grigas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 O Jack eklapse giati syneiditopoiise ta osa eixan symbei tis 24 wres poy perasan...Anagkastike na skotwsei ton Chapelle, na kopsei to xeri toy Chase, o tony paei gia fylaki (an k pistevw oti o proedros mporei na toy dwsei mia proedriki amnistia i kati tetoio - eidika an to zitisei o Jack) kai tosa alla...Hthele na deiksei o poiitis oti akoma kai o megas Jack Bauer einai anthrwpos... By the way simera ekana to apistefto...Sikwthika stis 5 gia na katevw londino kai eida to episodeio sto lewforeio me akoystika....H xara toy na exeis laptop!!!
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ρεεε! άλλαξε το χρώμα σε άσπρο! Μην πετάς τα spoilers έτσι!!!
grigas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Ooops...atimi nysta....aporw pws o bauer antexei 24 wres seri....elpizw na eisai o monos poy ta diavase...thanks gia tin paratirisi...
hawkj83 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Γι' αυτό δεν μπαίνω σε τέτοια τοπικ πριν δω τα επεισόδια... Εμένα μ' άρεσε. Αν κ όπως έχω πει η 2η σεζόν μου έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση. Ίσως στην 3η έφταιγε κ η αναμονή κάθε βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο... :roll: Αναμένουμε τώρα την επόμενη... btw ούτε ο Jack θα παίζει λογικά... Θα βρίσκεται σε κανένα κέντρο αποτοξίνωσης!
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μπα, το λέει ο σεναριογράφος στο 24inside που αναφέρω λίγο πιο πάνω: Ο Jack είναι ο μόνος σίγουρος από το cast της Season 4 (εξ' άλλου, ο Kiefer είναι και παραγωγός του show:))
KaizerSoze Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Auto me ton Tony kai thn lysh pou leei o grigas tin skeftomoun kiegw,o Proedros gia kati tetoies periptwseis exei to dikaiwma na dinei xarh.An kai na pw tin alithia,den nomizw na xanagyrisei sto CTU.Eipame xarh-xarh mhn paei mesa alla den ekane gia tin doulia
hawkj83 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 O Tony ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίζει κ στην επόμενη season... :roll:
Toufas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 i chloe einai pio spastiki apo tin sherry telika ante kairos na psofisei i kaliteri sezon itan i 2i gia mena
LL_NEO Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Καταρχάς το χέρι του Chase ξανακολλάει οπότε θα μπορεί να δείχνει τη δέουσα προσοχή στα "δίδυμα" της Κιμ ταυτόχρονα Αλλά ρε γαμώ την τρέλα μου, γιατί Γιατί ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ έβαλαν τον Jack να κλαίεί στο τέλος μου λέτε; Ο Jack που κάθε καθίκι / κωλόπαιδαρας / τσόγλανος / παράσιτο τον έχει ως πρότυπο; Ο Jack απο το I'm gonna need a hacksaw να ξεπέσει στο "Μπουχουυυυυυ έφαγα στεγνά το χέρι του γκόμενου της ορφανής απο μάνα κορούλας μου, ο προεδρούλης μου μπορεί να μην ξαναεκλεχτεί και ο Τόνυ έφαγε χοντρή ήττα"; Ποιο θα είναι τώρα εμένα το role model μου; Μετά απο αυτά δεν θα παραξενευτώ αν δω αύριο τον Jack στον ηλεκτρικό να πουλάει χαρτομάντηλα προκειμένου να τσιμπήσει το φιξάκι του...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 24 Season 4 Skhnh 1 Hlektrikos stathmos Neou Irakleiou O Keyser Soze vrisketai mesa se ena vagoni.Xafnika mpainei enas typos,kai molis kleisoun oi portes arxizei:"Me lene Jack kai ntrepomai giauto pou kanw.Den eimai eglhmatias,den eimai kleftroni.Me edeixe i thleorash,eixa paei ston kyrio Makh.Edw einai to xarti tou Euaggelismou.Sas parakalw,parte ena paketo xartomanthla-euxaristw poly kopelia-gia na me voithisete na faw ena kommati pswmi-nase kala palikari-ntrepomai poly giauto pou kanw...."
cronos Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Όχι δεν θα ξεκινά έτσι. Στη 4η σαιζόν θα γίνεται έκρηξη στο μετρό των αθηνών λίγο πριν τους ολυμπιακούς, οπότε θα έρχεται ο Jack με όλη τη CTU για να αποτρέψει τα χειρότερα. Τώρα αν στο τέλος του 24ώρου δεί ότι πουλώντας χαρτομάντηλα στον ηλεκτρικό θα βγάζει περισσότερα χρήματα απ'ότι στη CTU αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
LL_NEO Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια θα μπορούσε ωραιότατα να βγάλει και στο κλαρί την κορούλα του, οπότε θα του περίσσευαν και λεφτά για κοκαϊνη,
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Akoma kalytera tha htan an evgaze sto klari tin Nina kai tin Michelle(autes oi 2 panta mou fernoun sto myalo kati pou perilambanei mia arena kai poly marmelada)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.