kek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 για την ιστορια θα μεινω με τον tronsmart Θα παραγγείλω το bundle 4 εξαιτίας του δοκιμασμένου ROMOSS AU17 μου φαίνεται. Τουλάχιστον το καλώδιο είναι καλό; Το δοκίμασες με τον Tronsmart; 1
JohnnyX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 φορτιζοντας το miMax 3/32 που υποστηριζει QC 2.0 ... ο φορτιστης του τοπικ με το καλωδιο του βγαζει 8,52v +1,57 Α υποθετω θα εβλεπες και 12volt αλλα ο usb doctor που εχεις δεν υποστηριζει
Πέτρος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παραγγελία 06/10, αποστολή 07/10 (με κινεζοπιτσούνι), παραλαβή σήμερα. Καλή κατασκευή φαίνεται, ειδικά για τη δουλειά που τον θέλω. Ευχαριστώ, TS.
barman_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 25 από αγορά ακόμα δεν έχω παραλάβει. Έφυγε λέει μια μέρα μετά 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ηρθε σημερα σε μενα! ποιοτικα ο φορτιστης και το καλωδιο ειναι φανταστικα μενει μονο να το δοκιμασω στο αυτοκινητο Εγινε η δοκιμη νομιζω: 6
Sebu Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα. Παραγγελία 25/9, αποστολή 26/9. Έκανε 24 ημερολογιακές. Πρώτες εντυπώσεις, συσκευασία άψογη για τα λεφτά του, προσεγμένη με έξτρα σακουλάκι εσωτερικά και καρτελάκι με πιστοποιήσεις. Εμφανισιακά φαίνεται πολύ ποιοτικός φορτιστής, ματ γυαλιστερό μαύρο, και έχει ένα σχετικό "βαρος" και δεν είναι πουπουλο σαν άλλους φορτιστές αυτοκινήτου του 5 ευρου. Έξτρα touch το reversible double sided καλώδιο που είχε μέσα στη συσκευασία με επίχρυσα βύσματα παρακαλώ. Μαζί ήρθε και ένα καλώδιο blitzwolf braided για iphone που είχα παραγγείλει το οποίο και αυτό φαίνεται πολύ καλής ποιότητας. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια και ιδιαίτερα για το καλώδιο καθώς έχω πάρει αρκετά κατά καιρούς τα οποία δεν είναι τα αυθεντικά της Apple και τα οποία ύστερα από κάποιο διάστημα σταματάνε να φορτίζουν και να στέλνουν ρεύμα στο τηλέφωνο χωρίς να έχουν κάποια εμφανή εξωτερική ζημιά και χωρίς να είναι τσακισμένα.
G.makrihairis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παραγγελία 27/9, αποστολή 28/9,παραλαβή σήμερα(επαρχία). Εμφάνιση μια χαρά καθώς και συσκευασία αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα......
KoGi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παρελαβα κι εγω σημερα. Παραγγελια 25/9, αποστολη 27/9.
konstantinos86 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Και εγω παρελαβα σημερα αλλα δυστυχως σε audi a3 που εχω δεν μπαινει ο φορτιστης. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος μετατροπεας?
esertas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Και εγω παρελαβα σημερα αλλα δυστυχως σε audi a3 που εχω δεν μπαινει ο φορτιστης. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος μετατροπεας? Τι εννοείς; Δεν μπαίνει στην τρύπα; Όλα αυτά είναι universal. Μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο.
nek4d Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ειναι "σφιχτος" φορτιστης, εφαρμοζει γερα!, πιεσέ τον λιγο παραπανω στην τρυπα και θα μπει
konstantinos86 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ειναι "σφιχτος" φορτιστης, εφαρμοζει γερα!, πιεσέ τον λιγο παραπανω στην τρυπα και θα μπει Λες? οκ θα το ξαναδοκιμασω! Αλλιως θα παρω το απο πανω που προτεινε ο φιλος! thanks!
madnifestah Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ειναι "σφιχτος" φορτιστης, εφαρμοζει γερα!, πιεσέ τον λιγο παραπανω στην τρυπα και θα μπει αυτό... για το αμάξι μου ( opel corsa C ) είχα ενδοιασμούς μιας και είναι σχετικά μεγάλο το άνοιγμα του αναπτήρα και το 80% τον φορτιστών (άλλαξα 2-3) κουνιούνται και δεν φορτίζουν, και έπρεπε να κοιτάω που και που να δω αν φορτίζει. με αυτόν κανένα πρόβλημα. τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά την τρίτη σε ένα ταξιδάκι γιατί το gps στο κινητό θα μου έτρωγε όλη την μπαταρία. κανένα πρόβλημα, 2 ώρες περίπου δεν ζεστάθηκε καθόλου, δεν κουνήθηκε ποτέ. για τα λεφτά του άψογος...
Sebu Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Έχει όντως λίγο ζόρι για να μπει. Σου δίνει την εντύπωση ότι δεν μπαινει. Αν σπρώξεις λίγο παραπάνω όλα καλά. Το κινητό πήρε 10% με 5 λεπτά φόρτισης.
barman_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 παρελαβα κ γω,φαινεται πολυ καλη κατασκευη μονο μειον ειναι η εφαρμογη,ειναι πολυ σφιχτος και οκ,για το αμαξι δε με πειραζει ,μαλλον δε θα βγει απο εκει,το διπλο καλωδιο ομως,δε φαινεται τοσο καλο..μαλιστα σε ενα αλλο κινητο,mls,δε το φορτιζε καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα