Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 [...] αν και η season 4 έχει τελειώσει εδώ και μερικούς μήνες, υπάρχουν πολλοί που δεν την έχουν δει ακόμα... ... όπως για παράδειγμα ο αδερφός μου. Γιατί να πρέπει να χαλάσουμε την εμπειρία μίας θέασης της Season 4 (ή οποιασδήποτε season) επειδή "εγώ το'χω δει"; Δεν είναι λίγο εγωιστικό; Αυτό ισχύει βέβαια και για τις ταινίες. Επειδή μια ταινία κυκλοφόρησε το 1980 ή το 1960, δεν σημαίνει ότι γράφουμε άνετα τα πάντα για την υπόθεση. Ας σκεφτούμε ότι επειδή εμείς την έχουμε δει, δεν σημαίνει ότι την έχουν δει όλοι. Άλλωστε, όπως λέει ο georgeadams, δεν πειράζουν τα spoilers αλλά τα εμφανή spoilers. Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερος κόπος να βάλουμε τα γράμματα με άσπρο ή/και να γράψουμε *** ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER *** στην αρχή. Πάντα φιλικά και χωρίς καμία διάθεση κόντρας ή αντιπαράθεσης - απλά εξηγώ τη λογική του όλου κανόνα.
-htf-viper151 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Εγω ας πουμε δεν θελω να δω αυτα που λεει για την σαιζον 5 στην προηγουμενη σελιδα και θα ηθελα εναν μοντερατορ να τα σβησει, γιατι περσυ βλεπωνττας spoiler της 4ης σαιζον δεν την ευχαριστηθηκα οσο επρεπε..και θα ηθελα να την ευχαριστηθω...
kickeras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 kala nai kai gw prosexa ti diavaza prin teleiwsei to 4o season. Dektes oi paratiriseis...gia alli mia fora to ksexasa (den exw kai poli ram). Giafto pote de diavazw spoilers. Eksallou to season 4 de provaletai stin ellada ara logiko se elliniko forum polloi na min to xoun dei. anyway opws eipa to season 4 de marese sigkritika me ta proigoumena kai afto einai to bottom line. oi logoi einai pia asproi Elpizw to 5o season na ksefigei kapws giati panw katw panta kseroume ti tha ginei....(peripou spoiler): kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, ameriki pianei kako
dim_b Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, ameriki pianei kako Λάθος kakos xtipaei ameriki, ameriki kinigaei kako, kosmos pethainei, Jack pianei kako (και κάπου ανάμεσα επιστρέφουν διάφοροι παλιοί γνώριμοι)
Apostolishatz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Εγώ περιμένω τη season 4 με αγωνία,ξέρει στάνταρ κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα;Για το 24:The movie διάβασα ότι θα βγει στο τέλος της έκτης σεζόν(2007)!Και μια απορία,υπάρχει σεζόν από το 2001 και μετά που δεν προβλήθηκε "24";
georgeadams Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Εδώ: http://www.tv.com/24/show/3866/summary.html μπορείς να δεις τα πάντα, πχ τις ακριβείς ημερομηνίες που πρωτοπαίχτηκε κάθε επεισόδιο από κάθε σεζόν στην Αμερική...
Japan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 i season 4 exei idi teleiosei stin ameriki. vevaia edo stin ellada mono tin 1 exei valei o ant1 (gia to filmnet den gnorizo) kai malista eis diploun... I season 5 ksekinaei genari.
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 To βιντεοκλαμπ της γειτονιάς μου έχει εδώ και ενα μήνα την 4η σε dvd
dim_b Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον είναι η Αγγλική που έχει κυκλοφορήσει από τις αρχές Αυγούστου. Να δούμε πότε θα το βγάλουν και στην Ελλάδα τώρα που το έμαθε ο κόσμος.
Japan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 ellinika subtitles gia tin season 4 eixa dei kapou... sto greektvsubs nomizo
pikoka Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 subtitles στο .... greeksubs.com και στο dvd.stuff.gr από εκεί κατέβασα και για τα 24 επεισόδια season 4 .
Kapetanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Ti tha ginei exw ksexasei to telos tis 3hs me tous m@[email protected] einai autoi re.........Ante na bgei na eksafanistoume pali!!!!! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.