darksoldier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπεριζω το φορουμ. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα οσο αναφορα το δικτυο που θελω να κανω.Συγκεκριμενα.Θελω να στησω ενα δικτυο ασυρματο απο το σπιτι μου προς ενα αλλο σημειο P2P link δηλαδη ετσι ωστε να μοιρασω στην αλλη ακρη ιντερνετ.Η γεφυρα γινεται με 2 NANOBEAM M-19 με το ενα σε ρολο AP STATION και το άλλο σε CLIENT.Στη μεριά του client εχω κουμπωσει την ethernet σε ενα αλλο AP της ZYXEL το WAP3205 και εδω ξεκιναει το προβλημα.Το δικτυο ειναι γεφυρωμενο και εχω κάνει LOCK αλλα το ZYXEL δεν μου δινει προσβαση στο ιντερνετ.Τι μπορεί να εχω κανει λάθος?Μηπως θα επρεπε μετα τον CLIENT να κουμπωσω καποιο switch και μετα το AP...η δεν παιζει ρόλο? Σας ευχαριστω
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το Zyxel πως είναι ρυθμισμένο; Δηλαδή mode λειτουργίας, διευθύνσεις κλπ. Αν κουμπώσεις το καλώδιο από το 2ο ΑΡ σε υπολογιστή (αντί του Zyxel) έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο;
giovanisio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τσέκαρε αν το WDS (Bridge mode) είναι ενεργοποιημένο στα NanoBeam
darksoldier Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 τελικά στηθηκε και δουλεψε με επιτυχία.Ηταν απο ενα reset και εστρωσαν ολα.Το link στο 1 χιλιομετρο με air max με συνδεση 150mbs και χαμηλό ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα