Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν συγκρίνουμε τα προτελευταία (23α) επεισόδια των 3ων season, νομίζω πως αυτό της 1ης season είχε το μεγαλύτερο σασπένς απ' όλα. Και τα άλλα καλά είναι, δε λέω, αλλά δεν είχαν τη μεγάλη ανατροπή όπως το 1ο.

Θυμάμαι, πως όταν τέλειωσε, δεν κρατήθηκα και έβαλα κατευθείαν να δω και το 24ο (ούτε για κατούρημα δεν πήγα)...

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κανα emoticon όπου να βαριούνται οι δυο χούφτες απο την πλευρά των μικρών δάχτυλων για να το αφιερώσω στον $%#@$%#% KeyserSoze?

οι θιασώτες των Friends κατάλαβαν

Δημοσ.

mhpws yparxei kapoio emoticon pou me tin panw pleura tis palamhs na kaneimia kinisi apo to mesa tou sagoniou pros ta exw na tin afierwsw ston ilithio ton LL??

George symfwnw gia tin anatoph,exakolouthw omws na thewrw pio endiaferousa season ws pros tin thematologia kai ola tin 2h

Δημοσ.

george ναι η πρώτη σεζόν είχε σίγουρα περισσότερη αγωνία στο τέλος, αλλά μην ξεχνάς πόσο κουραστική έγινε στο μεσοδιάστημα. 4 απαγωγές της Κιμ. For crying out loud.

Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι βλέπω πλέον ένα επεισόδιο/εβδομάδα και επομένως δε μπορεί να υπάρχει κορεσμός, αλλά αντίθετα τσιτώνομαι όλο και περισσότερο, αλλά προσωπικά θεωρώ μακράν καλύτερη την τρίτη σεζόν. Και όσον αφορά τον Tony, αράχτε ρε σεις, θα πάρει προεδρική χάρη.

Μια άλλα απορία. H Kirsten Dunst που εμφανίζεται στα credtis στο imdb που είναι;

Δημοσ.

Κι εμένα, συνολικά μου φαίνεται πως η season 3 είναι καλύτερη.

Μια άλλα απορία. H Kirsten Dunst που εμφανίζεται στα credtis στο imdb που είναι;

Αυτό, που ακριβώς το είδες στο IMDB? (στραβός είμαι?)

Δημοσ.

Όντως τώρα δε φαίνεται. Θυμάμαι όμως ένα τόπικ στο imdb αν θυμάμαι καλά όπου συζητούσαν το γεγονός ότι στο cast εμφανιζόταν και αυτή. Θα ψάξω να το βρω

Δημοσ.

Pithanws

Alla re LL ti se enthousiase stin 3i pera apo to gnwsto eyxaristo toiu teleutaiou episodeiou?

I ypothesh Palmer vareth kai entelws asxeth apo tin ypothesh Bauer

Synexomenes anatropes kai allages kateythinsewn,eidika mexri na fygoun apo to Mexico,toses pou egw varethika,elega oti kai na ginei tha allaxei.

Parodikes katastaseis twn 2-3 episodeiwn kai xarakthres tou episodeiou

E,to mamisane kai psofise stin poikilia.Twra pros to telos eftiaxe alla kai pali....

Δημοσ.

Η μη σχέση Palmer και Bauer στο συγκεκριμένο κύκλο είναι το μόνο μείον. Απο κει και πέρα, οι ανατροπές των πρώτων επεισοδίων ήταν κάτι που το γούσταρα αρκετά.

Στην πρώτη σεζόν είπαμε ποιο ήταν το σπαστικό. Απήγαγαν την Κιμ 4 φορές (και δεν την εχμ ξέρεις ούτε μια). Στη δεύτερη κάτι που δε μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι ουσιαστικά η δράση μπορεί να χωριστεί σε δυο κομμάτια διάρκειας 12 ωρών. Εννοώ μέχρι την έκρηξη και μετά. Ύστερα συμβαίνουν άλλα που ναι μεν έχουν σχέση με την υπόθεση αλλά δε σε στρεσάρουν τόσο. Η σειρά μπήκε σε μια "καλμα" κατάσταση ΠΑΡΑ πολύ νωρίς.

Δημοσ.

Emena stin 2i marese PARAAAAA POOLY to politiko paixnidi META tin ekrhxh kathws kai the bad ass Jack me ta I'm gonna need a hacksaw.Kai re sy eidika stin 3i oxi se 2 kommatia twn 12 wrwn,se 4 kommatia twn 6 wrwn kalytera

Δημοσ.

E όχι δα. Απο την αρχή μέχρι το τέλος ο πρωταρχικός σκοπός είναι η εξασφάλιση των φυαλιδίων.

Όπως και να χει, με cliffhanger ή χωρίς, εγώ τραβάω τα βυζιά μου απο την αγωνία για μεθαύριο...

Δημοσ.
Emena stin 2i marese PARAAAAA POOLY to politiko paixnidi META tin ekrhxh kathws kai the bad ass Jack me ta I'm gonna need a hacksaw.Kai re sy eidika stin 3i oxi se 2 kommatia twn 12 wrwn,se 4 kommatia twn 6 wrwn kalytera

Θα συμφωνήσω με τον comrade kayser!

Βασικά για μένα η 2η ήταν καλύτερη (ίσως μέχρι να δω τα τελευταία επεισόδια της 3ης). Αλλά η 2η ήταν σαν σύνολο τέλεια!

Δημοσ.

Nai re LL htan i anazhthsh twn fiallidiwn,alla mono auto emeine stathero!!

Ola ta alla allaxan toso ma toso poly.Poios thymatai p.x. tous aderfous Salazar?I ton Amador?Ton pitsiriko sthn arxh?

A,kai kati allo,gia na sou deixw oti kakws epimenoun toso poly sto real-time:

Poly eukola den egine normal o Jack?Autos den htan prezaki?Mesa se 6 wres omws petyxe auto pou tosa kentra apotoxinwshs den petyxenoun se xronia.

Den thatan kalytero an tis aneptysan se 4-5 meres?Kai pali,alla thatan pio pisteuto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...