Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ax poly xairomai pou vrisko ena thema gia to 24! Se opoion to elega mexri tora me koitouse san eksogioini "ti einai auto?"

Sto thema tora, ta 2 prota epeisodia pou exo dei einai tzamata!!! Eidika to proto super, alla stenaxorithika me ton thanato tou palmer kai tis michelle. Oi kainourgioi ithopioi den mou gemizoun to mati.

Kserei kaneis kathe pote paizetai ameriki? Gia na kseroume pote tha psaxnoume

Δημοσ.

Κάθε Δευτέρα προβάλεται στην Αμερική. Σε μερικές ώρες (κατά τις 5-6 το πρωί) θα υπάρχει διαθέσιμο το 5ο επεισόδιο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πάντως έχουν λίγο χαμένη τη κλίμακα του χρόνου. π.χ. μετά την δολοφονία του Παλμερ, ο πρόεδρος σε 17 λεπτά έδωσε πρες κόνφερανς... Εκτός αν ήταν σχεδιασμένη για την υπογραφή της συμφωνίας αλλά δε νομίζω....

Δημοσ.

Και προγραμματισμένη να μην ήταν, δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να γίνει τόσο σύντομα, αφού τα κανάλια ήταν ήδη εκεί γιά την υπογραφή της συμφωνίας.

Δημοσ.

Καλή φάση το όχι και τόσο mole (η σκηνή στο τερματικό μου θύμισε Νίνα και την άλλη που σφάχτηκε)!!!!!Αν και περίμενα ότι ο Σπένσερ θα αργούσε να σπάσει! Πώς το έλεγε ο Jack πέρσι??WHAT IS YOUR PRIMARY OBJECTIVE???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...