Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι, προκεμένου προφανώς να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να καινοτομούν σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, κάθε 2 το πολύ επεισόδια αλλάζει το κεντρικό κομμάτι της ιστορίας με το οποίο ασχολούνται !!! Δηλαδή, κάθε κατάσταση που δημιουργείται, λύνεται σε 1-2 επεισόδια και έρχεται στη συνέχεια καινούρια... Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό... Κοντεύει το 24 να γίνει σειρά με αυτοτελή επεισόδια.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το επεισόδιο αυτό ήταν ίσως το χειρότερο επεισόδιο 24 ever, είχε όλα τα στερεότυπα συμπυκνωμένα σε 45'. Ελπίζω στα επόμενα να ανακάμψουν.

Που'ναι η ΚΙΜ? ΟΕΟ

Δημοσ.

ti spoiler re paidia, ena athoo xastouki einai hehe. E den prodidei kai kanena major plot.

H kim poso epeisodia tha paiksei, lete na ginei kamia apagogh pali? ola ta idia kai ta idia kanoun etsi kai alios, den tha me ksafniasei.

Δημοσ.

Εκει κανει λαθος....

Να υποθεσω για οσους το ειδαν οτι στο επομενο

θα ριξουν μια ματια στους δορυφορους για να εντοπισουν υποπτα αυτοκινητα που εφυγαν απο το γυρω τετραγωνο μερικα λεπτα πριν?

4 χρονιες ολο και κατι μαθαμε....

Δημοσ.
http://www.imdb.com/title/tt0502262/

Την άλλη εβδομάδα έχουμε Kim αν και κανονικά θα έπρεπε να μας τη δίνανε εχτές το βράδυ' date=' όπου στην Ευρώπη είχε ήδη ξημερώσει 14/2[/quote']

Μην πολυπιστεύεις το imdb. Σύμφωνα με αυτό, ότι θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί από το 7ο επεισόδιο, αλλά ακόμα την ψάχνουμε :P

Δημοσ.

Aυτο που δεν ειδαμε ειναι τι εγινε με την αδερφη του hobit.Λογικα δεν ηταν τυχαιο το σκηνικο στο παρκινγκ.Μηπως ο φιλος της εχει καποια σχεση με τους τρομοκρατες και του πηρε το πορτοφολι?Πολλα εχουμε δει...αν και αρχικα στοχος δεν ηταν η αμερικη οποτε δεν ειχαν λογο να εχουν προσβαση στην CTU....Tι λετε?

Ρε λετε το hobbit να μαμαει την Kim?Eδω στο lost το αλλο hobbit τα εχει με την kate...

Δημοσ.

Μου φαινεται τραβηγμενο να ειναι μπλεγμενος ο φιλος της αδερφης του Hobbit με τους τρομοκρατες. Τουλαχιστον αυτους τους τρομοκρατες γιατι ποιος ξερει τι θα γινει παρακατω; Ολη την σεζον με nerve gas θα την βγαλουν; Το οτι δεν εμφανιστηκε ακομα η Kim μου φαινεται κομματακι υποπτο. Μαλλον βρισκεται σε κινδυνο. Dammit!

Δημοσ.

poly kalo to teleutaio epeisodio, to kalytero meta thn entyposiakh axrh kai eutyxos apo ta liga pou afhsan ta hlithia side stories sto minimum (me merikes eksarseis mono ths mrs president na me xalane).

Oso gi auto pou anaferate me to hobit, xlomo to blepo, den blepo connection. Mou fenetai oti tha nai allo ena hlithio sidestorie pou apla tha enoxlei ton hobit pou kai pou mono gia na troei kai ligo xrono apo th seira. Opos px h partsaklh korh ths dieuthintrias ths CTU persi, h h mana tou edgar stiles pou pethane kai klapsourize o xontrompalas gia kana dyo epeisodia.

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις μου μπορω να βρω θποτιτλους για το επεισοδιο 8? εστω αγγλικους? ...το κατεβασα και δεν μπορω να περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...