! Eilikrina den mporo na perimeno alles 7 bdomades mexri to telos. Dose link gia to trailer na to doume kai emeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.