georgeadams Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 spoiler: Στο τέλος, μετά τις δολοπλοκίες που οδήγησαν στο θάνατο της πρώην γυναίκας του (βγήκε και κάτι καλό από αυτήν την ιστορία), ο Palmer είχε πει πως τα βαρέθηκε όλα αυτά και θα αποσυρθεί από την πολιτική Πολύ αδιάβαστους σας βρίσκω! Άντε, για κάντε και καμιά επανάληψη γιατί σας βλέπω να μένετε στην ίδια τάξη
cronos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 spoiler:Στο τέλος' date=' μετά τις δολοπλοκίες που οδήγησαν στο θάνατο της πρώην γυναίκας του (βγήκε και κάτι καλό από αυτήν την ιστορία), ο Palmer είχε πει πως τα βαρέθηκε όλα αυτά και θα αποσυρθεί από την πολιτική[/color'] Πολύ αδιάβαστους σας βρίσκω! Άντε, για κάντε και καμιά επανάληψη γιατί σας βλέπω να μένετε στην ίδια τάξη Τις δύο πρώτες σεζόν τις έχω σε DVD, αλλά την τρίτη την έχω σε XVID με αποτέλεσμα να πρέπει να τη δώ στο PC μου, κάτι το οποίο δεν είναι βολικό. Έτσι έχω καιρό να τη δώ. Αλλά κάπου τη πήρε το μάτι μου σε DVD στο κέντρο. Δε θυμάμαι αν είναι R1 ή R2, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αγγλικούς υπότιτλους για τους έχοντες χαμηλή ακοή μόνο. Η τιμή του είναι κάπου 85 ευρώ. Αλλά είναι πολύ ακριβά, οπότε θα περιμένω να κυκλοφορήσει official μαζί με ελληνικούς υπότιτλους.
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εγώ ξεκίνησα μιά επανάληψη πριν λίγο καιρό. Η 1η και η 2η σαιζόν έφυγαν πολύ γρήγορα αφού τα έβλεπα 4-4 πάλι τα επεισόδια και μπορώ να πω ότι αν και ήξερα τι γίνεται στο τέλος, η σειρά διατηρούσε το ενδιαφέρον της. Πριν 10 μέρες άρχισα να βλέπω την 3η (από play.com τα DVD, με 35 λίρες) αλλά ρε γαμώτο ξενερώνω απίστευτα κάθε φορά που βλέπω την Chloe και είμαι μόλις στο 5ο επεισόδιο. Ελπίζω η 4η σαιζόν να είναι στα επίπεδα των 2 πρώτων (κατά προτίμηση της 2ης που απ'οτι έχω καταλάβει έχει και παρόμοιο θέμα).
sniper_206 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 I triti season ap'oso kserw tha vgei kata to Flevari se dvd me ellinikous ypotitlous
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Season 4 trailer εδώ! http://homepage.mac.com/csdesigns/24.htmlΤρέξτε!!!! Σ'αυτή τη σελίδα υπάρχουν τώρα 14 trailers, teasers και promos όπως και 2 real video streams με το νέο cast και αυτούς που επιστρέφουν (με προειδοποίηση γιά μεγάλο spoiler ). Άντε, άλλες 3 εβδομάδες έμειναν...
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Η δευτερη σαιζόν ήταν πιστευω η καλύτερη, αρνούμαι πάντως να δώ teaser ή trailer απο την 4η!
grigas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Άντε' date=' άλλες 3 εβδομάδες έμειναν... [/quote'] Μοnday, January 3rd.....2 βδομάδες και 1 ημέρα!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Swpa re,ara tha prolavw 4-5 writses prin mpow fantaros e?
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Η 4η σαιζόν ξεκινάει με δύο διπλά επεισόδια, την Κυριακή 9/1 και την Δευτέρα 10/1. Φωτιά θα πάρουν πάλι τα modems
KaizerSoze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 dim_b, ti enoeis re?Den sta stelenei o theios apo tin Ameriki?
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ο θείος μου τα στέλνει, αλλά ξέρεις πόσα emails ανταλλάσουμε μέχρι να συνεννοηθούμε;
cronos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ο θείος μου τα στέλνει, αλλά ξέρεις πόσα emails ανταλλάσουμε μέχρι να συνεννοηθούμε; Ο θείος στα στέλνει ή ο θεός?? Θα πάρουν πράγματι φωτιά τα μηχανάκια μέχρι να κατέβουν.
pseira Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 ΓΙΑΤΙ; α) Η ελληνική έκδοση της Season2 έρχεται σε 3 διπλά κουτιά απο DVD, πακεταρισμένα σε ενα χάρτινο περιτύλιγμα, ενώ στο εξωτερικό είναι σε στύλ κασετίνας (όπως οι σπεσιαλ εκδόσεις του Lord of the rings) β) Ο έλληνας πρέπει να πληρωσει 45-50€ όταν ο άγλλος και ο γερμανός 30-35; γ) Οι έλληνες εισαγωγείς δε σέβονται τους πελάτες τους..... Ελπίζω η 3η season να μην έχει τα ίδια χάλια.... Η 2η μοιάζει σαν να έχει custom εξώφυλλα, κατεβασμένα από το Ιντερνετ. Λέτε οι υπάλληλοι στην εταιρία να τα κατεβάζουν από πουθενά για να μην δουλεύουν και πολύ πολυ;
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μιά χαρά είναι αν έχει 45-50? στην Ελλάδα. Τόσο έχει και στην Αγγλία στα online shops. Στην Γερμανία έπεσαν ξαφνικά οι τιμές κάτω από τα 30? και είναι ευκαιρία να τσιμπίσω την 1η σαιζόν (από το amazon.de με Ελληνικούς υπότιτλους ) γιατί με χαλάει που τα DVD-R δεν μπορούν να μπουν στο ράφι δίπλα στις κασσετίνες των season 2 και 3. Γιά το α δεν γνωρίζω. Τα είδα στο video club σε πλαστικές θήκες με "περίεργα" εξώφυλλα, αλλά νόμιζα ότι ήταν φτιαγμένα από αυτούς γιά να μπορούν να τα βάλουν στο ράφι. Δεν με ενδιέφερε να τα νοικιάσω γιατί έχω την Αγγλική κασσετίνα εδώ και ένα χρόνο και την έχω ήδη δει 2 φορές.
pseira Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Εγω την 1η την πήρα από ebay.de μαζί με smallville season1 40€ και τα 2 Καλά ε; γι αυτό και με χαλάει η ελληνική έκδοση τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.