grigas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 LL_NEO i have to put you in custody (ο νοών νοείτω)
dim_b Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ποιός θα το περίμενε... Τελικά ο βλάκας δεν είναι όσο βλάκας νομίζαμε
grigas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 /me ανυπομονεί να δει τον Jack να καθαιρεί πρόεδρο
mandipl Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 yea babyyyyyy!!!!!! allo ena episodeio pragmatikis 24siakis drasis kai agonias .mpravo panta tetia . kai i anatropi sto telos tha tin perimena sta teleytea 2-3 episodeia oxi toso noris .
vaso7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ti egine re paidia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Auto ki an itan anatropi. Anipomono na do ti sinexeia! Telika katholou ilithios den einai autos. Ante na doume tora giati to kanei. Gia na anevei sta matia tou kosmou? Ti skata ton epiase? An autous apo ti homeland security tous proorizoun gia tou xronou katholou den mou aresoun
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πάντως ενώ φαίνεται να είναι μεγάλη ανατροπή, πρέπει και να την υποστηρίξουν...έχουν αρκετά πράγματα να δικαιολογήσουν. (βέβαια αυτό δεν τους σταμάτησε πριν (βλέπε Νίνα στην 1η season)
chriskar Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 to teleutaio deyterolepto einai to simeio pou oi mauroi filoi mas lene: DAAAAAAMMMNNNNNNN!!! xexe
nontasg Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 to teleutaio deyterolepto einai to simeio pou oi mauroi filoi mas lene: DAAAAAAMMMNNNNNNN!!! xexe Καλησπέρα.Δηλαδή εγώ που σήμερα απέκτησα το 16ο επεισόδιο της season 5 αξίζει να το δω ε??? :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μια ερώτηση:επειδή εγώ δεν έχω δει τις season 1,2,3 αλλά κατευθείαν την τέταρτη και στη συνέχεια την πέμπτη μέχρι εδώ που έχει φτάσει ,μπορώ να βρω τα επεισόδια των πρώτων τριων season σε μέγεθος ενός DVD-5?Εννοώ να χωράει μια ολόκληρη season σε ένα DVD.Και αν ναι που??Ρωτάω γιατί τις έχω βρει μόνο σε μέγεθος 8-9 GB η κάθε μία.Όποιος μπορεί και θέλει να με βοηθήσει ας μου στείλει private,για να μην πέσουν και ban.... :oops: :oops: Ευχαριστώ.
nontasg Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως είδα σερί τα 12 πρώτα επεισόδια της 5ης season από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα τα ξημερώματα και πραγματικά πορώθηκα!!!Δεν μπορούσα να σταματήσω το dvd player αν και είχε πάει 5 τα ξημερώματα...Μάλιστα το τελείωμα του 12ου επεισοδίου ήταν συγκλονιστικό! Από τις season 1,2,3 που δεν έχω δει ποια θεωρείτε καλύτερη από πλευράς ανατροπών και απρόοπτης εξέλιξης? Επίσης γνωρίζετε πότε θα βγει το νέο επεισόδιο της τρέχουσας season και γενικά από που μπορώ να ενημερώνομαι για το πότε βγαίνουν νέα επεισόδια??? Sorry που γίνομαι κουραστικός,αλλά μόλις σημερα είδα τυχαία ότι υπάρχει topic για το 24...:-? :-? Τέλος κάποιο site για καλά συγχρονισμένους υπότιτλους για τις προηγούμενες season αλλά και για την τρέχουσα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια ενημέρωση. Ζήτω ο Jack Bauer!!!! :-D
Steven Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 den nomizo na vreis pouthena tis season na xorane se ena dvd... to mono pou mporeis na kaneis einai auta pou exeis na ta sympieseis sto miso...opote tha xorane se 1 dvd alla tha pesei dramatika i poiotita... Kata kanona to 24 vgainei kathe deutera to vrady stin ameriki koinos o theios to paradidei tin triti to proi-mesimeri...Kamia fora deixnoun kai 2 episodeia kapaki opos tin proproigoumeni fora an thymamai kala i exei parapano apo mia evdomada dialeimma... apo ekei kai pera otidipote pliroforia thes gia oles tis seires tha tis vreis edo http://www.tv.com Ellinikous ypotitlous tha vreis edo http://www.greektvsubs.gr
nontasg Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 den nomizo na vreis pouthena tis season na xorane se ena dvd... to mono pou mporeis na kaneis einai auta pou exeis na ta sympieseis sto miso...opote tha xorane se 1 dvd alla tha pesei dramatika i poiotita... Kata kanona to 24 vgainei kathe deutera to vrady stin ameriki koinos o theios to paradidei tin triti to proi-mesimeri...Kamia fora deixnoun kai 2 episodeia kapaki opos tin proproigoumeni fora an thymamai kala i exei parapano apo mia evdomada dialeimma... apo ekei kai pera otidipote pliroforia thes gia oles tis seires tha tis vreis edo http://www.tv.com Ellinikous ypotitlous tha vreis edo http://www.greektvsubs.gr Μόνο την 4η season βρήκα για 1 dvd.Για τις άλλες δε βρήκα τίποτα τέτοιο.Εννοείται πώς δε με συμφέρει να τα συμπιέσω,οπότε μάλλον θα γράψω την κάθε season σε 2 dvd. Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. :-D Α μια απορία:ποιος είναι ο "θείος"??Το έχω διαβάσει πολλές φορές στα posts αλλά δεν έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται... :confused:
vaso7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ο θείος comet, o θείος azur, ο θείος torr........ To πιασες το υπονοούμενο? Επίσης το 24 είναι η μόνη σειρά (νομίζω) που δεν έχει διαλείμματα. Το πολύ πολύ να έχει δυο επεισόδια μαζεμένα (που δεν μας πειράζει καθόλου). Αν δεν έχεις δει ακόμα το 5.17 σπεύσε θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Αποψή μου (γιατί σε αυτό θα ακούσεις πολλές διαφορετικές) η σειρά αν και δυσκολεύομαι πολύ είναι 1-3-2. Μη με ρωτήσεις που κατατάσσω τις 4 κ 5 γιατί ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει τη σειρά.
nontasg Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αν δεν έχεις δει ακόμα το 5.17 σπεύσε θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Βγήκε και το 17???Πότε??? :confused: Έχει βγει στο internet δηλαδή?Υπότιτλοι???
nontasg Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ο θείος comet, o θείος azur, ο θείος torr........ To πιασες το υπονοούμενο? Αααααα...Τον θείο,βεεεβαια.....:twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.