Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως καλή φάση αυτό με το αυτοκίνητο της μαύρης...Πρέπει να μάθω και γω πως γίνεται γιατί τώρα τελευταία εχω πρόβλημα μεγάλο από παρκινγκ στη γειτονιά μου.....

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως καλή φάση αυτό με το αυτοκίνητο της μαύρης...Πρέπει να μάθω και γω πως γίνεται γιατί τώρα τελευταία εχω πρόβλημα μεγάλο από παρκινγκ στη γειτονιά μου.....

H φάση δεν είναι για να βρείς πάρκιγκ στην γειτονιά σου, αλλά αποτελεί το τέλειο αντικλεπτικό σύστημα. Βέβαια χάνεις και το αμάξι σου, αλλά μπορείς να κοιμάσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να στο κλέψει κανένας. :lol:

Δημοσ.

Ξερω θα σας τη σπασω αλλα καποιους μπορει να τους ενδιαφερει..

Η 3η season του 24 (at last) κυκλοφορησε και στο Ελλαδα με Ελληνικους υποτιτλους

7 dvdia οσοι πιστοι προλαβετε...;)

Δημοσ.

O θείος έστειλε το επεισόδιο λίγο νωρίς σήμερα.

Έχουμε και λέμε.

Το επεισόδιο είναι λίγο βαρετό σε σχέση με τα προηγούμενα. Γενικά η σειρά δείχνει να κάνει λίγο κοιλιά σε σχέση με το παρελθόν.

Ξεκίνησε ο πρώτος πυρηνικός αντιδραστήρας το melt down και προσπαθούν να εκεννώσουν την περιοχή. Εκεί μπαίνει ο χοντρούλης της CTU με παράπλευρη ιστορία, και την ηλικωμένη μητέρα του που βρίσκεται στην περιοχή του αντιδραστήρα. Προσπαθεί να βρεί τρόπο να την βγάλει από την περιοχή. Μέχρι και την κόρη του υποργού βάζει να της βρεί άτομο να πάει να την πάρει αλλά τίποτα.

Ο Tony παίζει πλέον ενεργό ρόλο, βοηθώντας τον Jack σε όλη την διαδικασία. Στην αρχή κάνει νάζια ότι δεν θέλει άλλο να τον βοηθήσει αλλά στη συνέχεια ενδίδει.

Καταφέρνουν να βρούν την μητέρα Araz και προσπαθούν να την κάνουν να βοηθήσει, δίδοντας προεδρική χάρη στον γιο της. Ο γιος της είναι σε νοσοκομείο για να βρεί φάρμακα, αλλά καταφέρνει ο πατέρας Araz να τον εντοπίσει και να τον κρατήσει όμηρο, την στιγμή που τον εντοπίζει ο Jack.

Δύο ώρες απομένουν για το melt down και τον υπόλοιπων αντιδραστήρων και η μητέρα δεν βοηθά αν πρώτα δεν είναι σώος ο γιος της.

Και κάπως έτσι τελειώνει και το 9ο επεισόδιο.

Αυτά. B)

Δημοσ.

Προσωπικά το 9ο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην φετινή σεζόν. Η πρώτη συνάντηση Jack Bauer με την μάνα ήταν το κάτι άλλο. Much anticipated σκηνή και πραγματικά ήταν όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Βγήκε και το 10ο. Έχουμε και λέμε:

Είχαμε μείνει στο νοσοκομείο με τον πατέρα Araz να κρατά τον γιό του όμηρο. Ο Jack κάνει κάτι ακροβατικά και μπαίνει από έναν αεραγωγό, ανάποδα παρακαλώ, και αιχμαλωτίζει τον άντρα. Ο Μπαρούςς όμως παίρνει το όπλο του πατέρα του και τον σκωτώνει.

Η μητέρα Araz δίνει μια διεύθυνση στον Jack και ανακαλύπτουν εκεί το μέρος όπου έγινε η όλη οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης. Ανακαλύπτουν επίσης ότι το κτήριο ανήνει στον άντρα της Audrey. Όταν το μαθαίνει η Audrey πάει να τον βρεί και να τον καθυστερήσει μέχρι να τον συλλάβει ο Jack.

Στο μεσοδιάστημα η μαύρη - δε θυμάμαι το όνομά της - θέλει να βοηθήσει για να γλιτώσει το τομάρι της, και δίνει μια διεύθυνση με αρχεία σε κάτι υπολογιστές. Πηγαίνωτας εκεί ανακαλύπτουν ότι είναι παγίδα (τι πρωτότυπο) την σκοτώνουν και κρατούν τον μαύρο πράκτωρα της CTU αιχμάλωτο για να τους πεί τί έχουν βρεί για την συσκευή.

Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι με τους τρομοκράτες, οι οποίοι απ'ότι φαίνεται δεν είναι μόνο Τούρκοι αλλά και Αμερικανοί.

