Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι η Audrey ΔΕΝ είναι mole και ότι έδωσε τα σχέδια σαν μέρος κάποιου άκρως απόρρητου σχεδίου...

Α ρε κακόμοιρε Jack τι τραβάς....

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, αλλά με τους σεναριογράφους του 24 δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

***SPOILER***SPOILER***SPOOLER***

Μακάρι να μην είναι μπλεγμένη η Audrey, γιατί είναι από τους ελάχιστους συμπαθητικούς χαρακτήρες που απέμειναν στη σειρά.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι mole η Audrey ή για να το θέσω σωστότερα δεν είναι ο mole που ψάχνουμε. Αλλιώς πως θα μπορούσε να ξέρει που βρίσκεται ο αδερφός του συγχωρεμένου (ο οποίος τι στο διάολο θέλει τον Ιρα; Να του δώσει κόλλυβα απο την κηδεία) και άρα να στηθεί το σκηνικό με το βανάκι (και ποιος πούστης τρώει τέτοιο ζόρι με τον αδερφό του ομόλογού μου ώστε να θέλει να τον ξεπαστρέψει)....

Δημοσ.

Fantasteite skini epomenou episodeiou na anakrinei o Jack tin Audrey!!! Kai molis teleiosei i anakrisei kai vrei oti telika i Audrey den einai mole, an kai den mporo na vro kapoio tropo na ginei auto (alla gia auto yparxoun oi agapitoi senariografoi tou 24) na tis skasei kai ena glossofilo san kerasaki stin tourta...:)

Δημοσ.

EPISODE 14 SPOILER ALERT!!

ΞΕΝΕΡΑ ΓΑΜΩ, ΚΑΙ Ο TONY ΈΞΩ...

Εγώ πάλι σκέφτομαι την πιθανότητα να έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμα Nina...δεν θέλω να πιστεύω οτι η Audrey είναi mole...αλλά όπως είπε και ο φίλος, με τους σεναριογράφους του 24 ποτέ δεν ξέρεις.

Fantasteite skini epomenou episodeiou na anakrinei o Jack tin Audrey!!!

Πολύ φοβάμαι οτι θα φάει γερό sideline από homeland security...στο κάτω κάτω σιγά μην τον αφήσουν να την ανακρίνει αυτός' date=' δεδομένου οτι (έστω πως δεν ξέρουν πως τσιλιμπούρδιζαν επι Keller) είναι συνάδελφοι...[/color']

Δημοσ.

den to xo dei akoma alla an isxyei auto pou lete tha einai major mamakia gia th seira. Kai basika epeidh den exoun fanei KATHOLOU stoixeia pou na odhgoun se kati tetoio. Kai gia mena dhlonei adynamia ton paragogon, dioti opote ksemeinoume apo idees petame ena mole apo to pouthena kai kala kanoume thn anatroph. H eukolh lysh. Tha to dexomoun an yphrxan esto kai kapies ypopsies pou na odhgousan ekei, alla oxi etsi ksafnika na katastrefeis ena xarakthra gia na kaneis ligo thorybo.

Δημοσ.

Έχοντας δει το Season 1 3 φορές δεν νομίζω ότι με την Νίνα υπήρχαν ενδείξεις. Και για μένα είναι καλύτερο να μην έχει καθόλου ενδείξεις.

Δημοσ.

An telika kataferei o aderfos tou palmer na pei auto pou thelei pisteuo oti tha krivei tin apisteuti anatropi, opos kai an telika einai i audrey i mole.

Poio poly ton antiproedro ipopsiazomai.

Mperdeuei poly i ipothesi.

Δημοσ.
Σίγουρα δεν είναι mole η Audrey ή για να το θέσω σωστότερα δεν είναι ο mole που ψάχνουμε. Αλλιώς πως θα μπορούσε να ξέρει που βρίσκεται ο αδερφός του συγχωρεμένου (ο οποίος τι στο διάολο θέλει τον Ιρα; Να του δώσει κόλλυβα απο την κηδεία) και άρα να στηθεί το σκηνικό με το βανάκι (και ποιος πούστης τρώει τέτοιο ζόρι με τον αδερφό του ομόλογού μου ώστε να θέλει να τον ξεπαστρέψει)....

Μα, ακόμα κι αν είναι όντως mole η Audrey, δεν έβαλε αυτή να φάνε τον αδερφό του Palmer, γιατί δεν ήξερε που είναι και που πάει. Αυτό είναι σίγουρα δουλειά του αντιπρόεδρου. Φυσικά, δεν αποκλείεται να είναι μαζί του στο κόλπο...

Δημοσ.

Πάντως μετά απο 14 επισόδεια είναι η πρώτη φορά που περιμένω με τόση ανυπομονησία το επόμενο επισόδειο!!! Η σειρά άρχισε να "δίνει" τρελά!!!!!!!!

Δημοσ.
Έχοντας δει το Season 1 3 φορές δεν νομίζω ότι με την Νίνα υπήρχαν ενδείξεις. Και για μένα είναι καλύτερο να μην έχει καθόλου ενδείξεις.

Σπόιλερ 1ου κύκλου

Στην πρώτη σαιζόν υπήρχε μια ένδειξη, αλλά πολύ κομπιουτερίστικη (δεν την είχα πάρει χαμπάρι -- κάπου το διάβασα μετά). Όλοι οι καλοί είχαν μηχανήματα Apple με τα μηλαράκια σε πρώτη μόστρα (αλλά δεν θυμάμαι να έτρεχαν Mac -- κάποιο Linux ήταν) και η Νίνα x86, Dell ή κάτι τέτοιο.

Κάποιοι το είχαν προσέξει από νωρίς και έλεγαν ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Δημοσ.

pantos re pedia leei oti apla agorase kati schematics apo thn audrey, auto den shmenei oti h aundrey einai mole. mporei na thn paraplanhsan, mporei na egine para th thelish ths, mporei na xrhsimopoihsan to onoma ths, ena soro pramata mporei na eginan. Ara den tha biazomoun na baftiso thn audrey mole. Pantos tha exei endiaferon pos tha to antimetopisei o jack.

Kai kati asxeto, exei ekneurisei kanena allo to gia apeirh fora epanalambanomeno yfos tou jack?? meaning, otan zorizetai, h stenaxorietai h akoueei asxhma nea, panta anoigokleinei grhgora ta blefara kai kanei ena kounhma sto kefali, san tick. Panta h idia antidrash, san ftasmenos ithopoios tha perimena na kanei kai kati diaforetiko stous morfasmous tou kamia fora, exei mia ekeneurismenh gkrimatsa kai allh mia gia otan stenaxorietai, fobero repertorio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...