Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] αν και η season 4 έχει τελειώσει εδώ και μερικούς μήνες, υπάρχουν πολλοί που δεν την έχουν δει ακόμα...

... όπως για παράδειγμα ο αδερφός μου. Γιατί να πρέπει να χαλάσουμε την εμπειρία μίας θέασης της Season 4 (ή οποιασδήποτε season) επειδή "εγώ το'χω δει"; Δεν είναι λίγο εγωιστικό;

Αυτό ισχύει βέβαια και για τις ταινίες. Επειδή μια ταινία κυκλοφόρησε το 1980 ή το 1960, δεν σημαίνει ότι γράφουμε άνετα τα πάντα για την υπόθεση. Ας σκεφτούμε ότι επειδή εμείς την έχουμε δει, δεν σημαίνει ότι την έχουν δει όλοι. ;)

Άλλωστε, όπως λέει ο georgeadams, δεν πειράζουν τα spoilers αλλά τα εμφανή spoilers. Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερος κόπος να βάλουμε τα γράμματα με άσπρο ή/και να γράψουμε *** ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER *** στην αρχή.

Πάντα φιλικά και χωρίς καμία διάθεση κόντρας ή αντιπαράθεσης - απλά εξηγώ τη λογική του όλου κανόνα. :)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω ας πουμε δεν θελω να δω αυτα που λεει για την σαιζον 5 στην προηγουμενη σελιδα και θα ηθελα εναν μοντερατορ να τα σβησει, γιατι περσυ βλεπωνττας spoiler της 4ης σαιζον δεν την ευχαριστηθηκα οσο επρεπε..και θα ηθελα να την ευχαριστηθω...

Δημοσ.

kala nai kai gw prosexa ti diavaza prin teleiwsei to 4o season. Dektes oi paratiriseis...gia alli mia fora to ksexasa (den exw kai poli ram). Giafto pote de diavazw spoilers. Eksallou to season 4 de provaletai stin ellada ara logiko se elliniko forum polloi na min to xoun dei.

anyway opws eipa to season 4 de marese sigkritika me ta proigoumena kai afto einai to bottom line. oi logoi einai pia asproi :)

Elpizw to 5o season na ksefigei kapws giati panw katw panta kseroume ti tha ginei....(peripou spoiler):

kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, ameriki pianei kako

Δημοσ.
kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, ameriki pianei kako

Λάθος :P

kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, Jack pianei kako (και κάπου ανάμεσα επιστρέφουν διάφοροι παλιοί γνώριμοι) :lol:

Δημοσ.

Εγώ περιμένω τη season 4 με αγωνία,ξέρει στάνταρ κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα;Για το 24:The movie διάβασα ότι θα βγει στο τέλος της έκτης σεζόν(2007)!Και μια απορία,υπάρχει σεζόν από το 2001 και μετά που δεν προβλήθηκε "24";

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάλλον είναι η Αγγλική που έχει κυκλοφορήσει από τις αρχές Αυγούστου. Να δούμε πότε θα το βγάλουν και στην Ελλάδα τώρα που το έμαθε ο κόσμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...