Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιτρέπεται link για το ...φορομ.ψομ? (αν ναι να το κάνω edit να το βλέπουμε σαν άνθρωποι!)

Γιατί να μην επιτρέπεται? Δεν είναι warez site. :)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Telika egw me ton tzino prepei na arxisoume na blepoume seires mazi:

Ta prwta 2 itan apexta,polles syginiseis kai marese pou xepastrepsane se ena episodeio 2 major characters.Den antexw na vlepw synexws ta idia kai ta idia.Auto pou maresei stin seira einai oti whoever dies stays dead(ok,there it was Serry....and Nina but Nina was hot so...)

kai panw poulega "Exei dikio o theios Wolfie,einai apaixti seira" ta epomena 5 me afisan PANTELWS adiaforo:

1-Xaraktires mpainovgikan se 1-2 episodeio.Pws na niwseis kati giautous otan tous exeis dei 10 min maximum

2-Ypotheseis lynontai se 1 episodeio.Ma etsi den ftiaxneis saspens.Ama einai...Thymamai 4 season,major case mexri to 10-12 kai meta anatropi gia to 2o miso tis season

3-Entelws anousia sidestories.Naxane toulaxiston kapoio nohma,na denane stin ypothesi,akoma kai i treliara i Kim,ekei pou eleges tin mas tin deixnoun,tsoup kapoios tin apigage

4-DEN YPARXEI APEILH,gia 5 episodeia DEN EIXAME APEILI,diladi twra to skiniko sto aerodromio einai gia gelia kai apo tin alli psaxnane xwris na yparxei APEILH

5- Emena apo to 3 ews to 7 me apogoiteuse,den eixe to suspens tis 1is oute to pollitical game tis 2is(h kalyterh thus far) ,to gore tis 3is i tin drasi tis 4is(second best IMO).DEN eixa agwnia na dw to epomeno re paidi mou

Kai irthe to 5x8 na dwsei elpida.Dinato episodeio,epitelous moiazei na mpainei to nero staulaki,me EKPLIXEIS(poso kairo eixame na doume ekplixeis),arxizoun na fenontai oi paiktes kai epitelous mpainei enas stoxos.Ase pouxoume kai cliffhangers estw kai within the episode.Elpizo akoma dioti einai nwris,an synexisei etsi ta 4 episodeia pou anefere thanai aplws ena dialleima

P.S. Kai an ypopsiastw oti exoume kainouria "Sherry" tha amolisw ton LL

Δημοσ.

Δεν θα μπορούσα παρά μόνο να συμφωνήσω 1000% με αυτά που λες! Αναρωτιόμουν μήπως επειδή πρώτη φορά τα βλέπω ένα ένα τα επεισόδια γι'αυτό δεν μου κάνουν εντύπωση, αλλά όντως μετά τα 2 πρώτα υπήρχε μια αισθητή πτώση. Ελπίζω να το φτιάξουν στη συνέχεια.

Δημοσ.

Άραγε τον Πρόεδρο πόσο πιό μαλάκα θα τον δείξουν; Έχουν πιάσει τα άκρα, από τον too good to be true Palmer στον Logan που κάνει ακόμα και τον George W. να μοιάζει πανέξυπνος.

Δημοσ.

Απ΄οτι βλέπω εσείς έχετε προχωρήσει πολύυυ μακριά.. Άρχισα να διαβάζω τις πρώτες σελίδες του τόπικ, έφτασα μέχρι την 10, 11 και μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να διαβάσω κάτι που δεν πρέπει, γιαυτό σκέφτηκα να πηδήξω κατευθείαν στην τελευταία. Εγώ είμαι ακόμα στην 2η, είμαι νέος στο άθλημα, που το άρχισα μετά από προτροπή φίλου που είναι ο κολλητός του jack -aka the biggest 24 fan-. Μετά το τέλος του 1ου κύκλου είχα ανάμεικτες εντυπώσεις. Τώρα, 6ώρες πριν το τέλος του 2ου, πρέπει να τα πω κάπου γιατί θα σκάσω. Φαντάζομαι θα γίνεται ήδη λόγος για καινούριους κύκλους γιαυτό δεχτείτε την συγνώμη μου που παρεμβαίνω στο άσχετο.

