Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Cronos δεν το κατάλαβες καλά...Σκοπός δεν ήταν να φορτώσουν το δίκτυο με την δίκη....Η μετάδοση της δίκης έστελνε μαζί και ένα trojan το οποίο έκανε τα PC που την παρακολουθούσαν να κάνουν distributed computing (κάτι σαν SETI/Folding) για να σπάσουν το firewall από πυρηνικό εργοστάσιο!!Γαμάτη ιδέα!!

Και έσκασε κ το πρώτο mole.................. :twisted:

Ναι σα να εχει δίκιο. Το είδα από το γραφείο και παρόλη την ησυχία δεν μπορούσα να έχω την ένταση πολύ ψηλά. Συν ότι παίζει μόνο το ένα από τα δύο ηχεία. :lol:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχαχα cronos είσαι απίστευτος! Μέσα στη δουλειά έβλεπες 24? Αυτό θα πει πόρωση!

Είσαι το αφεντικό μηπως; γιατί μόνο τότε δικαιολογείσαι! Αλλιώς....αδικαιολόγητοςςςςςςς :)

Αν δεν είσαι το αφεντικο, σε φανταζομαι να βλεπεις το επισοδειο , αφοσιωμενος με το χερι στο ποντίκι πάνω στο κουμπάκι Minimize, με άγχος μεγαλύτερο και από το να βλεπες τσόντα! :)

Καλό επισόδειο, δε λέω. Μας έδειξε τα σχέδια των τρομοκρατών....

Δημοσ.
Χαχαχα cronos είσαι απίστευτος! Μέσα στη δουλειά έβλεπες 24? Αυτό θα πει πόρωση!

Είσαι το αφεντικό μηπως; γιατί μόνο τότε δικαιολογείσαι! Αλλιώς....αδικαιολόγητοςςςςςςς :)

Αν δεν είσαι το αφεντικο' date=' σε φανταζομαι να βλεπεις το επισοδειο , αφοσιωμενος με το χερι στο ποντίκι πάνω στο κουμπάκι Minimize, με άγχος μεγαλύτερο και από το να βλεπες τσόντα! :)

Καλό επισόδειο, δε λέω. Μας έδειξε τα σχέδια των τρομοκρατών....[/quote']

Καλά μη φανταστείς την απίστευτη δουλειά. Το διδακτορικό μου κάνω. Αφεντικά υπάρχουν να μου δίνουν δουλειά να κάνω. Αλλά γενικά η δουλειά που είναι να βγεί σε μια μέρα θα βγεί. Από κει και πέρα μη τρελαθούμε κι όλας, ξεσκάμε βλέποντας κανά επεισόδιο της σειράς 24.

Δημοσ.

loipon egw exw dei ws stigmhs kai thn deyterh season kai psaxnw ypotitloys ellhnikoys gia thn 3 season.Pragmatika to 24 einai apo tis kalyteres seires kai megalo kolhma.Tis 2 season tis eida mesa se 3 meres.

Y.G opoios exei tous ellhnikous ypotitlous gia thn trith season as tous kanei upload.Thanks

Δημοσ.

Όσον αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους της 3ης season να κάνω και εγώ μία έκκληση!! Στις 7/2 μπαίνω φαντάρος και θα ήθελα να την κάνω μία επανάληψη πριν μπώ!!!!

Pseira, σιγά τα αυγά που ο cronos βλέπει 24....Στο Αριστοτέλειο ορισμένοι διδακτορικοί παίζαν Lan strategy με τις ώρες στα γραφεία τους....:):):):)

Δημοσ.

Pseira' date=' σιγά τα αυγά που ο cronos βλέπει 24....Στο Αριστοτέλειο ορισμένοι διδακτορικοί παίζαν Lan strategy με τις ώρες στα γραφεία τους....:):):):)[/quote']

Ναι και κανά απόγευμα που φέυγουν τα αφεντικά παίζουμε δικτυακό τάβλι με το διπλανό γραφείο (στο ίδιο δωμάτιο).

Δημοσ.

Η season 3 βγαίνει σε dvd σε λίγες μέρες και δεν νομιζω να κάτσει κάποιος να μεταφράσει 24 επισόδεια για divx!

Ενταξει ρε παιδιά δεν το ήξερα οτι ειναι δικτακτορικός ο cronos! :)

Και γώ εχω κλειδιά από ενα γραφείο και κατεβάζω (δες sig)

Δημοσ.
Η season 3 βγαίνει σε dvd σε λίγες μέρες και δεν νομιζω να κάτσει κάποιος να μεταφράσει 24 επισόδεια για divx!

Όχι φίλε μου δεν είμαι δικτάτορας, διδάκτορας είμαι και μάλιστα υποψήφιος, ακόμα δεν το έχω πάρει.

Δημοσ.

Να τους ripάρει από τα DVD εννοούσα...είχα την εντύπωση ότι είχαν ήδη κυκλοφορήσει.......

Δημοσ.

Γιά την 3η σαιζόν δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω (εκτός αν βολεύεστε με Αγγλικούς από DVD Rip). Αν κάποιος ενδιαφέρεται γιά την 4η (και δεν θέλει να δει όλα τα επεισόδια μαζεμένα, αλλά το πάει χαλαρά :P) μπορεί να περάσει μιά βόλτα από εδώ. Είμαστε ακόμα στο 2 επεισόδιο, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει... :P

Δημοσ.
Νομιζω οτι στο SKY έχει ξεκινήσει να προβάλλεται το Series 4. Στα video club Πιθανότατα μετά το Πάσχα.

Από 8/8/2005 διαθέσιμο στο play.com.

Preorder από τώρα με 37.99 λίρες.

Δημοσ.

Ζήσε Μάη μου δηλαδή......Βtw τελικά καλύτερα που άργησε να ξεκινήσει...Σύμφωνα με το tvtome θα παίζεται κάθε εβδομάδα χωρίς ούτε μία διακοπή....(αν και δεν νομίζω να με απασχολήσει αυτό σαν φαντάρο....:))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...