Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Jack eklapse giati syneiditopoiise ta osa eixan symbei tis 24 wres poy perasan...Anagkastike na skotwsei ton Chapelle, na kopsei to xeri toy Chase, o tony paei gia fylaki (an k pistevw oti o proedros mporei na toy dwsei mia proedriki amnistia i kati tetoio - eidika an to zitisei o Jack) kai tosa alla...Hthele na deiksei o poiitis oti akoma kai o megas Jack Bauer einai anthrwpos...

By the way simera ekana to apistefto...Sikwthika stis 5 gia na katevw londino kai eida to episodeio sto lewforeio me akoystika....H xara toy na exeis laptop!!!

Δημοσ.

Γι' αυτό δεν μπαίνω σε τέτοια τοπικ πριν δω τα επεισόδια... :P

Εμένα μ' άρεσε. Αν κ όπως έχω πει η 2η σεζόν μου έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση. Ίσως στην 3η έφταιγε κ η αναμονή κάθε βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο... :roll: Αναμένουμε τώρα την επόμενη...

btw ούτε ο Jack θα παίζει λογικά... Θα βρίσκεται σε κανένα κέντρο αποτοξίνωσης! :mrgreen:

Δημοσ.

Μπα, το λέει ο σεναριογράφος στο 24inside που αναφέρω λίγο πιο πάνω: Ο Jack είναι ο μόνος σίγουρος από το cast της Season 4 (εξ' άλλου, ο Kiefer είναι και παραγωγός του show:))

Δημοσ.

Auto me ton Tony kai thn lysh pou leei o grigas tin skeftomoun kiegw,o Proedros gia kati tetoies periptwseis exei to dikaiwma na dinei xarh.An kai na pw tin alithia,den nomizw na xanagyrisei sto CTU.Eipame xarh-xarh mhn paei mesa alla den ekane gia tin doulia

Δημοσ.

Καταρχάς το χέρι του Chase ξανακολλάει οπότε θα μπορεί να δείχνει τη δέουσα προσοχή στα "δίδυμα" της Κιμ ταυτόχρονα

Αλλά ρε γαμώ την τρέλα μου, γιατί Γιατί ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ έβαλαν τον Jack να κλαίεί στο τέλος μου λέτε; Ο Jack που κάθε καθίκι / κωλόπαιδαρας / τσόγλανος / παράσιτο τον έχει ως πρότυπο; Ο Jack απο το I'm gonna need a hacksaw να ξεπέσει στο "Μπουχουυυυυυ έφαγα στεγνά το χέρι του γκόμενου της ορφανής απο μάνα κορούλας μου, ο προεδρούλης μου μπορεί να μην ξαναεκλεχτεί και ο Τόνυ έφαγε χοντρή ήττα"; Ποιο θα είναι τώρα εμένα το role model μου;

Μετά απο αυτά δεν θα παραξενευτώ αν δω αύριο τον Jack στον ηλεκτρικό να πουλάει χαρτομάντηλα προκειμένου να τσιμπήσει το φιξάκι του...

Δημοσ.

24

Season 4

Skhnh 1

Hlektrikos stathmos Neou Irakleiou

O Keyser Soze vrisketai mesa se ena vagoni.Xafnika mpainei enas typos,kai molis kleisoun oi portes arxizei:"Me lene Jack kai ntrepomai giauto pou kanw.Den eimai eglhmatias,den eimai kleftroni.Me edeixe i thleorash,eixa paei ston kyrio Makh.Edw einai to xarti tou Euaggelismou.Sas parakalw,parte ena paketo xartomanthla-euxaristw poly kopelia-gia na me voithisete na faw ena kommati pswmi-nase kala palikari-ntrepomai poly giauto pou kanw...."

Δημοσ.

Όχι δεν θα ξεκινά έτσι. Στη 4η σαιζόν θα γίνεται έκρηξη στο μετρό των αθηνών λίγο πριν τους ολυμπιακούς, οπότε θα έρχεται ο Jack με όλη τη CTU για να αποτρέψει τα χειρότερα. Τώρα αν στο τέλος του 24ώρου δεί ότι πουλώντας χαρτομάντηλα στον ηλεκτρικό θα βγάζει περισσότερα χρήματα απ'ότι στη CTU αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια θα μπορούσε ωραιότατα να βγάλει και στο κλαρί την κορούλα του, οπότε θα του περίσσευαν και λεφτά για κοκαϊνη,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...