Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tin typissa thymisou tin kala sto telous tou 2 ou kyklou.Einai auti pou xekinise i seira,poupese apo to aeroplano...

oh....my.....god!! Αυτή είναι η Μάντυ;;; Πολύ γαμάτη κακιά τύπισσα...Ε, αϊ σιχτίρ, τώρα έμεινα πιο πολύ κόκκαλο. Και προς στιγμήν πήγα να σκεφτώ ότι κάτι μπορεί να μου θυμίζει, αλλά μετα -αναπόφευκτα- το μυαλό μου ξέφυγε τελείως από αυτή την πορεία. Τώρα ανέβηκε ακόμα πιο πολύ στην εκτίμησή μου το 24. Μπράβο, πολύ έξυπνη κίνηση. Αν και δεν θυμάμαι, πως είχε χαθεί αυτή...α, θυμήθηκα..που της λέει ο άλλος, το καλοκαίρι ετοιμάζω κάτι είσαι μέσα; Και είπε αυτή -αναγκαστικά- ναι. Α, γεια σου.. Και πάλι μπράβο!

BTW tin Lynne tin fystikwne o Palmer,oxi apli voithos,etsi?

Μιλαμε για τον ίδιο πρόεδρο που ήθελε να ομολογήσει οτι ο γιος του είναι μπλεγμένος σε υπόθεση δολοφονίας, που χώρισε την γυναίκα του επειδή δούλευε εναντίον του.. Εσύ τι λες, θα μπορούσε ένας τέτοιος πρόεδρος να ξενοπηδάει;;; (Αν και τυπικά δεν έχει γυναίκα, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι του δόγμαοτς dont mix business with pleasure). Δεν τον λένε μπιλ !

Δημοσ.

Koita,mallon den thymamai tin Lynn,stin arxi tou 2ou kyklou re sy den filiontai?I kati tetoio.Tespa,stin arxi tou 2ou,tin gomena sigoura tin fystikwne o Mr.President.Kai den itan xenopidima,exei xwrisei me tin Serry.EKTOS an den einai auti i Lynn.Tespa thymamai oti gamouse tin boitho tou ston 2o kyklo

BTW i typisa pou farmakwse sto telos tou 2ou einai h idia pou ston 4o apagagei ton Tony.Den thymamai an itan auti pou ston 1o pidixe apo to aeroplano i i gomena tis.Tin mia apo tis 2 tin katharise ekeinos o xanthos,o kakos

Δημοσ.

Αυτή που είχε πηδήξει από το αεροπλάνο στην πρώτη και απήγαγε τον Τόνι

στην 4η είναι η Mia Kirshner και παίζει αυτήν την περίοδο στο The L World,

όσοι δεν το έχετε δει ρίξτε μια ματιά σε ένα επεισόδιο... :wink:

Δημοσ.

Μόλις είδα το 509, η 5η σαιζόν είναι λίγο ψόφια ή μου φαίνεται? ΠΟλλά πράγματα τραβηγμένα απο τα μαλλιά χωρίς λόγο και 'σασπένς' ρουτίνας.

ΥΓ. Ασχετο, μετα την προηγούμενη σαιζόν οπου ΟΛΑ τα αυτοκίνητα ήταν Ford εδώ βλέπουμε και την Toyota να έχει χωθεί, εκτός απο τα υπερησιακά explorer όλα τα υπόλοιπα ειναι toyota/Lexus :P

Δημοσ.

diafono apolita .molis eida to 059 kai mporo na po oti epitelous i 5i season me ka....se . itan to proto episodio fetos pou mou thimise pragmatika 24 sta kalitera tou (vlepe 2 season) .

pantos simfono oti merika pragmata einai ligo ypervolika kai ginonte mono kai mono gia na ayxithei to saspens .alla toulaxiston to katafernoun .

Δημοσ.

Ο θείος έκανε μαλακία και μου έστειλε ένα πακετάκι που έγραφε 510 αλλά είχε μέσα το 509 :(

Ευτυχώς έχει καλό "courier" και μου έστειλε το σωστό σε μιά ωρίτσα :P

Δημοσ.

Section 1-12 rulez!!! Τώρα όσον αφορά τον πρόεδρο....4 φωτογραφίες 50 ευρώ και γρήγορα στο 1ο Γραφείο γιατί δεν την παλεύει κάστανο!!!

Δημοσ.

Μετριότατη σεζόν. Δείτε λίγο Chiklis για να εκτιμήσετε το πώς μια σειρά μπορεί να σε καθηλώσει χωρίς υπερβολικές χαζομάρες και περιττά ανιαρά sidestories.

24 will never be the same again.

Δημοσ.

e ton keratouklh ton president den prolabe na pethanei h amoirh h martha kai brike kainourio love toy amesos!! poly close ton blepo me ton tyflopontika ton mike, ti proseuxes kai agkalitses htan autes??

Re paidia kala to senario pou dosane ston president htan mono, "Mike what should we do??", " Mr palmer, what do you think we need to do?", "Cummings, do you think we should say yes to the terrorists?", " I dont know what to to do, what do you suggest, martha??", "CTU, i dont want to know, just do your job" & 2 minutes l8r, "CTU why havent you captured the terrorists yet, i gave you an order to get them!!", " Dont ask me, what am i the president???? Just do your job CTU!!"....ktlp ktlp. ELEOS Re gamoto.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ όταν λέω παραπάνω για την χρήση ορισμένων ρημάτων, ή κάποιων φράσεων που σου σπάνε τα νεύρα, βλ. whatever--and get back to me, ή whatever--let me get back to you. Προφανώς είναι αναπόφευκτο σε μια σειρά που συμβαίνουν τόσα πολλά κάποιες φορές να επαναλαμβάνεται κάτι, είτε γιατί οι συγγραφείς δεν έχουν πια άλλη έμπνευση να κατεβάσουν, ή πολύ απλά κολλάει μόνο αυτό. Γι αυτό είπα οτι είναι σπάσιμο να βλέπεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο, χτυπάει πολύ άσχημα. Αλλά τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και τέλεια σειρα και τέλειο σενάριο.. Αλλά είπαμε, συγχωρείται γιατί είναι το 24, πως να το κάνουμε... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...