cronos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Συγγνώμη φίλοι μου, αλλά τα εξώφυλλα κοιτάτε. Εγώ ούτε που τα παρατήρησα. Με το που πήρα την δεύτερη σεζόν κατευθείαν στο DVD player.
pseira Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Κυκλοφόρησαν τα 24 πρώτα λέπτα από το πρώτο επισόδειο 24.
cronos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Κυκλοφόρησαν τα 24 πρώτα λέπτα από το πρώτο επισόδειο 24. Πού? Δώσε link.
georgeadams Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Τττααα δδααχχτυυλαα μμουυ τρρεεέμουνν,,, τοο στεεριτττικοό συυύννδροομμοο εεππιιδιιννωώνεεταιι
pseira Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 e den kanei na dwsw link ,....einai kako site! den to katebasa omws, mporei na einai kai moufa
cronos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Συμπτωματικά κυκλοφόρησαν μόνο τα 24 πρώτα λεπτά της σειράς 24. Όχι μάλλον, σίγουρα μούφα είναι.
georgeadams Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 ΔΕΝ είναι μούφα! Είναι όντως τα πρώτα 27 λεπτά & 5 δευτερόλεπτα από το 1ο επεισόδιο του Season 4 Jack IS back (και η Chloe επίσης )
dim_b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Καλά, αυτά ήταν γνωστά από τα trailers. Το θέμα είναι ποιός αντέχει να δει 27 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα και μετά να περιμένει 2 εβδομάδες (από τότε που κυκλοφόρησαν) γιά να δει τα υπόλοιπα. Τώρα πιά φτάσαμε στην τελική ευθεία. Τέτοια ώρα την επόμενη Κυριακή τα 2 πρώτα επεισόδια θα είναι καθ'οδόν
grigas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Jack is back indeed....Και το μάτι του γυάλισε όταν μπήκε στην CTU!!!
dim_b Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Muslims Upset by '24' An American-Islamic group has blasted the makers of Kiefer Sutherland's hit TV drama 24 after learning the first episode of the new season portrays a Muslim family as terrorists. Officials at the Council on American-Islamic Relations were made aware of the controversial episode after upset Muslims got hold of a promotional preview of the show, which airs next week. The council's spokeswoman Rabiah Ahmed says she's particularly disturbed by one scene, in which an American-Muslim teenager plots to kill Americans. She adds, "It casts a cloud of suspicion over every American Muslim family out there." Bosses at TV network Fox, who air the show, have yet to counter the comments. http://www.imdb.com/news/wenn/2005-01-03#2 Καλή αρχή Απ'οτι φαίνεται στο imdb, η Kim δεν θα είναι στο regular cast της 4ης σαιζόν (όπως και όλοι σχεδόν οι γνωστοί από τα προηγούμενα χρόνια). Ας ελπίσουμε ότι θα πέσει θύμα απαγωγής στα επόμενα επεισόδια γιά να την ξαναδούμε όπως την αγαπήσαμε Πάντως, σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια αναφέρει τον Carlos Bernard (Tony) στους guests. Ελπίζω να μην ξέχασαν την Michelle.
pseira Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Εγω ελπίζω να ξέχασαν την Chloe /me throws up in disgust...........
cronos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Πάντως, σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια αναφέρει τον Carlos Bernard (Tony) στους guests. Ελπίζω να μην ξέχασαν την Michelle. Ο Tony και η Michelle θα είναι στο regular cast και αυτό γιατί είδα ένα sneak preview στο fox.com όπου λένε οι ίδιο ότι θα παίζουν στην νέα σεζόν. Όσον αφορά το Λιζάκι, μάλλον την βρήκε με τις ταινίες και γι'αυτό δεν παίζει. Θα περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να την δούμε. Αλλά δεν ξέρω πώς θα διακαιολογήσουν την απουσία της από την CTU. Ο άλλος ο κουλός με το ένα χέρι λέτε να επιστρέψει. Κρίμα πάντως που δεν θα παίζει ο παλιός ο πρόεδρος.
georgeadams Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Εγω ελπίζω να ξέχασαν την Chloe/me throws up in disgust........... Δυστυχώς η Chloe είναι πρώτη μούρη στη νέα season (yes, you can throw up again)...
grigas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Ο Tony και η Michelle θα είναι στο regular cast και αυτό γιατί είδα ένα sneak preview στο fox.com όπου λένε οι ίδιο ότι θα παίζουν στην νέα σεζόν. Όσον αφορά το Λιζάκι' date=' μάλλον την βρήκε με τις ταινίες και γι'αυτό δεν παίζει. Θα περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να την δούμε. Αλλά δεν ξέρω πώς θα διακαιολογήσουν την απουσία της από την CTU. Ο άλλος ο κουλός με το ένα χέρι λέτε να επιστρέψει. Κρίμα πάντως που δεν θα παίζει ο παλιός ο πρόεδρος.[/quote'] H Kim και ο Chase δεν δουλεύουν πλέον στην CTU....Ο Chase έχει γίνει security και μαζί μεγαλώνουν το παιδί του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.