Το επεισόδιο τελειώνει με την Audrey και τον άντρα της να συνομιλούν. Και καθώς αυτός αρχίζει να γίνεται ανήσυχος σχετικά με την επίσκευψη της Audrey, μπαίνει ξαφνικά ο Jack και τον συλλαμβάνει.

και κάπως έτσι τελειώνει και το 10ο επεισόδιο.

Αυτά. B)

Δημοσ.

Ρε παίδες πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής η 4η σεζόν σχετικά με τις άλλες δυο;

Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται υποτονική;

(Βέβαια υπάρχει και το αντίπαλλο δέος του Alias, που μόνο με τους τίτλους αρχής μπορεί και μαμάει οποιαδήποτε σειρά, απο Friends, CSI, Lost μέχρι και Dukes of Hazard και ίσως γι' αυτό να νοιώθω έτσι)

Δημοσ.

Κοίτα τα πρώτα επεισόδια ήταν εντυπωσιακά. Μέχρι περίπου το 8ο έχω να πώ τα καλύτερα. Στα δύο τελευταία κάνει λίγο κοιλιά. Κάτι αναμενόμενο βέβαια αφού και στις προηγούμενες τρείς κάποια στιγμή έκανε κοιλιά. Περιμένω να μας εντυπωσιάσει πάλι.

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερε και με τον Τονυ.... η παλιά κλίκα ξαναχτυπά!! ειδικά εκει που ο Τονυ εδινε εντολές στους άλλους ήταν πολύ τέλειο!!

Μόνο η Νίνα μας λείπει!! LOL

Edited by dim_b

Δημοσ.
Τελικά τα κατάφερε και με τον Τονυ.... η παλιά κλίκα ξαναχτυπά!! ειδικά εκει που ο Τονυ εδινε εντολές στους άλλους ήταν πολύ τέλειο!!

Μόνο η Νίνα μας λείπει!! LOL

H Νίνα πέθανε ρε' date=' πώς θα την αναστήσουν. Ή θα πουν ότι έκανε την νεκρή για να ξεφύγει? :grin:

Τώρα λείπει μόνο η Michelle η οποία θα κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή στη συνέχεια της σειράς. Να δούμε αν ο παλιός πρόεδρος θα εμφανιστεί κι αυτός.[/color']

Edited by dim_b

Δημοσ.

chriskar και cronos, είπαμε, τα spoilers με άσπρο χρώμα. Μπορεί κάποιος να μην έχει δει ακόμα τις προηγούμενες season :shock: και να μην ξέρει για την Michelle, τον Tony, την Nina και τον παλιό πρόεδρο :(

BTW έχω και μια άλλη απορία: γιατί βάζετε κάθε βδομάδα την περίληψη του επεισοδίου? Αν δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο δεν θα διαβάσω την περίληψη για να μην μου χαλάσει τυχόν εκπλήξεις. Από την άλλη, αν έχω ήδη δει το επεισόδιο, δεν χρειάζεται να διαβάσω την περίληψη :) :)

Δε λέω να σταματήσετε να τη γράφετε, απλά σε εμένα προσωπικά μου φαίνεται περίεργο :)

Δημοσ.
chriskar και cronos' date=' είπαμε, τα spoilers με άσπρο χρώμα. Μπορεί κάποιος να μην έχει δει ακόμα τις προηγούμενες season :shock: και να μην ξέρει για την Michelle, τον Tony, την Nina και τον παλιό πρόεδρο :(

BTW έχω και μια άλλη απορία: γιατί βάζετε κάθε βδομάδα την περίληψη του επεισοδίου? Αν δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο δεν θα διαβάσω την περίληψη για να μην μου χαλάσει τυχόν εκπλήξεις. Από την άλλη, αν έχω ήδη δει το επεισόδιο, δεν χρειάζεται να διαβάσω την περίληψη :) :)

Δε λέω να σταματήσετε να τη γράφετε, απλά σε εμένα προσωπικά μου φαίνεται περίεργο :)

Κοίτα αυτό με τη Νίνα το ξέρουν όλοι από τη τρίτη σαιζόν. Αυτό με τη Michelle το αναφέρανε σε συνεντεύξεις του σταθμού πριν καν ξεκινήσει η 4η σαιζόν. Γι'αυτό τα έγραψα κανονικά.

Τώρα όσον αφορά τις περιλήψεις μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάσει τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Μπορεί να καίγεται ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Ρε συ, γι'αυτούς που έχουν δει τις προηγούμενες σαιζόν σίγουρα δεν είναι spoilers αυτά που λες. Αλλά υπάρχουν και πολλοί που δεν τι έχουν δει, οπότε καλύτερα να τα βάζουμε με άσπρο χρώμα γιά να μην τους το χαλάσουμε.

Εδώ υπάρχει κόσμος που ακόμα περιμένει να δείξει ο ΑΝΤ1 τα υπόλοιπα επεισόδια της 1ης σαιζόν :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...