Προς το περιεχόμενο

24

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα, αφού είδα κι εγώ τα πρώτα 8 επεισόδια (εντάξει, είναι πολύ λίγα ίσως) μπορώ να πω την (υποκειμενική εννοείται) γνώμη μου για το 24........

Καταρχάς δεν θα κάτσω να βρω τα υπόλοιπα να τα δω........ Τα 8 πρώτα ήταν σαν μια μέτρια αστυνομική αμερικάνικη περιπέτεια............την οποία την τραβάνε απο δω, την τραβάνε απο κει μπας και μεγαλώσει για να χωρέσει στη διάρκεια μιας τηλεοπτικής σεζόν....... Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έχει λογικά λάθη μέσα που προσωπικά δεν τα συγχωρώ σε ταινίες..... Πχ, τι είναι αυτό με τον μαύρο πρόεδρο?!? Προσοχή, ΔΕΝ είμαι ρατσιστής και μακάρι να ήταν και τώρα Αμερικάνος μαύρος πρόεδρος μπας και έκανε τίποτα για τους δικούς του και όχι μόνο, αλλά απλά δεν γίνεται..........ούτε τώρα, ούτε και σε 300 χρόνια......... Και μετά αυτή η ηλίθια η κόρη του ΠΟΣΟ ηλίθια μπορεί να είναι ώστε να πάει στην μαύρη ερημιά να βρει δυο άγνωστους? Έλεος πια................

Τέλος πάντων, όπως είπα υποκειμενική η γνώμη, έχει και κάποια θετικά η σειρά αλλά...........δεν μου άρεσε..............:(

Τζάμπα και τα Tayio τα DVD........:)

Δημοσ.

Είναι πολύ αξιόλογη σειρά. Πάνω απ'όλα ΣΕΙΡΑ. Δεν είναι ταινία. Έβλεπα χθες το 24 Exposed και έδειχνε πως είχαν 15 μέρες περίπου για κάθε επεισόδιο, στο τέλος περίπου της season. Π.χ. η έκρηξη στα γραφεία του CTU έγινε μια φορά, δεν χωρούσε λάθος λόγω bugdet. Γενικά την βρίσκω πολύ καλή σειρά και δεν περίμενα το 24 για να καταλάβω οτι στις Αμερικάνικες παραγωγές υπάρχει το στοιχείο της προπαγάνδας.

Δεν με ενόχλησε το γεγονός της κατηγοριοποίησης της Μέσης Ανατολής ή οτι ο προθυπουργός είναι role model και άλλα παρόμοια ούτε και με "επηρέασε".

Νομίζω πως όλοι παραδέχεστε την πρωτοτυπία του 24ώρου και την επιτυχία δημιουργίας αυτού του κλίματος.

Αναμένω την 3 season.

Υ.Γ. Jack Bauer is the man.

Δημοσ.

@Grigas

Toxerw oti exei kylisei poly nero sto avlaki alla o Ramon den anoixe ton io,mono to kapaki tou container,kati pou sigoura thakane kai i Nina,twra an ginei kati pou na to anatrepei stin synexeia don't knowalla pantws to container,oxi to mpoukalaki

@everyone

Xerw oti pithanotata tha ginei kati kai tha anastithei alla i skini pou tin katharizei o Jack se styl Brad Pitt sto Seven itan theikh!!!gia mena omws mia skini itan ola ta gafra,to xamogelo sto telos tou proigoumenou episodeiou otan tis anakoinwnei oti to kolpo me ton worm sto CTU system den petyxe.I fatsa tis alla kai tou Jack gia polla xysimata

p.s. Exw dei mexri 3x14,xerw oti 15-17 lene poly alla mexri na dw please don't spoil me

Δημοσ.

Ego exp arxisei tis teleutaies meres kai eimai stin arxi akoma exo dei tin misi 1 season kai exo pathei plaka anyway den exo diavasei sxedon kanena apo ta post sas gia na min matho kati gia parakato kai kseneroso kserei kaneis pote tha erthei i season 2 ellada???

Δημοσ.
April 13, 2004

Tonight's episode of 24 has been preempted because of a last-minute press conference that is being held by President Bush. The episode will be shown this Sunday, April 18th, at 9:00 PM EST.

Εμείς τι φταίμε τώρα; :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Molis simera teleiosa tin proti season mesa se 5 meres tin eida olokliri afou exo vasimes ipopsies oti me lene Jack Bauer

Anyway tin season 1 tin latrepsa paroli tin ipervoli tis den me ksenerose katholou imoun oli tin ora stin tsita kai oti ithela na do auto evlepa den apogoiteutika katholou ...

Kserei kaneis pote tha erthei i season 2 stin Ellada?

Δημοσ.

Εγω πριν λίγο ολοκλήρωσα την 1η σαιζόν (σε 3 μέρες και κυρίως σε βραδινές ώρες :shock: ) παρουσιάζω ήδη συμπτώματα τάυτισης, η σειρά είναι πολύ καλή.Περιμένω να δώ και το 2ο μέρος

Δημοσ.

nai,to grapsane kai oi typoi sto site tou Saunders!!!Nai,thymaste to site pou leei o Saunders ston Palmer na steilei (axou,to xehasa) kapws san silverimports.com??E,to ftiaxane oi typoi tou 24!!Vasika den exei tipota pera apo ena Thank you for your support mplampla .....and we signed for season 4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...