sotirisfilologos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γειά χαρά σε όλους! Είμαι νέο μέλος στο forum. Δηλαδή τι νέο μέλος ; Έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να ανοίξω προς συζήτηση τον προβληματισμό μου και να δεχτώ πληροφορίες και την βοηθεια σας. Το θέμα θα το ανεβάσω και σε άλλο ενα forum που και εκεί έχει ανθρώπους γνώστες με το ¨άθλημα¨. Λοιπον να σας πω λοιπον... Μετά απο αρκετό καιρό και αρκετές στερήσεις αποφάσισα να αλλάξω το παλιό αυτοκίνητο μου ( Mercedes e250 2009 black ) με ένα καλό suv. Εδώ σας θέλω τώρα παιδιά... Να αγοράσω το Mercedes ml250 που είναι και 2200 κυβικά να αγορασω το BMW X5 ή να αγοράσω το Lexus rx450h. Πιο πολύ να σας πω οτι προτιμώ την πολυτέλεια την ασφάλεια και φυσικά την οδηγική συμπεριφορά. Να σας πω και εγώ λίγα πράγματα απο οτι γνωρίζω και με διορθώνετε. Έχω ακούσει οτι ούτε για αστείο θα αγόραζε κάποιος Mercedes απο τα τελευταία μοντέλα, γιατί έχει πέσει πολύ το κόστος παραγωγής και τώρα όλα τα νεα μοντέλα απουσιάζουν ηχηρά σφάλματα και προβλήματα. Δεν γνωρίζω σε τι ποσοστά ισχύει. Έχω ακούσει οτι επίσης μακρυά και απο τις bmw που και αυτές παρουσιάζουν ακομα περισσότερα προβληματα. Συνηθώς στον κινητήρα. Η αλήθεια είναι λοιπόν οτι έως τρέλα με τα Lexus και πιστεύω οτι έχουν ελάχιστα προβλήματα έως καθόλου. Καλά δεν μιλάμε τώρα για οδηγική συμπεριφορά ασφάλεια και πολυτέλεια. Τα παρέχει όλα. Σε αυτά λοιπόν έχω ενδοιασμούς και κολλάω. Αν είχα φυσικά την δυνατότητα είχα σκοπό να πρωτοτυπήσω και να αγορασω το escalade αλλά που χρήματα. Ασε το άλλο, άντε να στρίβεις με αυτό στα σοκάκια της Αθήνας. Δεν θα αφήσεις προφυλακτήρα για προφυλακτήρα... Αν πάλι έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο και απο το Lexus ( που το θεωρώ κορυφαίο ) να μου το προτείνετε. Α ναι μην ξεχάσω, δεν θέλω πρόταση τύπου αυτοκινήτου μενεγάκη... Δεν τα έχω για Range Rover... Αλλά ούτε για jaguar f pace ή το κορυφαίο και πανάκριβο Bentley bentayga. Βαθμολογικά εγώ θα τα έβαζα κάπως έτσι με άριστα στο 10: Bentley bentayga (10) Jaguar f pace (9) Range Rover (8) Lexus rx450h (9) Mercedes ml250 (7) Bmw x7 (6) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας... :yahoo: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλημέρα φίλε σωτηρηφιλολογε και καλώς ήρθες,συμπλήρωσε αυτή την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ και εμείς θα στο φτιάξουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δες και την bmw x6,καθώς και το νέο Volvo xc90.Αρκετά καλό και το lexus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 παρε το τογιοτα φιλε, οντως κορυφη... το bmw καγκουρικο/αλητικο, και θεωρω ζημιαρικο το μερκ αρκετα παπουδιστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εδω στο γιου κει εχει παρα πολλα xc90 και απο καποιους που ρωτησα ειναι το αγαπημενο τους suv εγω στην θεση σου αυτο θα επερνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εδω στο γιου κει εχει παρα πολλα xc90 και απο καποιους που ρωτησα ειναι το αγαπημενο τους suv εγω στην θεση σου αυτο θα επερνα πολυ καλα τα βολβο... σε ολες τις κατηγοριες οχηματων... εγκρινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το Lexus ασυζητητί. Εφόσον δίνεις έμφαση σε reliability και refinement ...