Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια λέω να βάλω 2x14 μπροστά push και 1x14 πίσω, 1x14 πάνω pull θα είναι οκ? Τέλος η ψυκτρα αυτή θα με καλύψει για χαμηλές θερμοκρασίες? Οι μεγαλύτερες είναι για overclocking? Τώρα παίζω 17 βαθμούς idle και 28 σε load (diablo 3) 1) Ok 2) Κάνε μια δοκιμή πρώτα με αλλαγή των του κουτιού και μετά βλέπεις. Καλά σου είπε ο vasilis 07 για αλλαγές σταδιακά.
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως αν έβαζα ένα 14αρι στην H55 αντί για τον corsair Που έχει έστρωνε και εκεί ο θόρυβος?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό ήθελα να πώ δοκίμασε πρώτα με αλλαγή των stock στο κουτί και μετά κοιτάς και για τον stock της υδρόψυξης. 120άρι θα βάλεις εκεί pwm. Ξεκίνα με αυτούς στο κουτί και βλέπεις.
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ωραία ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε η παραγελλία και περιμένω Επίσης εχθές που το έκλεισα με όλους τους ανεμιστήρες κλειστούς κατάλαβα ότι το επόμενο μετά την υδρόψυξη σε φασαρία είναι το τροφοδοτικό....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε η παραγελλία και περιμένω Επίσης εχθές που το έκλεισα με όλους τους ανεμιστήρες κλειστούς κατάλαβα ότι το επόμενο μετά την υδρόψυξη σε φασαρία είναι το τροφοδοτικό.... Με το καλό. Ποιό είναι και πότε το πήρες;
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Corsair VS650 80+ , τον Απρίλη με όλο το σύστημα. Τελικά αγόρασα και έναν 120αρη Bequiet PWM για την υδρόψυξη (χαμένος δεν πάει) να μην ξαναπληρώνω μεταφορικά
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πειράζεις το τροφοδοτικό γιατί χάνεις την εγγύηση άν ανοιχτεί. Δεν ξέρω βέβαια άν έχει αλλάξει κάτι αλλα μέχρι πρότινος ίσχυε.
tsofras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ήρθαν τα φανάκια. Καμία σχέση ο θόρυβος, όταν τα έχω κλειστά και δουλεύει μόνο της υδρόψυξης είναι αρκετά ήσυχο σε σχέση με πριν και όταν δουλεύουν όλα πάλι καμία σχέση δεν έχει ο θόρυβος , έχει μειωθεί αρκετά πάνω απο το μισό (αν μπορούσα να το μετρήσω) αλλά και πάλι δεν το λές αθόρυβο. Απο θερμοκρασίες πάντως με όλα ανοιχτά είμαι στα ίδια επίπεδα Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την αγορά, πρέπει να το ακούσω και βράδυ σε φουλ ησυχία να δώ τι γίνεται γιατί τώρα έχω και τα παιδιά που φωνάζουν ** update ** κοιμήθηκα σαν πουλάκι με το pc ανοιχτό όλο το βράδυ, κάνει πολύ λίγο θόρυβο σε σχέση με πριν , πλέον νομίζω ακούω το φανακι του psu και ακούω και την ροή του νερού της υδρόψυξης Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2016 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα