Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xmmm,arwma season 1,me likes....I seira exei arxisei na ginetai krama 1-2-4,kati san tin 3 alla sto safws pio petyximeno.My new fav seasons 2-4-5(apla giati stin ousia maresan 10 apo ta 24,mporei ta epomena 10 nanai xenera,tha krinw later)-1-3

A,kai gia to molea.xeroume oti einai stin administration,ara logika einai ypsila istamenos kai den kovw nanai se thesi Adreuy

b.Eimaste episodeio 14 den nomizw na xaramisoun ton mole apo twra

c. Opoios einai prepei na exei psilo Republikanikes apopseis,god bless America kai tetoia

d.Exei emplaki to onoma tis Audrey

me thinks...re les na einai o pateras tis,o Secretary of Defense?????Tha mou peis giati na xrisimopoiisei to onoma tis koris tou?Isws giati den pisteue oti tha vgei stin fora

Pantws oli i seira exei na kanei me epiloges.Esy ti tha ekanes?

Kai mporw na pw oti einai i prwti fora pou enw ithela o Germanos na ti ferei ston Jack,giati epiteleous kai kapoios na pei se auti tin seira "You are saving American lives,I save German lives",eleos poia me tin axia tis Amerikanikis zwis,kai paroti me tsantise pou telika o Germanos-pou den tha ton xefortwthoume eukola-emeine me to pouli sto xeri,mporw na pw oti katalaba ton Jack.H fash htan "Exeis ta dikia sou,exw ta dikia mou,alla o kathenas prepei na doulepsei stin teliki gia tin patrida tou".Den lew oti to symmerizomai,alla to katalabainw

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@george: Το ίδιο λέμε. Αν είναι αυτή ο mole δεν εξηγούνται τα στραβά του προηγούμενου επεισοδίου, άρα υπάρχει και άλλος δοσύλογος

@tzinos: Το ρεπερτόριο θα πρέπει να το εξετάσεις κρίνοντας διαφορετικούς λόγους. Κάθε άνθρωπος έχει κάποιες στάνταρ αντιδράσεις. Πχ όταν κάποιος φοβάται είτε ξεροκαταπίνει, είτε ανοιγοκλείνει τα μάτια τοθ, είτε είτε είτε. Δε μπορώ να περιμένω τον χαρακτήρα Jack να έχει διαφορετικές νόρμες κάθε φορά για το ίδιο συναίσθημα

Δημοσ.
Kai kati asxeto, exei ekneurisei kanena allo to gia apeirh fora epanalambanomeno yfos tou jack?? meaning, otan zorizetai, h stenaxorietai h akoueei asxhma nea, panta anoigokleinei grhgora ta blefara kai kanei ena kounhma sto kefali, san tick. Panta h idia antidrash, san ftasmenos ithopoios tha perimena na kanei kai kati diaforetiko stous morfasmous tou kamia fora, exei mia ekeneurismenh gkrimatsa kai allh mia gia otan stenaxorietai, fobero repertorio.

to kako einai oti pleon kai ego exo apoktisei to idio tick .einai to rtick pou simainei ." den katalaveno ti ginete , eso sastisei "

Δημοσ.

Πάντως με τον Γερμανό νομίζω ότι δεν έχουμε ξεμπερδέψει...Παρατηρήσατε ότι στο τελευταίο δίλεπτο που χώρισε η οθόνη στα 4 μας τον έδειξε?? Μάλλον θα τον ξαναδούμε...

/me αρχίζει να τρελαίνεται μέχρι την άλλη Τρίτη πρωί...

Δημοσ.
Σπόιλερ 1ου κύκλου

Στην πρώτη σαιζόν υπήρχε μια ένδειξη' date=' αλλά πολύ κομπιουτερίστικη (δεν την είχα πάρει χαμπάρι -- κάπου το διάβασα μετά). Όλοι οι καλοί είχαν μηχανήματα Apple με τα μηλαράκια σε πρώτη μόστρα (αλλά δεν θυμάμαι να έτρεχαν Mac -- κάποιο Linux ήταν) και η Νίνα x86, Dell ή κάτι τέτοιο.

Κάποιοι το είχαν προσέξει από νωρίς και έλεγαν ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο.[/color']

Αυτό με τους υπολογιστές δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Τι σχέση έχει η μάρκα του υπολογιστή? Αυτό που είχα παρατηρήσει εγώ (τη δεύτερη φορά που την είδα) στην 1η season ως σοβαρό hint ήταν άλλο:

Στους τίτλους έναρξης, που άρχιζαν με το "my name is Jack Bauer and this is the longest day of my life...", τη στιγμή που έλεγε "...some of them may be working against me" η κάμερα πήγαινε ξεκάθαρα στη Nina.

Δημοσ.
Πάντως με τον Γερμανό νομίζω ότι δεν έχουμε ξεμπερδέψει...Παρατηρήσατε ότι στο τελευταίο δίλεπτο που χώρισε η οθόνη στα 4 μας τον έδειξε?? Μάλλον θα τον ξαναδούμε...

/me αρχίζει να τρελαίνεται μέχρι την άλλη Τρίτη πρωί...

kai go nomizo o germanos einai mouri kai telika tha sosei ti gomena kai tha exoun tragiko finale stil romaiou kai ioulietas.

Δημοσ.

[offtopic]

Πωωωωωωωωωωωω τι μου θύμισες ρε Μήτσο!! Εποχές CM 2002 που έπαιζα Premier League έκλεινα το αστέρι της Shakhtar Julius Aghanghova και η μεταγραφή ακυρωνόταν επειδή δεν μπορούσε να πάρει work permit.

LL_NEO πρέπει να παραδεχτείς ότι σε τάπωσε η Agent Chloe!!!

[/offtopic]

Δημοσ.
Αυτό με τους υπολογιστές δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Τι σχέση έχει η μάρκα του υπολογιστή?

Μάλλον αυτό που λέει ο dim_b στην προηγούμενη σελίδα.

Σπόιλερ 1ου κύκλου ακολουθεί!

Αν ήταν τυχαία η διασπορά των μηχανημάτων, θα έλεγα κι εγώ ότι δεν έχει σχέση. Αλλά όλοι στην CTU είχαν Apple και όλοι οι κακοί x86. Ο μόνος που δεν δούλευε με Apple στην CTU ήταν η Νίνα.

Και κάτι άλλο για τα Apple που μπορεί να είναι σχετικό, μπορεί και άσχετο. Κάποια επεισόδια στην 1η ή 2η σαιζόν (δεν θυμάμαι) είναι παραπάνω από 42 λεπτά και παίχτηκαν αρχικά χωρίς διαφημίσεις. Στα επεισόδια αυτά τα μάτια μας χόρτασαν μηλαράκια. Προφανώς είχαν πάρει έξτρα χορηγία απο την Apple.

Το άλλο που λες δεν το είχα προσέξει.

Δημοσ.

Akouste ena kalo: o Surnow otan diavase to Davinci code ithele ta dikaiwmata gia na to balei stin season 3!!!

Xa,plaka thaxe,kai thatan kai diaforetiko an o Jack empene se Robert Langdon mode.Den xerw ti epityxia tha eixe alla se sxesi me tis season 3 pou kanane telika kalytero thatan...

Δημοσ.

Πριν διαβάσετε παρακάτω ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα παραπάνω...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς από πρώτη season και μετά σε HDTV (πραγματικό έτσι), κι αν η ποιότητα στα DVD είναι καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...