Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.

Μετά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού έχω κάποια θέματα με τις γνωστοποιήσεις μου.

Πχ αν με καλέσουν και τους το κλείσω παλιά μου εμφάνιζε στην οθόνη κλειδώματος σαν αναπάντητη και έπεσαν πάλι πίσω έτσι γρήγορα τώρα δεν το εμφανίζει και αναγκάζομαι να πηγαίνω στο αρχείο κλησεων..

Επίσης είχα μια υπομνημιση και δεν μου ήρθε ειδοποίηση απλά είσαι το κόκκινο σήμα στο εικονίδιο για να καταλάβω ότι έχω ειδοποίηση.. πρέπει να το συνηθίσουμε;; η να κάνω μια επαναφορά;; το κάνει σε άλλους;;

Δημοσ.

Αυτό το θέμα με τις κλήσεις το έχω και γω και είναι πολύ ενοχλητικό. Πρώτα με μία κίνηση, έκανα κλήση στην αναπάντητη. Τώρα είναι πολύ πιο σύνθετο το πράγμα.

Δεν έχει να κάνει με την κατάργηση του "slide to unlock", ( άλλη ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαζομάρα), διότι αν η αναπάντητη είναι "φυσιολογική", τότε είναι ορατή στην οθόνη κλειδώματος.

Μετά από ψάξιμο, έχω κάνει λίγο πιο γρήγορο το άνοιγμα του iPhone, αλλά χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Γιατί τα κάνει αυτά η apple. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε κάνει να θέλεις να πιάσεις από το λαιμό κάποιο προγραμματιστή της, (όχι για να τον πνίξεις, αλλά για να δεις αν έχει σφυγμό!).  Εκεί που βολεύεσαι σε κάτι και κάνεις την δουλιά σου απρόσκοπτα, ξαφνικά πρέπει να χάνεις πολύτιμο χρόνο για να επαναφέρεις τα αυτονόητα.

Δημοσ.

Αυτό το θέμα με τις κλήσεις το έχω και γω και είναι πολύ ενοχλητικό. Πρώτα με μία κίνηση, έκανα κλήση στην αναπάντητη. Τώρα είναι πολύ πιο σύνθετο το πράγμα.

Γιατί τώρα δε κάνει κλήση στην αναπάντητη με μία κίνηση?

Δημοσ.

Η μόνη λύση για μένα είναι να βάλω στα αγαπημένα όσα άτομα θέλω και να μπουν ως widget για να καλώ γρήγορα αλλά καμία σχέση με παλαιότερα.. ελπίζω να το φτιάξουν μελλοντικά...

Δημοσ.

Γιατί τώρα δε κάνει κλήση στην αναπάντητη με μία κίνηση?

Όταν σε καλούν και το ακυρώσεις, (για να μην του χρεώσεις και να τους πάρεις πίσω π.χ.), τότε δεν εμφανίζεται πια η κλήση, στην οθόνη κλειδώματος.

Δημοσ.

Μόλις έκανα την 10.0.2

Για να δούμε αν στρώσει καθώς εκανε στο viber κατι σαν κολλήματα ..

Γενικά πάντως δεν εχει παρουσιάσει κατι στο δικο μου εκτός αυτο στο viber

Δημοσ.

Εγώ με το πέρασμα της 10.0.2 είδα διαφορά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τώρα με τις γνωστοποιήσεις αλλά το θέμα με την απόρριψη κλήσης συνεχίζει να υπάρχει μάλλον δεν είναι bug αλλά μια "επιλογή".

Δημοσ.

Σου λέει κανέναν αριθμό σφάλματος, η κάτι στο μήνυμα που σου βγάζει;; κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών αφού πρώτα κανείς back up αλλιώς πέρασε την από υπολογιστη

Δημοσ.

Αφού περάσει κανα 20λεπτο που φορτώνει την αναβάθμιση ... μόλις φτάσει να κανει απο την λήψη στην εγκατάσταση μου γράφει "παρουσιάστηκε σφάλμα " ...

Θα κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών να δω .. Ευχαριστω .

Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα μας το iOS 10 γενικότερα. Είναι οι γνωστοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, όταν κάνεις απόρριψη κλήσης. Ας μην ξεφεύγουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...