-Τελικά το να βλέπεις τα επεισόδια μαζεμένα σε dvd, δεν είναι και τόσο καλό. Στην μέση του 1ου κύκλου είχα σιχαθεί νακούω το ρήμα protect σε όλες του τις μορφές: i was doing it to protect my family, all I ever did I did to protect you and my family, in order to protect my son, protecting you and our family.. Στη 2η είναι το ίδιο με το ρήμα trust και την κλασική πια ερώτηση-κλειδί: do you trust me? Μπροστά βάλτε όποιο όνομα θέλετε, θα κάνει νόημα.. Δηλαδή έλεος με αυτή την εμπιστοσύνη!!! Καταλαβαίνω ότι όλα γίνονται για χάρη του storyline, αλλα for once, θα ήθελα κάποιος να απαντήσει στον jack, I dont. Μόνο και μόνο για να δω την έκφραση, 'πως τολμάς να μην εμπιστεύεσαι τον jack bauer;;;'.

Κάπου εδώ πρέπει να προσθέσω οτι η σειρά μου αρέσει πάρα πολύ και την θεωρώ μια απο τις πιο εθιστικές στην ιστορία της μικρής οθόνης, αλλά όλα τα συμπεράσματα προέρχονται από την ολοκλήρωση ολόκληρων κύκλων σε 1-2 ημέρες όπου αναπόφευκτα κάποια πράγματα τα προσέχεις.

-Μου την σπάει που ενώ ορισμένα storyboards είναι αρκετά προσεγμένα και πανέξυπνα, το storyboard στο οποίο παίζει η κιμ τα γ@μάει όλα. Αυτή η κοπέλα μου θυμίζει την σκηνή από την παρωδία του scream, όπου η γκόμενα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ταμπέλες, δεξία safe αριστερά danger, και πάει αριστερά. Ε, αυτή είναι η κιμ. Οι πράξεις της είναι τελείως, μα τελείως αδικαιολόγητες, δεν πατάει σε καμία λογική για το γιατί κάνει ότι κάνει, επομένως χάνει κάθει δικαιολογία, καταντώντας απλά ένας λόγος να περάσουν 3-4 λεπτά. Αφήστε που όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας της ήταν στο αεροπλάνο με την μπόμπα κλαίει όπως θα έκλαιγε αν μάθαινε ότι, ξέρω'γω, πάει φυλακή.

-Στον πρώτο κύκλο τον συμπαθούσα τον τζακ, αλήθεια. Τέρας ψυχραιμίας, απίστευτα μεθοδικός, πανέξυπνος.. Αλλά κάπου το πράμα βγαίνει εκτός ελέγχου. Θα ήθελα έστω και για μια φορά να τον δω να μην ξερει τι να κάνει, να μην έχε την λύση για όλα, να είναι λίγο φοβισμένος -hell, μια πυρηνική βόμβα μπορεί να σκάσει στο επόμενο δευτερόλεπτο- και στην τελική, να μην δείχνει τόσο πολύ ψώνιο μαυτό που κάνει. Θα μου πεις είναι η δουλειά του. Ναι, αλλά ακόμα κι έτσι, εγώ περιμένω να δω έναν άνθρωπο μπάτσο όχι έναν υπεράνθρωπο. Πχ, στο επεισόδιο που είδα χθες, τον βασάνισαν, τον έκοψαν με νυστέρι, τον έκαψαν με μια μαλακία τύπου κολλητήρι, τον έδειραν και μετά από 15 λεπτά συνέχιζε να κόβει κ@λους στο σπίτι της kate warner.

