sotirisfilologos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω δε καταλαβα αν θες μτχ (αφου η ml δε βγαινει πια) ή καινουριο Για μεταχειρισμένο θα πάω. θα το φέρω απο το εξωτερικό. Αγορές εν Ελλάδι δεν κάνω. το θεμα ειναι οτι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τογιοτα ειναι πλεον ιαπωνια, εαν καποιος τα κοιταει αυτα βεβαια...εχουμε 2 και ξερω... Εγώ το κοιτάω. θα προτιμούσα λοιπόν καθαρό ιαπωνικό. Το lexus πχ είναι καθαρά ιαπωνικ. Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον. Παρότι δεν μου αρεσουν τα Toyota,τα Lexus τα συμπαθώ αρκετά.Αφού βρήκες για test drive δες αν σ'αρέσει η λειτουργία του cvt,Εσωτερικά είναι αρκετά όμορφο.Κάνε ενα test drive και το xc90 πάντως δεν χάνεις κάτι. Θα το δω και για το volvo το volvo πρέπει να ειναι και πιο οικονομικό ε ;
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Για μεταχειρισμένο θα πάω. θα το φέρω απο το εξωτερικό. Αγορές εν Ελλάδι δεν κάνω. Εγώ το κοιτάω. θα προτιμούσα λοιπόν καθαρό ιαπωνικό. Το lexus πχ είναι καθαρά ιαπωνικ. Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον. Θα το δω και για το volvo το volvo πρέπει να ειναι και πιο οικονομικό ε ; μπορεις να βρεις ευκολα που φτιαχνεται το καθε αμαξι, αρχικα το λενε και πανω τους, ή με απλο γκουγκλισμα... και εμενα ενδομυχα μου αρεσει να ειναι καθαρο ιαπωνικο, αν και το δευτερο μας ειναι ιαπωνο-τσεχος, κανενα θεμα ουτε αυτο... με σωστη χρηση και σωστοτατη συντηρηση βεβαια
merkon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Lexus απο εμενα με τα χίλια. Είχαμε στην οικογένεια το rx 400h, σκυλί απο τα λίγα και απίστευτα οικονομικό για τα κυβικά του! Έκαιγε εντός πόλης 8-9 λίτρα, πραγματικά απιστευτο για αυτοκίνητο με τέτοιο όγκο και βάρος και κυβισμού 3.300 κυβικών! Φυσικά καμία ζημιά, το προτείνω με τα χιλια! Αν χρειαστείς κατι αλλο και μπορώ να βοηθήσω πες μου
sotirisfilologos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μπορεις να βρεις ευκολα που φτιαχνεται το καθε αμαξι, αρχικα το λενε και πανω τους, ή με απλο γκουγκλισμα... και εμενα ενδομυχα μου αρεσει να ειναι καθαρο ιαπωνικο, αν και το δευτερο μας ειναι ιαπωνο-τσεχος, κανενα θεμα ουτε αυτο... με σωστη χρηση και σωστοτατη συντηρηση βεβαια Έχεις απόλυτο δίκιο. Lexus απο εμενα με τα χίλια. Είχαμε στην οικογένεια το rx 400h, σκυλί απο τα λίγα και απίστευτα οικονομικό για τα κυβικά του! Έκαιγε εντός πόλης 8-9 λίτρα, πραγματικά απιστευτο για αυτοκίνητο με τέτοιο όγκο και βάρος και κυβισμού 3.300 κυβικών! Φυσικά καμία ζημιά, το προτείνω με τα χιλια! Αν χρειαστείς κατι αλλο και μπορώ να βοηθήσω πες μου χαχαχα βρήκα τον άνθρωπο μου. Στο δρόμο πως ήταν ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα