Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον το 16 εννοεί :P

Τα 24 μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στην Αμερική και τα επεισόδια είναι διαθέσιμα τα ξημερώματα της Τρίτης, γύρω στις 6:30 ώρα Ελλάδας.

Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη σαιζόν μέχρι τώρα ήταν η 2η και μετά 1,4,3.

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη σαιζόν μέχρι τώρα ήταν η 2η και μετά 1,4,3.

AΚΡΙΒΩΣ τα ιδια γουστα με τον dim κι εγω! Η 2η ξεχωριζει, μετα 1,4,3!

Να δουμε που θα βαλουμε την 5η...

Εννοειται πως δε πρεπει να κανεις το λαθος που εκανα εγω και δεις πρωτα την 2η και μετα την 1η... Με τη σειρα!!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι η 3η είναι η χειρότερη και για μένα. (δική μου σειρά 2-4-1-3)

Καποια επεισόδια στην 3η τα άντεξα με extreme fast forward ή με skipping πολλών σκηνών...γιατί έπεφτε πολύ χασμουρητό...Επίσης είναι και η season που σκοτώνουν τη Νίνα. Αίσχος...Ξέρω ότι είχε παρατραβήξει το θέμα με τη Νίνα να είναι πίσω απο όλα, αλλά θα μπορούσαν να βγάλουν μια-δύο season χωρίς Νίνα και να τη βλέπαμε στην 5η ή 6η πάλι.

Δημοσ.
poio 17 re magges . min mas trelenete den yparxei pouthena

Έλα ντε!!Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος μας και είπε ότι βγήκε το 17 ή...μας δούλεψε.:evil: :evil:

Άσε, μόλις το'πε άρχισα να ψάχνω κι εγώ σα μουρλός αλλά τελικώς άνθρακες ο θησαυρός.:cry: :cry:

Never mind η Δευτέρα είναι κοντά...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Έλα ντε!!Μάλλον μπερδεύτηκε ο φίλος μας και είπε ότι βγήκε το 17 ή...μας δούλεψε.:evil: :evil:

Άσε' date=' μόλις το'πε άρχισα να ψάχνω κι εγώ σα μουρλός αλλά τελικώς άνθρακες ο θησαυρός.:cry: :cry:

Never mind η Δευτέρα είναι κοντά...:mrgreen: :mrgreen:[/quote']

Sorry βρε παιδιά το 16 εννοούσα απλά χθες έβλεπα το 17ο επεισόδιο μιας άλλης σειράς και μπερδεύτηκα. Πάντως δεν έγινε ηθελημένα.

Φίλη όχι φίλος.:)

Δημοσ.

Like...WOW!!!

Never saw that coming an kai kapou perimena oti o VP den thatan mesa,para itan profanes.

Fovero twist kai elpizw na tous dwsoun kai 6 season,an kanoun tetoia meta apo 5 season, tote simainei oti polla mporoun na prosferoun,oxi san kati allous,onomata den leme,JJ Abraams den thigoume kai an ypirxe ena hint to mono pou skeftika otan ematha poios dinei tis plirofories itan giti i Evelin pige ston Palmer?Kai oxi stin gynaika tou i ton Proedro?Pros stigmin skeftika oti isws ton Proedro den exei tosi epafi kai fovotan (afou upothetame pws itan kapoios kontinos tou) kai gia tin gynaika tou isws fovotan poutan kai ligo psyxwtiki alla meta arxisa na skeftomai "Kai kala auti,o Palmer giati den pige ston Proedro alla stin ginaika tou.Fili-fili(isws kai kati parapanw?) alla apo tetoia den masage o David.Pantws to myalo ston proedra den pige,na pw tin alithia.Ton eixane kanei toso pisteuta vlaka-kai edw afenos einai i magia tous alla kai isws tous vgike se fasi "Kala re seis,itan dynaton na einai toso vlakas"?

A,kai kati allo,meta apo auta,kai kyriws meta ta teleutaia 3-4 sec opou o Proedras deixnei na ta exei 400,mipws prepei na anathewroume kai liga pragmata gia tin 4i season?

Kai kati allo,einai arketa tolmiro gia ena diktyo styl Fox kai mia All American series san to 24 na deixnei ton Proedro ws kako.Allo to anikanos allo to "killing spree" pou deixnoune

Edw pantws na pw kai kati pio down.To idio to episodeio,ektos apo ta koryfaia stoixeia sxetika me tin ploki pou petaei mesa,ofeilw na omologisw oti den mou fanike kai apo ta kalytera.Profanws katalabainw oti to zoumi itan allou apla oxi apo ta kalytera ws standalone episodeio.

ase pou megali i apokalypsi alla auto me tin Nina den exei xanaginei

opote as far as it goes egw akoma eimai sto 2-4-5-1-3 an kai ofeilw na omologisw oti an synexistei etsi kai entatikopoiithoun syntoma plisiazontas sto telos ta episodeia problepw na kataligw se

2-5-4-1-3

Δημοσ.

Και ρε σεις μπορεί κάποιος ναμου εξηγήσει γιατί κάπου στο 3-4 επεισόδιο ο προέδρος μόνο πίπες δεν πήρε απο τον jack για να κάτσει να βοηθήσει τη CTU?

Δημοσ.

Οταν δεν θελεις να σε υποπτευθει κανεις κανεις ακριβως οτι ο προεδρος εκεινη την στιγμη...

Ειναι περιεργο ενας Αμερικανος να θελει να θερισει την Ρωσια ? Η παντοτινη εχθρα...

• Moderators
Δημοσ.

όπως τα κάνανε με το σενάριο θέλω (χαιρέκακα) να δω πως θα τα συμμαζέψουν (αν ασχοληθούν καθόλου δηλαδή)...

Πάντως όταν η διαφθορά φτάνει τόσο ψηλά, συνήθως ο πρόεδρος δεν γνωρίζει ΟΛΟ το σχέδιο, για να μπορεί να διαψεύσει πειστικά σχετικές κατηγορίες, και να περιορίσει τις ευθύνες σε τρίτους. Και μάλλον γι'αυτό στην αρχή δεν είχε και πολύ "επαφή" με το τι συνέβαινε. Είναι περίεργο που με όλα όσα έγιναν δε βλέπουμε ΠΟΥΘΕΝΑ τα media να λυσσάνε και να επιτίθενται με ερωτήσεις/σχολιασμούς κλπ κλπ...

Δημοσ.

LL

isws thelisei na ton xeforthwthei se kapoia fasi kai einai eykolotero na to kanei an ton exei on the field opou "kati" mporei na "paei strava" para na ton exei na trigyrizei kai mia dolofonia na prokalesei ypopsies

Δημοσ.

***spoiler***

Μήπως τον βόλευε να τρέξει ο Jack με τη CTU για να πετύχει το στόχο του;

Θυμάστε πως όταν του ζήτησε να βοηθήσει οι φιάλες με το αέριο ήταν ακόμα στα χέρια των ρώσων που ήθελαν να τις πάρουν στη Ρωσία. Προφανώς ο Logan ήθελε να παραμείνουν στις ΗΠΑ.

***spoiler***

Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω και δε θα το μάθουμε αν δεν παρακολουθήσουμε τα επεισόδια (σχεδόν) μέχρι το τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...