Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ενα lenovo Z50-70 αγορασμενο απο γερμανικο αμαζον τον δεκεμβριο του 2014. Επειδη πριν λιγες μερες σταματησε να λειτουργει επικοινωνησα με την Lenovo Hellas και κανονισα να το στειλω στο τεχνικο τμημα να το ελεγξουν. Καλως ή κακως του ενημερωσα οτι εχω αλλαξει δισκο (εχω βαλει εναν ssd 840 evo) και εχω προσθεσει αλλα 4gb ram. Ο υπαλληλος  μου ειπε οτι οταν στειλω το λαπτοπ να εχει μεσα μονο το αρχικο υλικο. Δυστυχως τον δισκο τον εδωσα σε εναν θειο μου στην επαρχια και ειναι αδυνατον να τον παρω πισω. Να το στειλω με τον ssd μεσα ή να βρω εναν μεταχειριμενο δισκο, ιδιο μοντελο με αυτο που ειχε αρχικα το λαπτοπ?

Δημοσ.

Για εμένα κάνε ότι ο υπάλληλος καθώς άμα κάνουν τίποτα καμία αντικατάσταση του λάπτοπ δεν νομιζω να τσεκάρουν τις ραμ και ολα παρε εναν του εμποριου απλο και στειλτο

Δημοσ.

Αν ο τεχνικός θέλει να σε βγάλει εκτός εγγύησης, άνετα το κάνει. 

Το λαπτοπ είναι αγορασμένο 12/14 , εσύ θα βάλεις δίσκο του 2016. Λες να μην το πάρει χαμπάρι;

Επίσης, τα εξαρτήματα των laptop έχουν ένα αυτοκόλλητο που είναι για να γίνεται claim το ανταλλακτικό. Εσένα ο νέος δεν θα έχει (αναγκαστικά) , οπότε πάλι δεν θα έχεις εγγύηση (θεωρητικά)

Κάλεσε τους, πες τους πάλι το ποίημα και ανέφερε ότι είχες μιλήσει με κάποιον προ 3ων μηνών και σου είχε πει ότι αλλάζεις αβέρτα μνήμη / δίσκο - εκτός απο την σειρά Yoga.

Θα είσαι καλυμμένος.

Αν δεν στρώσουν και πάλι, πες τους να σε συνδέσουν επιτόπου με τον τεχνικό να μιλήσεις μαζί του - και όχι με το τηλεφωνικό κέντρο.

Δημοσ.

Εννοειται πως δεν θα παρω να βαλω καινουριο. Ελεγα να βρω ιδιον μεταχειρισμενο του 2014, εαν γινεται βγαλμενο και απο laptop lenovo Τι λες?

Δημοσ.

Τελικά κανόνισα με τον θείο μου να μου στείλει τον δίσκο μου πίσω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το service της Lenovo.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι σε φίλου g580 (μπορεί και g510 να είναι), περιμένει για 3η εβδομάδα πλακέτα (μητρική). Όλο στο περίμενε τον έχουν (αν και στο παρελθόν δεν υπήρχε τόση αναμονή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...