Φυσικά αν έβλεπα το επεισόδιο με το ass kicking μια βδομάδα μετά δεν θα έλεγα τα ίδια. Γι αυτό έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το να βλέπεις 24 ώρες μέσα σε 1-2 μέρες ίσως να μην είναι τόσο σωστό. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να βλέπω 24 από απορία για το τι άλλο μπορεί να γίνει, σαν φόρο τιμής για το ότι έχει καταφέρει να είναι ότι είναι και για τις απίστευτες ανατροπές που εμένα προσωπικά μ'αφήνουν μ@λάκα.

Και btw, επειδή διάβασα κάπου για τις πιο μισητές γυναικείες παρουσίες -βλ. σέρι κλπ- έχω να πω το εξής : lynne cresge rules !!!

Δημοσ.

5x09 3-4pm

24 is back, ABSO-FUCKING-LUTELY!! Meta to 5x8 epitelous ta pragmata fenetai na strwnoun,vlepoume ton major villain tis season apoti fenetai,vlepoume tin apeili pia einai,exei mpistolidi,exei mystirio(who's the 2nd mole stin Kyvernisi?Pontarw ston Maik Novik,apo tin 2i season thymamai oti genika itan yper twn lysewn "Everything for America"),exei anatropes(foveri i fasi me tin Martha Logan)

Kai mia kai eipa Martha,i typissa den tha mporouse na einai i gynaika tou David Palmer?San na vlepw ton Palmer se leyko kai me mou*** :) Gia tin akrivia mhpws apokalyfthei oti ONTWS htan gomena tou?Kai apo to pws ton eklapse kai pws skeftetai.

Elpizw na synexisei etsi i season.BTW to Smallville dianyei tin kalyteri season tis istorias tou,to 24 synexizei dynata.Ti diaolo,mono oi seires tou JJ Abrams den mporoun na kratisoun panw apo 2-3 (kai an!) season?

Δημοσ.

tha symfoniso me ton dim b to exoune paramamhsei, milame oute o bush pou eblepe thn monika gia nounaro den einai toso blakas. aman pia, ton exoune kanei san kartoun mesa se mia sobarh kai "alithofanh" seira

kill martha, kill the president, kill the hobby, kill stupidity apo thn seira! ante kai molis tous fate autous ferte thn kim piso, xazh xazh alla th xeresai toulaxiston lol

Δημοσ.
who is lynne cresge???

Lynne Kresge : Day 2, 8am-4am Είναι η βοηθός του προέδρου, η οποία είναι απίστευτη τύπισσα. Δεν χωνεύει με τίποτα την σέρι, οπότε την αγαπάμε!

Πριν λίγο τελείωσε ο 2ος κύκλος. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δε με ενοχλούν τόσο όσα γίνονται σε άλλα storyboards, εκτός φυσικά της κιμ -ρίχνει αναίσθητο έναν άντρα σε ένα δωμάτιο και πηγαίνει και κουλουριάζεται στην γωνία και τον κοιτάει...- όσο αυτά του τζακ. Έχει κάτι στον τρόπο του που με εκνευρίζει ώρες-ώρες. Δηλαδή αν η όλη σειρά ήταν βασισμένη πάνω του, δε νομίζω να τον άντεχα για πάρα πολύ.

Και πάνω εκεί που βαριόμουνα στο τελευταίο επεισόδιο και ήμουν έτοιμος να πω, τι μαλακία, έρχεται το φινάλε και μαφήνει ξερό! Επιτέλους, να και κάτι που θυμίζει το παλιό καλό 24. Στα τελευταία 10-15 λεπτά έχεις ησυχάσει -και ξενερώσει η αλήθεια είναι- και στο άσχετο, κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό, σου πετάει τη γκόμενα και σαφήνει να ψάχνεσαι. Γι αυτό και μόνο το λόγο ανέβηκε πάλι το 24 στην υπόληψή μου και είμαι πανέτοιμος για τον 3ο κύκλο.

Btw, Θέλω μπλουζάκι What would Jack do? Nαι, έχει βγει ΚΑΙ τέτοιο!

ΥΓ1: Τα κανάλια που παίζουν αυτές τις σειρές, βλ. 24, desperate housewives, lost, μπορείς να τα πιάσεις με δορυφορική;

ΥΓ2: Η Marie Warner δεν είναι ΙΔΙΑ η Jennie Garth?

Δημοσ.
Δηλαδή αν η όλη σειρά ήταν βασισμένη πάνω του, δε νομίζω να τον άντεχα για πάρα πολύ.

Μα ολη η σειρα ειναι βασισμενη πανω του !!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ!! ΕΙΝΑΙ Ο JACK!:mrgreen: :-D

ειναι αυτος που με το προμο - Jack is back - σε κανει να ανατριχιασεις!!:???:

• Moderators
Δημοσ.

Αν και πρόσφατα μπήκα (αλλα μπηκα για τα καλα) στο κοινό της σειράς, νομίζω ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σειράς το χρωστάει σε όλους τους "μισητούς" χαρακτήρες που περάσαν απο αυτή. Δηλαδή όσο αντιπαθητικός είναι ένας χαρακτήρας (τρομοκράτης, σπιούνος, villain κλπ) και όσο πιο πολύ διαρκεί η συμμετοχή του σε "ώρες" τόσο πιο ενδιαφέρον αποκτά το πότε και πως θα τον "φάνε"... :)

Η 1η περίοδος αν και με κρατούσε σε αγωνία σε κάθε "ώρα", η τελική ανατροπή ήταν εντελώς ασυνεπής με τα όσα είχαν προηγηθεί. Άρα την 1η περίοδο την κρατάω ως "hatching period". H 2η και η 4η περίοδοι ήταν όλα τα λεφτά. Η τρίτη περίοδος πάλι ενώ κάπου στη μέση αποκτά ενδιαφέρον τα αρχικά επεισόδια για κάποιο λόγο ήταν εντελώς υποτονικά και ανιαρά.

Και φτάνουμε στην πέμπτη περίοδο όπου αρχίζουν και ξεπαστρεύουν το προηγούμενο cast μέσα σε ένα επεισόδιο. Ειδικά όταν είναι σχεδόν φανερό ότι στην 4η περίοδο δεν "τραβούσε" στην ανηφόρα ο νέος πρόεδρος και ήταν απαραίτητη η παρουσία του Palmer στο cast(!) Τέσπα, κατάφεραν να ανεβάσουν πολύ την αδρεναλίνη, ωστόσο.

Btw Kate Warner rulez them all. (μέτα είναι η Nina υπο κάποια έννοια) (μη σου πω και η Cloe!!)

Δημοσ.

Tin typissa thymisou tin kala sto telous tou 2 ou kyklou.Einai auti pou xekinise i seira,poupese apo to aeroplano.Tha tin deis argotera-kai malista MOUNARO!Auti einai to pragmatiko asteri tis seiras-kai exw tin aisthisi oti oute kai meis oi pio proxwrimenoi exoume teleiwsei mazi tis.

BTW tin Lynne tin fystikwne o Palmer,oxi apli voithos,etsi?

• Moderators
Δημοσ.
Tin typissa thymisou tin kala sto telous tou 2 ou kyklou.Einai auti pou xekinise i seira' date='poupese apo to aeroplano.Tha tin deis argotera-kai malista MOUNARO!Auti einai to pragmatiko asteri tis seiras-kai exw tin aisthisi oti oute kai meis oi pio proxwrimenoi exoume teleiwsei mazi tis.

[/quote']

Αυτή ήταν και στον 1ο κύκλο (απο το πρώτο πρώτο επεισόδιο ;) ) . Τα είχε με μια άλλη που τελικά σκοτώθηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...