Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προσθέστε και μένα στους εθισμένους. Φοβερή σειρά αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί κάποιος να περιμένει κάθε εβδομάδα να βλέπει ένα ένα τα επεισόδια :D

Aνακοινώθηκε και 4η σεζόν

http://www.canoe.ca/Television/apr22_fox-sun.html

Σύμφωνα με την εκθετική συνάρτηση που ακολουθεί ο εθισμός στο 24 θεωρώντας ότι τώρα βρίσκεσαι στιν μέση της 1ης season και ότι έχουμε Σάββατο βράδυ λογικά κάπου την Δευτέρα το απόγευμα θα περιμένεις το 3x20 το οποίο τυχεράκια θα μεταδωθεί την Τρίτη...Από εκει και πέρα welcome to the club...Θα περιμένεις μία ολόκληρη εβδομάδα για το 3x21...:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσ.

KaizerSoze, όχι ότι έχω πρόβλημα (αφού δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην έχω δει), αλλά πρόσεχε λίγο τα spoilers γιατί ο πρόεδρος δεν έχει δει το τελευταίο επεισόδιο και θα σε αποκυρήξει (αν και άλλο είναι αυτό που τον καίει τώρα... :lol:).

Δημοσ.

Dudes sorry,epesa o idios stin m@l@kia pou elega stous allous,den tha epanalifthei.Pantws DEN sou apokalypsa kati tromero,me tin ennoia den soupa xereis autos tha kanei auto ktl. E,OK kati tha zitage no big deal

Δημοσ.

Έλα ρε μήτσο ντον'τ γόρυ αφού με ξέρεις με τα σπόιλερ δε χαμπαριάζω εγώ :)

Οι άλλοι οι μήτσοι να δω πότε θα φιλοτιμηθούν να δώσουν στον φτωχό πλην τίμιο (?) LL τα επεισόδια.

Δημοσ.
Έλα ρε μήτσο ντον'τ γόρυ αφού με ξέρεις με τα σπόιλερ δε χαμπαριάζω εγώ :)

Οι άλλοι οι μήτσοι να δω πότε θα φιλοτιμηθούν να δώσουν στον φτωχό πλην τίμιο (?) LL τα επεισόδια.

Παραπονιάρη LL.....Δευτέρα μεσημέρι με το που θα γυρίσεις απο δουλειά θα έχεις πράμα να δεις...περισσότερα απο MSN

Δημοσ.

Να σαι καλά ρε grigas. Οι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι και επειδή εγώ βρίζω τον Κούντο (τον γκέουλα του fame story) μου κρατάνε μούτρα και δε μου τα δίνουν...

Δημοσ.

Toufa,molis to eida,mia xara episodeio

Des edw...

Diafwnw gia tin Cloe!Exei kanei tin perisoterh douleia!!Oloi tis fwnazoun kai tous exei swsei ton kolo kai me thn Nina kai me tous doryforous sto Mexico kai twra me ton Adam,kai me to mwro tou Chanse.Deixnei oxyderkeia,efeuretikotita kai ypomonh megalh.Ektos....san poly viastikh na vgalei poly kosmo(ton Chanse,ton Adam) apo tin mesh.Epishs,kapoios sfyrixe ston Saunders gia to poulmanaki pou itan i Michelle.RE mpas exoume neo mole sto CTU??

Episis,autos o Saunders ektos tou oti einai poly gatos maresei pou den ekane to pleon klassiko "Apagagw tin Kim" ,i opoia Kim akoma na mpei se megalous mpelades pws kietsi?, an kai edw pou ta leme...GIATI den to ekane?Giati den tin ekatse stin Kim,na swsei kai tin korh tou?Mystiria ypothesi

A,kai ena allo mystirio:Autos o Saunders,ektos tou oti exei pio polles gadgeties kai apo ton Astynomo Sainh exei pollous porous,pollous anthrwpous kai polla fraga.Lete na mathoume pote gia poion douleie?Sigoura kapoios kryvetai apo pisw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...