sniper_206 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Χθες τελείωσα την 2η season και θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα: spoiler Η 3η season είναι η ακριβώς επόμενη ημέρα βαση αυτών που εγιναν με τον Πάλμερ και τον Μαξ; Να υποθέσω ότι η Κειτ, η Νινα και η Σέρι θα παίξουν και σ'αυτόν τον κύκλο; spoiler Πάντως ήταν πολυ καλύτερη απο την 1η, ειχε τρελές ανατροπές και σε κρατούσε σε αγωνια συνέχεια! Δέκα τασακια γέμισα μεχρι να τελειώσει! Άντε τώρα να βγει κι η τριτη σε dvd με ελληνικούς υποτιτλους...
pseira Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 H triti einai 3 xronia meta ypoti8etai apo ti 2i!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 sniper_206, se ola nai,ektos apo tin Kate.Emfanizetai mono gia 30sec sto 1o episodeio mesw tilefwnou mesw mias synomilias pou afhnei safws na ennoithei pws eixe desmo me ton Jack pou omws o Jack diekopse.(opote den thewrw oti petaxa spoiler) Pantws i 3i xronia gia tin pleiopsifia apo mas(plhn tou gnwstou kakogoustou LL) htan xeiroteri tis 2is,peripou sta epipeda tis 1is(an kai proswpika marese kai i 1i kalytera)
dim_b Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Αυτές τις μέρες βλέπω ξανά την 2η σαιζόν και παρ'όλο που ξέρω την υπόθεση και είχα σκοπό να βλέπω 1-2 επεισόδια κάθε μέρα γιά να κρατήσει περισσότερο, έχω καταντήσει να βλέπω 4-5 μαζεμένα Σήμερα μου ήρθε και η κασσετίνα της 3ης σαιζόν, και θα δούμε πόσο θα πορωθώ με αυτή. Πάντως η 2η σαιζόν είναι κορυφαία γιατί εκτός από περιπέτεια είναι και πολιτικό θρίλερ αφού ένα μεγάλο μέρος της υπόθεσης αφορά τα παιχνίδια εξουσίας.
sniper_206 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Afou dieksagetai 3 xronia meta pws mas eksigei gia ton Palmer? spoiler Zei telika? Peite mou gia na min perimenw! Oxi polles leptomereies apla na mathw thelw! spoiler
pseira Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Ennoeitai re sniper! ** Spoiler maybe Stin proigoumeni selida rwtousa k gw gia ayto pou pa8ainei o palmer sto telos tis 2is, alla telika den itan tpt **
sniper_206 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Stin proigoumeni selida rwtousa k gw gia ayto pou pa8ainei o palmer sto telos tis 2is, alla telika den itan tpt Nai pseira, twra eida to post sou stin proigoumeni selida! To eixa ksanadei alla den to diavasa olokliro giati ithela alla 5 epeisodia na teleiwsw ti 2i season tote kai den ithela na mathw kati parapanw!
dim_b Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Η 4η σαιζόν θα κάνει πρεμιέρα με 3 επεισόδια μαζεμένα (γιά να μας αποζημιώσει γιά την αναμονή). 2 επεισόδια την Κυριακή 9/1 και άλλο ένα την Δευτέρα 10/1.
LL_NEO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Η 4η σαιζόν θα κάνει πρεμιέρα με 3 επεισόδια μαζεμένα (γιά να μας αποζημιώσει γιά την αναμονή). 2 επεισόδια την Κυριακή 9/1 και άλλο ένα την Δευτέρα 10/1. NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI Θα κανονίσω να πάρω την άδεια των εορτών τότε και θα περιμένω να τα κατεβάσω....
hawkj83 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 E re douleia pouthaxei...o wolfhawk :roll: Γιουπιιιιι! Επιτέλους! Αν κ είμαι επιφυλακτικός για τη νέα season!
dim_b Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Γιατί βρε; Θα έχουμε τον Jack και ένα εντελώς νέο cast. Τους προηγούμενους τους είχαμε μάθει καλά και ήταν πολύ προβλέψιμοι. Το μόνο που θέλω να δω, είναι ο πρώην πρόεδρος να γίνεται κομμάντο και να κυνηγάει τρομοκράτες μαζί με τον Jack (σίγουρα θα ήταν και αυτός στις ειδικές δυνάμεις κάποτε, όπως όλοι οι πρόεδροι ) ΥΓ. Θέλω να δω και την Kim σε αποκαλυπτικές πόζες αλλά ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειτε να γίνει
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Giati re dim fovatai,opws kai egw oti mallon exoun xemeinei apo idees.Synithws sta serial otan kaneis mia kampi dyskola xanagyrnas.Elpizw na diapseystw
cronos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Έχωντας δεί πλέον και τις τρείς σαιζόν μπορώ να πώ ότι η κορυφαία (για μένα βέβαια) είναι η τρίτη. Η πρώτη είναι καλή έχει μπόλικες ανατροπές αλλά μερικά επισόδεια είναι τραβηγμένα από τα μαλιά. Για παράδειγμα η γυναίνα του Jack μαζί με την κόρη του Kim, πιάνονται και δραπετεύουν πάνω από 15 φορές συνολικά. Όσο ηλίθιος κι αν είσαι μετά την πρώτη φορά φροντίζεις να είσαι πιο προσεκτικός. Για τη δεύτερη σαιζόν (έχοντας δεί πρώτα τη τρίτη) περίμενα πολύ περισσότερα. Από ένα σημείο κι έπειτα έγινε προβλέψιμη. Το μόνο που προσπαθούσαν να κάνουν είναι να σταματήσουν ένα πόλεμο. Η δυσπιστία με την οποία αντιμετώπιζαν τον Jack σχετικά με τις πλαστές κασέτες της Κύπρου είναι ανεπανάληπτη. Λές και ήταν όλοι στο κόλπο για να γίνει αυτός ο πόλεμος. Από τον αντιπρόεδρο μέχρι τον τελευταίο γραμματέα. Αυτά δε γίνονται. Από την άλλη για να δείξουν παράλληλη ιστορία με την Kim το τραβήξανε μέχρι εκεί που δε πήγαινε. Κατηγορία για φόνο, απαγωγή, παρολίγο να γίνει μεζές για τα πούμα, να την βιάσει ο τυπάς με το καταφύγιο, εμπλέκεται στη ληστεία της κάβας με νεκρό και σα να μην έφταναν όλα αυτά πάει μετά να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι του εργοδότη της μ'αυτόν ακόμα να τον ψάχνει η αστυνομία. Το πρώτο μέρος που θα γύριζε για να κρυφτεί θα ήταν το σπίτι του όπως και έγινε. Και φυσικά ο αστυνόμος που την συνόδευε έμεινε στο αμάξι. Αυτά δεν γίνονται. Η πιο ισορροπημένη σαιζόν πιστεύω είναι η τρίτη. Ο ιός πιστεύω είναι κάτι πιο άμεσο από το να ξεσπάσει ένας πόλεμος. Πάντως έχοντας δεί την τρίτη πρίν από τη δεύτερη σαιζόν, και έχοντας ακούσει ότι υπάρχει συνέχεια από την μία σαιζόν στην άλλη, περίμενα κάποια στιγμή να δώ στη δεύτερη τους μεξικανούς της τρίτης. Υπήρχαν συνέχεια αναφορές για την φιλία του Jack στο παρελθόν με τους μεξικανούς, προφανώς όμως αναφερόντουσαν σε αποστολή στο μεσωδιάστημα δεύτερης και τρίτης σαιζόν. Τώρα περιμένουμε όλοι με αγωνία την τέταρτη σαιζόν. Να δούμε τί θα σκαρφιστούν τώρα. Κάποια θέτατα τα έχουν ήδη εξαντλήσει. Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου στην πρώτη. Πυρηνικά, άραβες και έναρξη πολέμου στην δεύτερη. Βιοχημικά όπλα στη τρίτη. Πλέον στην τέταρτη πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Αυτό που τους μένει είναι η απαγωγή του προέδρου Palmer και να ζητούν κάτι πολύ παλαβό για λύτρα. Δε μπορώ να φανταστώ τί άλλο τους μένει. Και φυσικά δε θα με παραξένευε αν η σειρά τελείωνε στην τέταρτη σαιζόν λόγω έλλειψης ιδεών. Αυτά. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.