LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά βλέπω τα 24 πρώτα λεπτά. Πωπω αυτή η φωνή μου είχε όντως λείψει. Jack RULEZ BIG TIME. A και ρε griga τι λες ότι το μάτι του ανθρώπου γυάλισε; Μόνο γυάλισε; Το παλικάρι έπαιρνε τις στροφές ανοιχτά ανοιχτά για να μη βρει (ξέρετε όλοι τι) σε καμιά γωνία.....
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Βγηκανε βγηκανε!!!!!!!!!!!!!!!!! τα 2 πρώτα επεισόδια ολόκληρα!!!!!!!!!!!!!!!! ο θείος αργά αλλά σταθερά τα αποθέτει στο δίσκο μου!!! Μάλλον , πολλοί θείοι..περίπου 3000 θείου και 7000..ανήψια
cronos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Βγηκανε βγηκανε!!!!!!!!!!!!!!!!! τα 2 πρώτα επεισόδια ολόκληρα!!!!!!!!!!!!!!!! ο θείος αργά αλλά σταθερά τα αποθέτει στο δίσκο μου!!! Μάλλον ' date=' πολλοί θείοι..περίπου 3000 θείου και 7000..ανήψια [/quote'] Και εγώ λείαν συντόμως θα τα πάρω από τον θεό.
grigas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Mόλις είδα το πρώτο επισόδειο....Αν στα πρώτα 24 λεπτά το μάτι του γυάλιζε, το μόνο που μπορώ να πω είναι....JACK IS BACK...and he is kicking ass... Περιμένω το 2ο επισόδειο και ρίχνω spoileeeeeeeeeeeeeeeeeers!!
grigas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Jack is about to kick turkish ass!!!!! Πολύ γουστάρω που οι κακοί είναι Τούρκοι!!Jack o Tουρκοφάγος!!
cronos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Jack is about to kick turkish ass!!!!! Πολύ γουστάρω που οι κακοί είναι Τούρκοι!!Jack o Tουρκοφάγος!! Έλα ρε μη το χαλάς ακόμα. Περίμενε δυο μέρες να τα δούμε κι εμείς. EDIT: Μόλις είδα το πρώτο επισόδειο. Καλά ξεκίνησε η χρονιά. Ευτυχώς έχω και το δεύτερο έτοιμο και μέχρι αύριο θα έχω και το επόμενα δύο. Νά'ναι καλά ο θείος από την Αμερική.
LL_NEO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Εγώ αποφάσισα να δω 4 στη σειρά για να γουστάρουμε. Να θυμηθώ και τις ηρωικές περσυνές εποχές που είδα δυο σεζόν μέσα σε 48 ώρες (και ναι μετά ήμουν σα ζόμπι, χτύπαγε το τηλέφωνο και έλεγα CTU this is the President και τα σχετικά)
cronos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Εγώ αποφάσισα να δω 4 στη σειρά για να γουστάρουμε.Να θυμηθώ και τις ηρωικές περσυνές εποχές που είδα δυο σεζόν μέσα σε 48 ώρες (και ναι μετά ήμουν σα ζόμπι' date=' χτύπαγε το τηλέφωνο και έλεγα CTU this is the President και τα σχετικά)[/quote'] Και εγώ κάπως έτσι είδα και τις τρείς σεζόν. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο την κάθε μια. Μόλις είδα και το δεύτερο επεισόδιο. Σιγά μη δεν τον επαναφέρανε στην ενεργό δράση τον Jack. Αλλά ρε γαμώτο γιατί πάντα πέφτει σε άσχετους οι οποίοι πάντα πρέπει να ακολουθούν το πρωτόκολο? Είδατε τί έπαθε ο τυπας στο τέλος του δευτέρου επεισοδίου. Χάλασε ο κόσμος να είναι όλοι σαν τον Jack?
dim_b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ρεεεεε, προσοχή με τα spoilers. Δε φτάνει που έχω τα δύο πρώτα επεισόδια από χθες και με το ζόρι κρατιέμαι γιά να μην τα δω μέχρι να έρθουν και τα δύο επόμενα, ρίχνετε και spoilers
pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Κατσε dim! Οταν λες περιμένεις 2 επισόδεια εννοεις θα περιμένεις 2 βδομάδες;;;;
dim_b Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Όχι. Τα δύο χθεσινά περιμένω και το βραδάκι που θα τα έχω, λέω να τα δώ όλα μαζί. Εκτός αν με πάρει ο ύπνος γιατί έχω ξυπνήσει από τις 7
pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 OUPS!!! Paidia bgikane kai ta 4x03 4x04!!!!!!!!
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ναι βρε! Είχε ανακοινωθεί πως την Κυρική θα παίζονταν το 1 & 2 και τη Δευτέρα το 3 & 4 (για να προλάβουν να παίχτουν και τα 24 μέχρι το τέλος Μαΐου). Από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προβολής (1 τη βδομάδα).
pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Σωστά...Λέγανε 2 δίωρα επεισόδεια και γω θυμόμουν μόνο το δίωρο Με χαλάει όμως γιατί κάθε δευτέρα έχω να παίρνω StarGata Atlantis/ Battlestar Galactica και τώρα μου βγήκαν και 4 από 24.... Σύνολο δηλαδή 2.1 γίγα... Πολύ δουλειά έπεσε και η 256αρα δεν φτουράει...
cronos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 StarGata Atlantis/ Battlestar Galactica Stargate Atlantis? Τί είναι αυτό. Βρήκαν πύλη για την ατλαντίδα? Έχω χάσει επαφή με την σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.