και ειδικότερα σε sound insulation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisfilologos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα ξεχάσει το Volvo πράγματι. Έχω ακούσει εξίσου πολυ καλά λόγια και για αυτό. Ειδικά ατο επίπεδο ασφάλειας ειναι κορυφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα ξεχάσει το Volvo πράγματι. Έχω ακούσει εξίσου πολυ καλά λόγια και για αυτό. Ειδικά ατο επίπεδο ασφάλειας ειναι κορυφή... εγω παντως το τογιοτα θα επερνα τα βολβο ειναι αρκετα πιο ακριβα θαρρω, ακομα και στα ανταλλακτικα βεβαια... πρεπει παντως να ειναι sweden, χωρις να το εχω κοιταξει, οπως και το hybrid toyota japan ειναι αλλη φαση να εχεις ιαπωνα made in japan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το Lexus είναι αρκετά καλό ΑΛΛΑ: 1)Το αυτόματο κιβώτιο του είναι cvt το οποίο δεν το λες και "refined". 2)Το Lexus είναι 5-10.000€ πιο ακριβό απ'το volvo (εκτός απ'το υβριδικό xc90). 3)Επειδή δεν κυκλοφορούν αρκετά στην Ελλάδα,δεν νομίζω να βρεις εύκολα για test drive και επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τις τιμές τους. Το volvo φτιάχνεται στην Σουηδία,το Lexus πρέπει Ιαπωνία (αν και rx φτιάχνονται και στον Καναδά,αλλά δεν νομίζω να έρχονται Ελλάδα). Επίσης το Lexus είναι παραπάνω κυβικά,αν σε αφορά για τον φόρο πολυτελείας,τεκμήρια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisfilologos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντως το τογιοτα θα επερνα τα βολβο ειναι αρκετα πιο ακριβα θαρρω, ακομα και στα ανταλλακτικα βεβαια... πρεπει παντως να ειναι sweden, χωρις να το εχω κοιταξει, οπως και το hybrid toyota japan ειναι αλλη φαση να εχεις ιαπωνα made in japan και τα lexus απο οτι ξέρω ιαπωνικα είναι. οπως και το toyota. Η ίδια εταιρία είναι. τα σουηδικα είναι καλά αλλα δεν τα έχ ζήσει καθόλου σαν αυτοκινητά. Το Lexus είναι αρκετά καλό ΑΛΛΑ: 1)Το αυτόματο κιβώτιο του είναι cvt το οποίο δεν το λες και "refined". 2)Το Lexus είναι 5-10.000€ πιο ακριβό απ'το volvo (εκτός απ'το υβριδικό xc90). 3)Επειδή δεν κυκλοφορούν αρκετά στην Ελλάδα,δεν νομίζω να βρεις εύκολα για test drive και επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τις τιμές τους. Το volvo φτιάχνεται στην Σουηδία,το Lexus πρέπει Ιαπωνία (αν και rx φτιάχνονται και στον Καναδά,αλλά δεν νομίζω να έρχονται Ελλάδα). Επίσης το Lexus είναι παραπάνω κυβικά,αν σε αφορά για τον φόρο πολυτελείας,τεκμήρια κτλ. τα προτιμώ τα lexus λόγο μηδενικών ζημιών όπως έχω ακούσει. εχω βρει για test drive ευτυχώς. Οσο για φόρους ναι το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. θα υποστώ τις συνεπειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω δε καταλαβα αν θες μτχ (αφου η ml δε βγαινει πια) ή καινουριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 και τα lexus απο οτι ξέρω ιαπωνικα είναι. οπως και το toyota. Η ίδια εταιρία είναι. τα σουηδικα είναι καλά αλλα δεν τα έχ ζήσει καθόλου σαν αυτοκινητά. τα προτιμώ τα lexus λόγο μηδενικών ζημιών όπως έχω ακούσει. εχω βρει για test drive ευτυχώς. Οσο για φόρους ναι το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. θα υποστώ τις συνεπειες. Παρότι δεν μου αρεσουν τα Toyota,τα Lexus τα συμπαθώ αρκετά.Αφού βρήκες για test drive δες αν σ'αρέσει η λειτουργία του cvt,Εσωτερικά είναι αρκετά όμορφο.Κάνε ενα test drive και το xc90 πάντως δεν χάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 και τα lexus απο οτι ξέρω ιαπωνικα είναι. οπως και το toyota. Η ίδια εταιρία είναι. τα σουηδικα είναι καλά αλλα δεν τα έχ ζήσει καθόλου σαν αυτοκινητά. τα προτιμώ τα lexus λόγο μηδενικών ζημιών όπως έχω ακούσει. εχω βρει για test drive ευτυχώς. Οσο για φόρους ναι το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. θα υποστώ τις συνεπειες. το θεμα ειναι οτι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τογιοτα ειναι πλεον ιαπωνια, εαν καποιος τα κοιταει αυτα βεβαια...εχουμε 2 και ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα